Discuție Utilizator:Emily/Arhiva 3

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

cutia cu nisip[modificare sursă]

Bună seara Emily. Am văzut că tu foloseşti "cutia cu nisip" şi-aş vrea să te întreb cum ai reuşit să faci lucrul ăsta. O exista pe undeva ceva documentaţie, n-am găsit (trebuie să-ţi mărturisesc că nici n-am căutat mult). Sau poate un link, ceva. Mulţumesc. - Laurap\ mesaj 1 aprilie 2006 22:12 (EEST)

Premii[modificare sursă]

După cum ai văzut, Simona Chesăuan a cedat premiul. În momentul de faţă aştept un mesaj de la Quda, care e al doilea pe listă. Nu prea ştiu cît să aştept totuşi. Propunerea mea e ca dacă un premiant nu-şi alege premiul în 48 de ore să îi alegem noi juriul un premiu şi să trecem mai departe, ca să nu ţinem lumea să aştepte la nesfîrşit. Ce zici? — AdiJapan  2 aprilie 2006 14:19 (EEST)

Cont "ilegal"[modificare sursă]

S-a înregistrat un utilizator cu numele de Utilizator:Wikipedian. Conform regulamentului, nu este permis acest lucru. Contul trebuie blocat, iar utilizatorul trebuie rugat să îşi deschidă un alt cont care respectă condiţiile. Te rog pe tine să faci acest lucru, dacă ai puţin timp liber! Mulţumesc! --KlaudiuMihaila Mesaj 2 aprilie 2006 15:00 (EEST)

Mulţumesc pentru votul acordat. Tocmai am devenit cel mai proaspăt administrator pe ro.wp! --KlaudiuMihaila Mesaj 2 aprilie 2006 16:41 (EEST)

Premii[modificare sursă]

Ideea e că premianţii îşi aleg voturile pe rînd. Deci dacă vreunul e în vacanţă sau n-are timp să intre la Wikipedia o vreme înseamnă că toţi cei care urmează pe listă trebuie să aştepte. Întrebarea e: cît?

De exemplu acum e rîndul lui Quda. Dacă nu apare în cîteva zile trebuie să facem ceva. Propun să îi rezervăm un premiu, şi cînd o veni să i-l dăm. Dacă atunci cînd vine o să refuze premiul, nici o problemă, putem să îl dăm altora, că avem destui pe listă, şi mai sînt şi secţiunile speciale unde nici n-am scris lista, crezînd că fiecare cîştigotor o să se bucure să-şi ia premiul.

Nu vreau să-i ţinem prea mult în aşteptare pe premianţi. Dacă stăm cîte o săptămînă la fiecare om, ultimii din listă vor lua premiul pe la sfîrşitul verii... — AdiJapan  2 aprilie 2006 18:06 (EEST)

Comune[modificare sursă]

Ciau!Uite aici un site cu toate comunele din romania: http://www.comune.ro/index.php. Nu stiu daca stiai de el,dar se pare ca le are pe toate. Eu am facut f.simplu. Am dat copy/paste la lista de pe sit. Apoi am facut un format de genul #[[, Caraş-Severin|] pe care l-am multiplicat,apoi m-am jucat cu copy/paste si la urma cu diacriticele.Sper sa-ti fei de folos.--Radufan 2 aprilie 2006 19:21 (EEST)

Salutări[modificare sursă]

Ciao si scuze daca te deranjez dar cum mi-ai fost de mare ajutor( merci din nou), îndraznesc să apelez din nou. La propuneri pentru articole fructuase am pus ceremonia ceaiului, dar nu cred ca trebuia facuta propunerea acolo si ma tot incurc si nu ma mai descurc.Poate ma poti ajuta... Merci Simona Chesăuan 4 aprilie 2006 17:43 (EEST)

Merci din nou...incepe sa devina prea repetitiv acest merci dar cum altfel...Simona Chesăuan 4 aprilie 2006 22:58 (EEST)

www.librarie.net[modificare sursă]

Quda a apărut în sfîrşit şi şi-a ales ca premiu "AL 3-LEA VAL - Noua era in network marketing" (Richard Poe). Eşti drăguţă să îl contactezi şi să-i ceri adresa poştală ca să le-o dai celor de la www.librarie.net? Mersi frumos. — AdiJapan  6 aprilie 2006 16:12 (EEST)

The Mill on the Floss[modificare sursă]

