Discuție Utilizator:J`adore/Arhivă 2010-2013

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie J`adore/Arhivă 2010-2013) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 11 iunie 2010 12:24 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul The Scout Association logo.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul The Scout Association logo.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 12 august 2010 15:58 (EEST)

Am modificat ceva pe acolo, cat m-am priceput. Daca nu e suficient ca sa fie pastrata imaginea, subiectul fiind secundar, atunci am sa fac un articol si pentru The Scout Association astfel incat imaginea sa poata fi folosita in ambele articole. WallachiaN 12 august 2010 16:24 (EEST)

Mulțumesc[modificare sursă]

Călușaru' (discuție) 27 august 2010 05:08 (EEST)

Modificări minore[modificare sursă]

Având în vedere modul în care vă marcați contribuțiile, vă invit să discutați acest material. --Turbojet 29 august 2010 19:18 (EEST)

In ciuda indiciilor nu reusesc sa identific ce am facut gresit. Daca puteti fi mai explicit eu bucuros imi voi insusi critica daca este constructiva.
Daca e legat de cea mai recenta actiune, acel revert a fost pentru inlaturarea unui act de vandalism soldat cu golirea unei pagini, actiune (contributie) care se marcheaza drept minora. Totusi nu vad in ce consta greseala. WallachiaN 29 august 2010 19:29 (EEST)
N-am intenționat să vă supăr. Pur și simplu pe ro:wp nu este foarte clar ce este o modificare minoră, deoarece nu s-a spus decât în dicuțiile particulare (de obicei AdiJapan a explicat). În opinia mea substituirea formatelor nu este chiar minoră, deoarece poate alții doresc uniformizarea la cealaltă versiune, iar o modificare îi atenționează (de obicei nu și dacă este marcată drept minoră). Iar aici cred că a fost o scăpare. De fapt „minore” sunt modificările care s-ar putea face și „automat”, de roboți. Restul nu prea. --Turbojet 29 august 2010 19:49 (EEST)
Acum am priceput. De fapt acel text si format il aplicasem initial la incarcarea fisierului. Nu exista optiunea de previzualizare asa ca i-am dat direct salvare. A dat o eroare asa ca am mai apasat inca o data pe salveaza. Consecinta a fost ca s-a salvat imaginea, nu si textul. In plus formatul era pentru fisiere libere, cu campurile necompletate. In secundele imediate am operat modificarile pentru forma initiala si am bifat m considerand ignorabila varianta initiala. Am sa fiu mai atent in ceea ce priveste modificarile care au formatul in centrul lor. WallachiaN 29 august 2010 20:47 (EEST)

propunere[modificare sursă]

sal, daca esti intersat de ciclism iti propun un proiect pe care eu si inca un baiat l-am si inceput. mail-ul meu este wiki.vlad@yahoo.com. Daca vrei vb acolo, daca nu te-as ruga sa numai scrii in articolele pe care le creez, ok ? (Vlad997 (discuție) 2 septembrie 2010 17:26 (EEST))

Dupa cum stiti, un articol devine liber odata salvat in paginile wp si oricine poate aduce imbunatatiri si modificari. Ati creat un articol care mi s-a parut incomplet si caruia i-am adus imbunatatiri semnificative, de la propunere de redenumire, caseta de prezentare, upload logo, legaturi externe, categorizare, interwiki pana la diacritice, reformulari si capitole noi, cu buna credinta si nu pentru a va discredita ca initiator. Trebuie sa privim proiectul wp dincolo de orgoliile personale si sa servim scopului acesteia, daca dorim, prin voluntariatul nostru. Daca doriti sa mai lucrati la un articol pe care l-ati urcat pe o pagina dedicata, puteti adauga o eticheta de constructie cu un termen de finalizare. Propunerea dvs este tentanta dar sunt nevoit sa o declin. In schimb, va pot asigura ca voi evita sa ma amestec in proiectele dvs, chiar daca acestea par finalizate si sunt uploadate pe pagini dedicate, in virtutea consensului intre utilizatori. WallachiaN 3 septembrie 2010 03:09 (EEST)
scz frate, nu am scris eu chestia aia...a fost un prieten de al meu care n-avea ce face...poti sa scrii unde vrei k doar de asta e wp nu ?...noi acuma facem echipele din ProTour . Daca vrei poti sa incepi si tu sa scrii fiindca am termina mult mai repede. Respect, (Vlad997 (discuție) 3 septembrie 2010 11:45 (EEST))

Oinomaus[modificare sursă]

Si altă dată cu plăcere. Contactați-mă dacă aveți nevoie de ajutor.Afil (discuție) 11 septembrie 2010 23:50 (EEST)

