Discuție Utilizator:Pyretus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Pyretus) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! - Anclation 23 octombrie 2006 20:02 (EEST)

Decizii de principiu[modificare sursă]

Nu doresc să discut utilitatea "deciziilor de îndrumare", însă în vederea asigurării interpretării și aplicării unitare a legii de către celelalte instanțe judecătorești, ÎCCJ însăși folosește în rapoartele sale de activitate formularea "prin numeroase decizii de principiu". Vezi: Raportul de activitate al ÎCCJ. Sigur că instanța supremă se pronunță pe spețe concrete, însă nu trebuie pierdută din vedere finalitatea existenței unei instanțe supreme, anume interpretarea unitară a legii. Îndrumările date de ÎCCJ sunt obligatorii pentru instanțele inferioare. Altfel n-ar avea rost secțiunea "jurisprundență" pe pagina [1], cum n-ar avea rost nici existența unei instanțe supreme. --Mihai Andrei 24 ianuarie 2007 13:30 (EET)


Interpretările sunt obligatorii pentru dosarul respectiv, in cazul in care se decide casarea cu trimitere la o instanță inferioară. Ele nu sunt obligatorii pentru alte dosare. Orice jurist știe asta. Pyretus 24 ianuarie 2007 22:21 (EET)
În plus, în sistemul de drept român nu există "decizii de îndrumare". Ele au existat în perioada comunistă. Acum există instituția recursului în interesul legii, care are un scop oarecum similar. Deciziile citate în articol nu sunt nici de îndrumare, nici date ca urmare a unui recurs în interesul legii, ci sunt decizii de SPEȚĂ, cu efecte limitate la spețele respective. Pyretus 24 ianuarie 2007 22:41 (EET)

Nicadorii[modificare sursă]

Constantin Sărățeanu[modificare sursă]

Mă îndoiesc de faptul că Constantin Sărățeanu s-a născut după ce a murit. Ar fi bine să verificați data nașterii pe care ați înscris-o în articol.

Cu stimă, --Miehs 3 martie 2007 20:40 (EET)

Pe bună dreptate !Pyretus 3 martie 2007 20:58 (EET)

Salut!, tot eu. La adresa [2] scrie că Constantin Sărățeanu a fost ministru de interne în perioada 29 ianuarie – 27 februarie 1918, și nu 29 ianuarie 1918 - 5 martie 1918, cum apare în articol. La fel și în: Lista de miniștri de interne ai României, Constantin Sărățeanu - 29 ianuarie 1918 - 27 februarie 1918. Care sunt datele corecte? Toate cele bune, --Miehs 3 martie 2007 22:12 (EET)

Eu am verificat datele pentru articolul Constantin Sărățeanu în Enciclopedia României. Aceleași date sunt confirmate (indirect) în Enciclopedia șefilor de guvern ai României semnată de Nicolae C. Nicolescu (Editura Meronia, 2000) cu privire la mandatul guvernului Alexandru Averescu din 1918. De altfel, în lista miniștrilor de interne, mandatul lui Alexandru Marghiloman începe de la 5 martie.

Ar fi posibil ca între 27 februarie 1918 și 5 martie 1918 (sub o săptămână) Guvernul să nu fi avut ministru titular, și ministerul să fi fost condus de un adjunct? --Miehs 4 martie 2007 12:32 (EET)

Posibil, dar nu cunosc surse care să indice acest fapt. Până la proba contrarie, tind să dau credit Enciclopediei Cugetarea, care era mai aproape de evenimente. Eventual, în cuprinsul articolului se pot menționa ambele variante, cu speranța că va apărea în viitor o sursă care să lămurească lucrurile.Pyretus 4 martie 2007 13:01 (EET)

Sursă și licență[modificare sursă]

Bună ziua. Am văzut că ați trimis la Wikipedia fotografia Imagine:Tezaurul-pietroasa.jpg. Cred că este o achiziție extrem de importantă a enciclopediei noastre, mai ales că pe internet nu există (sau n-am găsit eu) imagini la o rezoluție destul de bună cu acest tezaur.

Licența pe care ați ales-o pentru fișier este însă greșită. Orice fotografie este aptă de drepturi de autor, în afara reproducerilor fidele ale unor obiecte bidimensionale. De asemenea la pagina imaginii nu este precizată sursa de unde ați copiat fotografia -- iar dacă ați făcut fotografia chiar dumneavoastră lipsește această informație. Deci v-aș ruga să completați pagina cu informațiile strict necesare: sursa și licența. De asemenea nu ar strica dacă ați putea da mai multe detalii despre această fotografie: unde, cînd și de cine a fost făcută, ce obiecte se văd etc.