Cartea "The Mill on the Floss" a fost aleasă de Ionut blesneag. Ia te rog legătura cu el. Ce bine era să meargă aşa de repede şi pînă acum... — AdiJapan  6 aprilie 2006 16:56 (EEST)

Apropo de concursul următor, cred că n-ar strica să dăm un fel de concluzii despre ediţia asta a concursului, pentru că n-au fost numai lucruri bune şi frumoase, chiar dacă una peste alta poate a fost un lucru bun. Ar trebui să învăţăm ceva de aici. Deci un fel de dare de seamă. Dar asta după ce împărţim premiile şi terminăm tot concursul. — AdiJapan  6 aprilie 2006 17:17 (EEST)

Contribuitori la "economie"[modificare sursă]

Hello ! Nu am uitat o chestie :). De aceea îmi permit să îţi mai arăt o contribuitoare în domeniul Economiei ->Special:Contributions/Loredana Stroe. Ce vrei, am şi eu o obsesie, hmmmm de fapt mai multe. Elerium | Mesaje către Elerium 12 aprilie 2006 20:36 (EEST).

Concurs[modificare sursă]

Avem o întîrziere în acordarea premiilor. Era rîndul lui Doreki să-şi aleagă premiul, dar ea n-a mai dat de mult pe la Wikipedia. Trebuie să vedem ce facem.

Discuţie Wikipedia:Concurs de scriere

Soluţia e să alegem noi premiul pentru ea şi să trecem mai departe. — AdiJapan  20 aprilie 2006 15:48 (EEST)

Vot admin[modificare sursă]

Mulţumesc pentru încredere.Cu speranţa că nu veţi regreta votul dat zilele astea,

Laurap\ mesaj 20 aprilie 2006 15:57 (EEST)

Stub sorting proposal[modificare sursă]

As Orioane is not available, I'm asking you about the same. Thanks and miłego dnia. :) Michał 25 aprilie 2006 23:07 (EEST)

Danke![modificare sursă]

Hallo! Ich habe das Paket bekommen. Der Tennisschläger ist super. Der gefällt mir sehr viel. Danke sehr für ihn! --KlaudiuMihăilă Mesaj 27 aprilie 2006 14:28 (EEST)

Ştergerea redirect-urilor[modificare sursă]

Dragă Emily, rostul resdirect-urilor de la numele fara diacritice la articole (cu diacritice) este acela de a veni in ajutorul celor care nu au tastatura română. Daca redirect-urile respective vor fi şterse, degeaba vei mai cauta "judetul valcea", ca wikipedia va raspunde ca nu există articol cu un astfel de nume. --Mihai Andrei 8 mai 2006 12:11 (EEST)

Utilizator:82.120.47.226[modificare sursă]

Emily, am văzut că i-ai trimis un mesaj. Eu l-am blocat (pentru 3 zile) pentru că am citit ce i-a scris lui Mayuma iar limbajul folosit mi se pare de neacceptat. Chiar aş fi vrut să şterg mesajul pentru Mayuma dar nu ştiu dacă trebuie să merg pînă acolo. O să şteargă singur, cu siguranţă. - Laurap\ mesaj 8 mai 2006 21:23 (EEST)

Apropo de blocare: de curînd avem o serie de prevederi privind motivele legitime şi durata blocărilor: Wikipedia:Blocare. Pagina nu e terminată, dar o mare parte din ce era important este acolo. — AdiJapan  9 mai 2006 05:27 (EEST)
Încă o chestie, în legătură cu acelaşi individ: ai dat un revert la Discuţie:Biserica Ortodoxă Română, dar omul doar scrisese ceva ironic, desigur răutăcios, dar nimic jignitor. Te rog să acţionezi cu discernămînt, bazat pe fapte, nu pe antecedentele omului. Nu cred eu că îşi va schimba năravul, dar măcar noi să fim corecţi. — AdiJapan  9 mai 2006 05:33 (EEST)

Drepturi de autor[modificare sursă]

Da, după o săptămînă ştergem articolul, imaginea, etc. — AdiJapan  9 mai 2006 14:10 (EEST)

Comune şi proiect localităţi[modificare sursă]

Nu am avut timp în ultima vreme şi nici nu se luminează timpul pentru viitorul apropiat. Dar ar fi bine de lucrat la dezambiguizări. Dacă crezi că ai timp să începi asta odată terminate comunele, te rog să îmi spui şi îţi explic ideea şi metoda de lucru. --Mihai | D 16 mai 2006 18:21 (EEST)

Re: editinginterface[modificare sursă]

