Discuție Utilizator:Aaron Medicus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Aaron Medicus) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! - Anclation 10 octombrie 2006 22:38 (EEST)

Vot[modificare sursă]

Mihai, poți să-ți exprimi opinia aici? Pentru că mâine expiră termenul și dacă e respins, să știu că nu e respins fiindcă n-are suficiente voturi. Mulțumesc mult. --Mocu 20 mai 2007 23:37 (EEST)

Referendum[modificare sursă]

Bună ziua! La Wikipedia are loc un Referendumul de interes vital pentru comunitate și vă rog să luați atitudine prin vot. Mulțumesc--—Radufan 24 iunie 2007 20:48 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Limbi moderne a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. --—Radufan 7 iulie 2007 20:09 (EEST)

Demografia Finlandei[modificare sursă]

Am șters articolul pornit de dvs. Dacă ați lucrat la el până acum vă invit să-l porniți din nou cu cel puțin o definiție coerentă. Succes!--—Radufan 11 iulie 2007 20:48 (EEST)

Video conference[modificare sursă]

Salut, servus si Grüß Gott! I read that you will have a meeting in Arad for the 10th aniversary of Wikipedia on 15th January 2011. Maybe you have heard that a lot of Wikipedia meetings on this day will try to make video conferences via Skype. I am talking on behalf of the meeting in Vienna, Austria. We will meet at 18:00 and we would be very happy if we could also make such a skype video-conference with you in Arad. If you have internet-connection at your meeting and a webcam and microphone, such a Skype-call would be easily possible. Just tell us your Skypename and we will make such a call at this evening. At our meeting there will maybe even be some journalists from Austrian newspapers present, so this would certainly impress them, if we make such international video calls with Wikipedia colleagues from other countries. If you want to contact us, go to our page discussion at Wikipedia_Diskussion:Wien. Greetings. --El bes (discuție) 10 ianuarie 2011 18:03 (EET)

Stil[modificare sursă]

Bună ziua! Mulțumesc pentru ultimele dvs contribuții. V-aș ruga doar să nu lăsați prima frază fără subiect. Subiectul articolului trebuie să apară la începutul articolului în caractere aldine (conform manualului de stil). De asemenea, ar fi foarte bine să menționați de ce este notabil obiectul sau persoana despre care scrieți. Spor la scris în continuare! --Urzică (discuție) 11 iulie 2011 19:02 (EEST)

Categorii[modificare sursă]

Bună ziua. Apreciez contribuțiile dumneavoastră având ca subiect edificiile notabile din Arad. Pentru a da o formă enciclopedică standard articolelor, vă rog să inserați la sfârșitul articolului legătura [[:Categorie:Clădiri din Arad]] și să precizați sursa din care au fost preluate informațiile. Toate cele bune, --ZOLTAN (discuție) 12 iulie 2011 08:29 (EEST)

Redenumiri[modificare sursă]

Information.svg Bună ziua, vă mulțumim pentru contribuțiile aduse proiectului Wikipedia. Se pare că ați încercat să dați paginii Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad un nou titlu copiindu-i conținutul și introducându-l la o altă pagină cu numele nou. Această redenumire prin copy-paste nu este de dorit, deoarece împarte în două istoricul paginii, care este necesar să rămână coerent pentru stabilirea și citarea autorilor și pentru alte scopuri. Software-ul folosit de Wikipedia are o facilitate care permite redenumirea unei pagini păstrând unitar și istoricul modificărilor.

În majoritatea cazurilor, imediat ce contul dumneavoastră are patru zile vechime și zece modificări la activ, veți putea redenumi un articol chiar dumneavoastră cu ajutorul tabului „redenumește” din partea de sus a paginii. Astfel, se va păstra intact și istoricul articolului, și se va crea automat o redirecționare de la titlul cel vechi spre cel nou. Dacă nu puteți efectua o redenumire în acest fel (de exemplu, pentru că există un alt articol sub celălalt titlu), vă rugăm să cereți la Wikipedia:Cafenea unui administrator să vă ajute. De asemenea, dacă ați mai operat astfel de mutări, vă rugăm să anunțați, ca să poată fi reparat.Vă mulțumim.  —Andreidiscuţie 29 decembrie 2012 22:56 (EET)

Arad[modificare sursă]

Am observat că adăugați informații în articole fără a preciza sursele. Ca arădean vă întreb, din curiozitate, care este acea Prima banca de economii si credite de pe teritoriul actual al României (text introdus fără diacritice)? Și mai apoi, consider că și această informație: 1909 - Se înființează fabrica Marta, prima fabrică de automobile din Ungaria și de pe teritoriul actual al României, ar merita o notă de subsol. Cele bune, --Silenzio (discuție) 25 februarie 2013 06:15 (EET)

Și eu am observat că toate editările pe anumite articole în loc de introducerea -necesita citare-, se șterg. Iar în ceea ce privește lipsa diacriticelor se puteau corecta fără a mi se aduce la cunoștiință. Prima bancă de economii și credite purta de fapt un nume ușor diferit -Banca Popoulară și de Credit-, iar în ceea ce privește fabrica M.A.R.T.A. sau Marta - Magyar Automobil Részvény Társaság Arad - este prima fabrică de automobile pe teritoriul Ungariei din epoca dualistă (Austo-Ungaria) dar și din România odată cu trecerea teritoriului arădean în componența Regatului României după 1918. Cazul Marta e cunoscut si recunoscut ca dealer al francezilor de la Westinghouse si ulterior Austro-Daimler. Sursele pentru editările mele recente au fost omise cu bună credință, până la identificarea corectă a materialelor bibliografice complete și corecte, cu autor, numele lucrării și ISBN. Ca arădean apreciez interesul acordat istoriei municipiului Arad și sper să putem imbunătății această pagina și nu numai. --Ioan-Mihai Gale I (discuție) 27 februarie 2013 15:05 (EET)

Despre diacritice, v-am adus la cunoștiință deoarece aveam pretenția de a scrie în limba română, conform cerințelor acestui sit și fiind un colaborator experimentat, știți că nu e frumos a-i ruga pe alții să vă corecteze, ci puteți face un efort să introduceți informația corect. Referitor la bancă, dacă aveți atâtea cunoștiințe, de ce nu aveți și o referință, că doar vrem să devină un articol cât mai bun, iar articolele bune se bazează pe surse. Dar probabil trebuie să o caut tot eu ... conform cu logica de mai sus. Cele bune, --Silenzio (discuție) 1 martie 2013 03:12 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul HIDRO 2.PNG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul HIDRO 2.PNG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 10 ianuarie 2014 03:21 (EET)

■ Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați o sursă de încredere, cum ați făcut la pagina Urologie, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Mulțumim. Întotdeauna trebuie să susținem informațiile adăugate prin surse de încredere. Wintereu 28 iunie 2014 13:16 (EEST)

Vă rog să adaugați sursele și pentru modificările efectuate la articolul Aparat urinar. --Wintereu 28 iunie 2014 13:19 (EEST)