Îmi cer scuze că vă supăr cu asemenea fleacuri. Problema este că imaginile despre care nu avem informații clare sîntem nevoiți să le ștergem, iar în cazul de față ar fi mare păcat. Toate cele bune. — AdiJapan  14 martie 2007 10:24 (EET)

Subiectul licențelor pentru imaginile de pe wikipedia m-a preocupat într-o oarecare măsură întrucât mi s-a părut că li se aplică un tratament mai exigent decât cerințele legii (române, în cazul de față). Astfel, permiteți-mi să fiu în ușor dezacord cu dvs. cu privire la afirmația că orice fotografie este aptă de drepturi de autor. Legea română (8/1996) spune într-adevăr - art.7 lit.f) - că operele fotografice "constituie obiect al dreptului de autor". Dar nu numai atât. Condiția primordială pentru a vorbi despre drepturi de autor (inclusiv pentru forografii) este să fie vorba despre o operă originală și respectiv de creație intelectuală. În alte cuvinte, nu putem vorbi despre protecția oricărei fotografii prin drepturi de autor, după cum nu orice hârtie scrisă cu pixul este o operă literară protejată. De aceea, cred cu convingere (de om cu ceva experiență în branșă) că fotografia în cauză (nefiind o creație intelectuală originală) nu este susceptibilă de drepturi de autor.
În fine, o chestiune diferită este protecția drepturilor persoanei care a creat opera prezentată în fotografie. În cazul de față însă acest lucru nu este posibil din motive evidente.
Am indicat sursa imaginii, care este situl Muzeului Național de Istorie. Evident însă că înțeleg preocuparea dvs. de a avea lucrurile cât mai clare din acest punct de vedere. Soluția cea mia simplă în cazul în care aveți îndoieli este ștergerea. Nu neapărat însă și cea corectă.Pyretus 14 martie 2007 17:10 (EET)

Rugăminte[modificare sursă]

Bună ziua, Vă rog să verificați, dacă vă este posibil, modificările aduse de Ciprian gl la Oțelul Galați. Sunt corecte? Mulțumesc.--Gabi | Discuție 14 iunie 2007 21:52 (EEST)

Din păcate sunt unele erori. Cea mai mare este că Oțelul Galați NU este fosta FCM Galați (aceasta este actuala Dunărea Galați, care a fuzionat cu CSU Galați. Voi verifica sursele pe care le am și voi face corecturile necesare Pyretus 15 iunie 2007 13:59 (EEST)
Vă mulțumesc mult. Nu știu dacă urmăriți paginile la care contribuiți. Cred că ar fi foarte bine ca fiecare dintre noi să facă curățenie la subiectele la care se pricepe, de aceea vă recomand să introduceți Oțelul Galați în lista articolelor urmărite de dv. (Special:Watchlist). Pentru acest lucru trebuie se apăsați pe tabul „urmărire” din partea de dreapta sus a paginii respective. Astfel sunteți oricând la curent cu modificările paginilor care vă interesează, selectând "pagini urmărite". Mă iertați dacă vă informez despre lucruri pe care le cunoașteți deja. --Gabi | Discuție 15 iunie 2007 20:21 (EEST)
Gnome User Speech.svg

Invitație IRC[modificare sursă]

Te invităm să vii pe canalul IRC oficial spre a lua parte la discuții asupra articolelor din Wikipedia și a intra în legătură cu alți utilizatori. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Te așteptăm cu mare plăcere !! --Andynomite Tireless Contributor Barnstar.gif 5 septembrie 2007 11:03 (EEST)

Vincent-Marie Viénot de Vaublanc[modificare sursă]

  • Bonjour. J'ai vu sur ta page utilisateur que tu parlais le français. Pourrais tu s'il te plait traduire cet article Vincent-Marie Viénot de Vaublanc du français vers le roumain, car il s'agit d'un article de qualité en français. Je t'en serais très reconnaissant. D'avance merci. Aymeric78 21 octombrie 2007 01:22 (EEST)

Propunere[modificare sursă]

Am văzut pe pagina de utilizator că sunteți avansat în limba franceză. Sunt autorul articolului de calitate Racovița, Sibiu. Caut contribuitori dornici de a face cunoscut istoria satelor românești în alte limbi decât limba română. Dacă aveți timpul și disponibilitatea pentru așa ceva, v-aș fi recunoscător dacă ați participa la traducerea articolului amintit mai sus în limba franceză. Oricât timp alocați pentru așa ceva ar fi suficient. Vă mulțumesc.Asybaris01 14 aprilie 2008 17:32 (EEST)

Voi încerca - deși va fi greu de tradus "buhoi" sau "militărci plouate" :)) Pyretus 15 aprilie 2008 08:13 (EEST)

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Istoria iubirii.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Istoria iubirii.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

--Andreidiscuție 28 iulie 2008 17:06 (EEST)

În principiu, s-a rezolvat.Pyretus 29 iulie 2008 19:44 (EEST)

Campania celor 100 de zile[modificare sursă]

Buna seara. Am vazut ca ati mutat articolul. Aici este o confuzie: cele 100 de zile reprezinta o perioada din istoria Frantei. Pentru moment, din cate stiu eu, wikipedia nu are un articol despre acest subiect. In timpul celor 100 de zile a avut loc Razboiul celei de-a saptea coalitii, din care face parte campania din Belgia, numita si campania de la Waterloo. Eu asa o denumisem initial dar a mutat-o Andynomite. O sa vorbesc cu el despre articol, sa vedem la ce formula ramanem, in orice caz, articolul asa cum l-am conceput cand l-am scris nu era menit sa trateze tema celor 100 de zile ci a campaniei de la Waterloo. O sa lansez o discutie pe pagina de discutii a articolului, cam pe saptamana viitoare. Va rog sa participati daca va intereseaza si cunoasteti subiectul.--Alexandru Demian 29 iulie 2008 20:14 (EEST)