Salut Emily,

La http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=MediaWiki:Editinginterface&action=edit poţi vedea textul în engleză :) Iulian U. 20 mai 2006 13:33 (EEST)

Betonung in Eugeniu Coşeriu[modificare sursă]

Hallo Emily! Ich habe unter Discuţie:Eugeniu Coşeriu#Pronunciation/stress bereits eine Anfrage gestellt, aber dann gesehen, dass Du die Seite bearbeitet hast. Kannst Du mir sagen, wie man den Namen Eugeniu Coşeriu richtig betont? Habe bisher herausgefunden, dass sowohl Coşeriu als auch Coşeriu möglich sind, aber wie spricht man den großen Sprachwissenschaftler richtig aus? Bitte antworte mir möglichst auf meiner deutschen Diskussionsseite. Dankeschön! --Daniel Bunčić, 20 mai 2006 21:25 (EEST)

Danke für die Antwort! Liebe Grüße nach Baden-Württemberg! --Daniel Bunčić, 20 mai 2006 23:18 (EEST)

Legaturi interwiki[modificare sursă]

Ce sunt robotii si cum se folosesc? Roamata 22 mai 2006 17:54 (EEST)

Breaza, Braşov[modificare sursă]

Bună Emily. Un utilizator a făcut o schimbare la Breaza, Braşov. A schimbat judeţul, din Braşov în Prahova. Acum, noi ştim că există Breaza în jud. Prahova, întrebarea era dacă există Breaza şi în Braşov? Cum eşti experta noastră în localităţi, la tine vin ! -Laurap\ mesaj 23 mai 2006 20:49 (EEST)

Steme oraşe[modificare sursă]

Hallo! Emily, avem .jpg-uri cu toate stemele oraşelor sau măcar pentru toate reşedinţele de judeţ? Mă tem că nu ştiu cum să le caut. Scuze dacă te înnebunesc. Alles Gute! -Laurap\ mesaj 24 mai 2006 16:54 (EEST)

O idee bună pagina separată pentru steme sau poate o categorie. Să facem un anumit format pe care să-l folosim nu numai la încărcarea stemelor ci şi pentru alte imagini necesare localităţilor: hărţi şi nu-mi mai vine altceva în cap.
Am omis să-ţi spun că germana mea nu există şi mulţumesc pentru traducere. -Laurap\ mesaj 24 mai 2006 17:20 (EEST)

Salut, Emily[modificare sursă]

Te rog, poţi face o nouă categorie Transdisciplinaritate pentru articolul Basarab Nicolescu? Eu nu am idee cum se face asta! Mersi mult!!! Utilizator:Mayuma | msg. 29 mai 2006 13:31 (EEST)


Scutare de titlu[modificare sursă]

Am scurtat titlul la jumatate. Daca mai este nevoie se mai poate scoate un cuvat. Idea este, ca fiecare exemplar de arbore ocrotit ar trebuii sa aiba un articol. Daca in judetul Maramures nu cred ca voi ajunge in respectivul sat, dar la Gradina Botanica din Bucuresti este mai usor si se pot face niste fotografii, si afla niste date depre exemplar. In plus trebuie sa fie si niste acte prin care respectiv arbore a fost declarat arbore ocrotit, data, motivele plus o legislatie care permite aceasta titulatura si care cred ca ar fi bine de scris in articol (bineinteles dupa ce se gaseste).--Jean 29 mai 2006 20:29 (EEST)

Mersi frumos[modificare sursă]

Am înţeles dar o să te rog să-i explici domnului BN. O să te contacteze fie pe mail fie pe pagina de discuţii. Utilizator:Mayuma | msg. 29 mai 2006 20:32 (EEST)

Corecţie?[modificare sursă]

Emily, ai văzut asta: Discuţie:Pecosova, Timiş ? -Laurap\ mesaj 31 mai 2006 15:38 (EEST)

Nu se semneaza articolele ?[modificare sursă]

Am scris un articol acum cateva zile ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean-Martin_Charcot ) insa nu aveam facut cont pe atunci si l-am semnat cu numele meu simplu. Am obs ca a fost pus in pagina mai bine insa a disparut semnatura. Fiind nou aici...va intreb...nu se semneaza articolele scrise ? :D Doar intreb ... Multumesc. Lucian Iacob 31 mai 2006 22:18 (EEST)

Cum scriu un articol ?[modificare sursă]

Unde gasesc un link gen: " apasa aici pentru a crea un articol ?" Lucian Iacob 31 mai 2006 22:17 (EEST)