Utilizator nou[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru aprecieri. Sunt cu adevărat încurajatoare. Îmi place ideea wikipediei și sunt cititoare a versiunii engleze de mulți ani, pentru că este un punct de pornire pentru orice căutare de informații. Aș vrea ca și partea românească să aibă multe articole detaliate și despre altceva decât manele (nu vreau să neg necesitatea de a avea și astfel de articole). Am fost impresionată de rapiditatea cu care ați intervenit, atât dumneavoastră, cât și Ionutzmovie, atunci când a fost evident că am nevoie de ajutor și că nu mă descurc. Mulțumesc din nou. Am citit între timp și despre condițiile de participare la concurs. Și, pentru că tot nu știu multe lucruri despre cum funcționează „chestiile” pe aici, imi spuneți și cum pot sa șterg ciornele? Pun în pagină șterge între parantezele astea:{{}}? :) Vă mulțumesc, --Olga2010 (discuție) 26 septembrie 2010 17:19 (EEST)

Formatul {{șr}} se utilizeaza pentru atentionarea adminilor la stergerea unui articol considerat evident inutil, neenciclopedic, etc. Dvs v-ati creat vreo 5-6 pagini de teste unde va scrieti articolele si apoi le puneti in pagini dedicate. Nu este musai sa stergeti definitiv paginile, doar continutul; le puteti folosi in continuare ca sa va scrieti si alte articole: pur si simplu dati modificare, selectati tot continutul si il inlocuiti cu ce doriti, noul proiect sau un cuvat, o litera sau nimic, apoi salvati. Sau puteti ruga un admin sa mai stearga din subpagini, daca sunt prea multe, chiar folosind formatul {{șr}}. Va si puteti redenumi paginile, de ex in loc de Utilizator:Olga2010/Metroul din New York City in Utilizator:Olga2010/Proiect 1 (2,3...), sau test 1,2,3,4... ca sa evitati un titlu despre mere si continut despre pere, hehe. Oricum, e pagina dvs de teste si nu va deranjeaza nimeni acolo (in anumite limite). Ca sa fie quid pro quo, sa imi spuneti si mie unde sunt ghilimelele alea romanesti pe tastatura. WallachiaN 26 septembrie 2010 20:15 (EEST)

Haaa, nu mă gândeam la redenumire și înlocuit conținut(!) Le iau din căsuța de pe această pagină. Încă nu le-am găsit pe tastatură :) Am uitat să semnez --Olga2010 (discuție) 26 septembrie 2010 20:27 (EEST)

re:Din nou despre concursul de scriere[modificare sursă]

Am pus și eu odată întrebarea acum un an aici. Articolele care se află la egalitate primesc același premiu. — Ionutzmovie discută 10 octombrie 2010 14:50 (EEST)

Multumesc pentru ajutor[modificare sursă]

Va multumesc pentru ajutorul dat la cafenea la problemele intampinate la note si legaturi interne. Vladimir-Adrian (discuție) 15 octombrie 2010 20:34 (EEST)

Oricand. Acolo unde ma mai pricep incerc sa ma implic. WallachiaN 15 octombrie 2010 20:41 (EEST)

Concursul de scriere[modificare sursă]

Mulțumesc că m-ai ajutat la discuția de la Concursul de scriere, dar nu era nevoie sa-ti risti reputatia pentru mine (vezi pe pagina lui de utilizator la impresii). La anul poate nominalizez articolul Michael Jackson si il rescriu sa vad ce se mai zice. Oricum nemultumitul nu a reusit sa-mi raspunda la unele intrebari zicandu-mi sa revin subiect. Am primit un sfat bun de la un om pe care-l apreciez și mă tentează să-l urmez. Și felicitări pentru premii, fără tine nici n-aveam ce puncta.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2010 01:31 (EEST)

Am punctat ce mi s-a parut relevant, argumentat si sustinut de fapte. Dansului i s-a parut exprimarea mea prea ferma, dar fiind sustinuta de argumente eu consider ca a fost dovada de sustinere a convingerilor, nu fixism. Invers insa... nu vad sa fi adus justificari in afara concluziei repetate la fiecare interventie ca ai gresit si basta. In fine, doar cine nu munceste nu greseste.
Legat de impresia traducerilor... 95 de procente din articolele rowp sunt traduceri. Majoritatea articolelor mele sunt traduceri ale ACurilor sau ABurilor si sunt verificate sursele, aduse la zi, reparate problemele, adaugate sectiuni noi, note explicative, restructurate, etc. asa ca nu sunt afectat de concluzie.
Trebuie sa acorzi premiile pentru documentare proprie. O sa ai probleme pentru ca va trebui sa acorzi dlui Blacus de doua ori acelasi premiu, lucru ce nu stiu daca este firesc, se acorda utilizatorului, nu articolului. Va trebui sa te sfatuiesti cu cineva mai experimentat daca vei acorda doua premii "documentare proprie" aceluiasi utilizator pentru doua articole sau unul singur (chiar daca are 2 articole). Data viitoare poate voi scrie 10 articole scurte cu documentare proprie si va trebui sa-mi fie acordate 10 premii "documentare proprie", nu? Ideea este insa ca trebuie sa acorzi si acele premii, participantii de acolo le merita. WallachiaN 17 octombrie 2010 12:38 (EEST)
Pot scrie de exemplu: Vi s-a acordat premiul pentru articolele și le înșir aici. Trebuie să punem la viitorul concurs de scriere în ce caz se acordă premiul (adică după ce limită de spațiu, peste 5000 de octeți de exemplu.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2010 19:27 (EEST)