Discuție Utilizator:Mariussurmei

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Mariussurmei) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 11 octombrie 2021 19:39 (EEST)

Reintroducerea paginii Radu Valahu Georgescu[modificare sursă]

Pagina Radu Valahu Georgescu a fost ștearsă sau propusă pentru ștergere rapidă, deoarece se pare că este o simplă reintroducere a unui material șters anterior în urma unei discuții. Dacă puteți indica de ce este diferit noul material de cel introdus anterior sau că decizia de ștergere a fost greșită, vă rugăm să propuneți pagina pentru recuperare. Vă mulțumim! Pagina a fost ștearsă în urma discuțiilor de la Wikipedia:Pagini de șters/Radu Valahu și Wikipedia:Pagini de recuperat/Radu Valahu Georgescu. Pafsanias (discuție) 12 octombrie 2021 16:25 (EEST)[răspunde]

Buna ziua,
Doresc ca pagina creata de mine Radu Valahu Georgescu sa fie restituita, intrucat eu personal colaborez cu acesta si ca urmare a realizarilor sale cu siguranta merita o pagina dedicata pe site ul dumneavoastra. In eventualitatea in care nu respecta anumite politici, doresc sa imi comunicati ce politici nu respecta mai exact pt a schimba cat mai rapid aceasta problema.
Multumesc, o zi frumoasa!
Cu drag, Marius Mariussurmei (discuție) 12 octombrie 2021 18:13 (EEST)[răspunde]
buna ziua, doresc sa reintroduc pagina Radu Valahu Georgescu.
Inainte sa fac asta, doresc ca pagina sa fie supusa unui audit, ca ulterior sa stiu ce trebuie schimbat, adaugat sau eliminat din aceasta daca este cazul.
Va multumesc Mariussurmei (discuție) 18 octombrie 2021 14:07 (EEST)[răspunde]

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia! Am văzut că ați reușit să creați pagina Radu Valahu Georgescu, felicitări! Din păcate, ea trebuie însă să fie ștearsă, deoarece nu este în conformitate cu politicile Wikipediei.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! G4: Recreare a unei pagini șterse în urma unei discuții: Wikipedia:Pagini de recuperat/Radu Valahu Georgescu. Victor Blacus (discuție) 12 octombrie 2021 17:55 (EEST)[răspunde]

Buna ziua,
Doresc ca pagina creata de mine Radu Valahu Georgescu sa fie restituita, intrucat eu personal colaborez cu acesta si ca urmare a realizarilor sale cu siguranta merita o pagina dedicata pe site ul dumneavoastra. In eventualitatea in care nu respecta anumite politici, doresc sa imi comunicati ce politici nu respecta mai exact pt a schimba cat mai rapid aceasta problema.
Multumesc, o zi frumoasa!
Cu drag, Marius Mariussurmei (discuție) 12 octombrie 2021 18:09 (EEST)[răspunde]

■■ Vă rugăm, nu mai creați pagini nepotrivite[modificare sursă]

Information orange.svg Vă rugăm să nu mai creați pagini care nu sunt în conformitate cu politicile Wikipedia, așa cum ați procedat la pagina Radu Valahu Georgescu. Astfel de acțiuni pot fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă mulțumim! G4: Recreare a unei pagini șterse în urma unei discuții: Wikipedia:Pagini de recuperat/Radu Valahu Georgescu. Victor Blacus (discuție) 18 octombrie 2021 14:11 (EEST)[răspunde]

Nu doresc sa creez o pagina ca urmare a unei actiuni de vandalism, ci ca una relevanta pentru acest website si in nici un caz pentru experimente.
De data aceasta consider ca am urmarit toti parametrii care sunt in coformitate cu cei prezentati. Pagina dispune si de surse de incredere cu linkuri atasate, dar aparent nu le luati in considerare din cauza paginilor anterioare care au fost sterse si aceasta nu este supusa unui audit.
Vreau ca pagina sa fie supusa unui audit pertinent, iar ca urmare a acestuia sa fie validata. In caz contrar vrea sa mi se spuna macar ce trebuie schimat, adaugat sau eliminat din aceasta pentru a fi potrivita. Mariussurmei (discuție) 18 octombrie 2021 14:25 (EEST)[răspunde]
Am urmat absolut tot ce mi s a spus in legatura cu pagina si am observat pagini valabile mult mai putin relevante pe wikipedia. deci doresc un audit pertinent, nu doar o stergere rapida cu o amenintare adaugata legat de un vandalism inexistent Mariussurmei (discuție) 18 octombrie 2021 14:26 (EEST)[răspunde]
Ion Oncescu aceasta pagina este cea dupa care m am inspirat si am urmarit toti pasii in acest sens ca pagina sa devina relevanta. Mariussurmei (discuție) 18 octombrie 2021 14:27 (EEST)[răspunde]
Imi raspundeti va rog si mie cu ceva relevant? Mariussurmei (discuție) 28 octombrie 2021 13:41 (EEST)[răspunde]
Am inteles ca poate pentru dumneavoastra rezultatele ce tin de argint si bronz in cadrul anumitor competitii nu sunt notabile, ceea ce este oricum gresit, dar trecand peste, am lasat si surse de incredere privitor recordurilor de pe site uri oficiale Mariussurmei (discuție) 18 octombrie 2021 14:36 (EEST)[răspunde]