Ceea ce mi se pare clar este că nu există "Campania celor o sută de zile", cu atât mai mult cu cât toate versiunile străine ale articolului pe care le-am verificat (engleză, franceză, spaniolă, italiană etc.) vorbesc despre "Cele o sută de zile", iar nu despre "Campania celor o sută de zile". Foarte utilă în acest sens mi se pare cronologia celor 100 de zile de pe wikipedia franceză [3], conform căreia campania propriu-zisă s-a derulat numai în luna iunie 1815, iar nu în toată perioada revenirii lui Napoleon. În ce privește Războiul celei de 7-a coaliții, varianta engleză are redirect la Hundred Days, în timp ce cea franceză (care mi se pare mai riguroasă pe acest subiect) are un articol dedicat Septieme Coalition [4]Pyretus 29 iulie 2008 22:48 (EEST)
Sincer, nici eu nu am întâlnit această denumire și deci nu știu de ce a fost mutat. Denumirea cea mai des întâlnită în literatura de specialitate pe care am parcus-o eu (Dammame, Howarth, Roberts, Chandler, Franceschi) vorbește aproape fără excepție despre campania de la Waterloo, uneori denumind-o campania din Belgia, operațiuni ce au avut loc într-adecăr în iunie în Belgia și de la sfârșitul lui iunie și pînă la sfârșitul lui iulie, în nord-estul Franței. Pe lângă aceste operațiuni militare, au mai făcut parte din Războiul celei de-a șaptea coaliții și o serie de operațiuni militare din nordul Italiei și sud-estul Franței, acolo unde mareșalul Suchet s-a opus austro-napolitanilor. Aș vrea să vă întreb dacă doriți să participați la inițiativa următoare: un wikiproiect, apoi un portal dedicat REvoluției și Primului Imperiu Francez. Obiectivele vor fi pentru început cantitative:ordonarea articolelor care există deja, categorizare corectă, completarea golurilor majore. Vă interesează?--Alexandru Demian 29 iulie 2008 23:04 (EEST)
De acord cu ce spuneți. În ce privește participarea mea, din păcate timpul meu este destul de limitat, dar presupun că asta este o problemă cu care se confruntă mai multă lume aici. Așa că pot să-mi confirm interesul de principiu. Pyretus 29 iulie 2008 23:07 (EEST)
Cu siguranță, e de înțeles că toți vom avea mai puțin timp decât am vrea pt wiki. Sunt bucuros că ați acceptat de principiu și vă țin eu la curent cu proiectul.--Alexandru Demian 29 iulie 2008 23:19 (EEST)
Tocmai mi-avenit o idee: din moment ce sunteți jurist (ca și mine, dealtfel), cred că apreciați rolul esențial pe care l-a avut Codul Napoleon în evoluția dreptului privat contemporan. Ei bine, ro.wiki nu are un articol despre Codul Napoleon așa că, dacă aveți disponibilitatea, aș zice că ar fi un articol esențial și poate un subiect de interes pt dvs.--Alexandru Demian 29 iulie 2008 23:24 (EEST)
Nuvola apps cookie.svg
Eu, Gikü, vă felicit cu ocazia aniversării a 3 ani de activitate în Wikipedia, dorindu-vă multă perseverență și bună dispoziție!

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul ALEXIANU Gheorghe.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul ALEXIANU Gheorghe.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marți, 1 decembrie 2009, 21:52 (EET)

Problemă cu sursa fișierului Victor Ciorbea.jpeg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Victor Ciorbea.jpeg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc. Sebimesaj 25 ianuarie 2010 18:16 (EET)

Problemă cu sursa fișierului Cdr1996.gif[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Cdr1996.gif. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc. Sebimesaj 25 ianuarie 2010 18:21 (EET)


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Delta oct 2006 160.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Delta oct 2006 160.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 29 iunie 2010 10:49 (EEST)

Probleme cu sursa și licența fișierului Delta oct 2006 119.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Delta oct 2006 119.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 1 noiembrie 2012 09:54 (EET)


Probleme legate de permisiunile fișierului Corneliu Birsan.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Corneliu Birsan.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 7 aprilie 2013 23:26 (EEST)

Aceeași problemă și cu Fișier:Elisabeta Rizea.gif, Fișier:Ovidiu Tudorici-1.jpg. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 7 aprilie 2013 23:26 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Georgia Romania.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Georgia Romania.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. 195.22.241.230 1 noiembrie 2013 22:27 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Tezaurul-pietroasa.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Tezaurul-pietroasa.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 22:30 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Gheorghe Dinu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Gheorghe Dinu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Gheorghe Dinu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  7 iulie 2018 22:58 (EEST)