Discuție Utilizator:Chopin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Chopin) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 24 mai 2008 00:35 (EEST)

Întrebare de la Trivia[modificare sursă]

V-am mutat întrebarea la Wikipedia:Cafenea pentru că acolo se discută despre Wikipedia. Pagina de Trivia a fost creată doar pentru a muta acolo întrebări care nu au legătură cu proiectul şi care invadau Cafeneaua.--Andreidiscuţie 10 iunie 2008 18:38 (EEST)[răspunde]

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Distefano.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Distefano.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

– Laurap mesaj - 17 iunie 2008 11:56 (EEST)[răspunde]

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Darkgheorghiu.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Darkgheorghiu.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

– Laurap mesaj - 17 iunie 2008 11:56 (EEST)[răspunde]

În aceeaşi situaţie:

Viorica Ursuleac[modificare sursă]

Iată răspunsul lui Laurap şi comentariul meu. Deci, trebuie investigată situaţia. Asta în principiu vă revine dv., că noi fiecare avem pe cap cu propriile noastre materiale. Vă doresc noroc la documentare ca să puteţi susţine că imaginea este într-adevăr în domeniul public. La fel la celelalte. --Turbojet 23 iunie 2008 22:39 (EEST)[răspunde]

Categorii în plus[modificare sursă]

Bună seara. Am remarcat o serie de editări ale Dvs. în articole despre dirijori şi toate acestea vor trebui retrase (anulate), pentru că ele contravin politicii Wikipedia. Să vă dau un exemplu, pentru a înţelege mai bine diferenţa:

Chopin este un compozitor polonez. Există o categorie despre Fr. Chopin însuşi (ce cuprinde subcategoria Compoziţii semnate de Chopin, cu articole despre compoziţii în parte), o alta despre compozitori polonezi şi una mare alocată compozitorilor. Deci, Compozitori < Compozitori polonezi < Frederik Chopin < Compoziţii de Frederik Chopin. Chopin însuşi va intra doar în categoria proprie (Frederik Chopin), nu şi în altele, precum Compozitori polonezi sau Compozitori, deoarece este deja inclus într-o subcategorie a oricăreia dintre acestea. Un articol despre Studiul revoluţionar, să zicem, nu intră decât în categoria Compoziţii de Frederik Chopin, nu şi în Frederik Chopin. Un articol despre un alt compozitor polonez (Paderewski, de pildă) va intra doar la Compozitori polonezi, dar nu şi la Compozitori, deoarece se subînţelege. Ş.a.m.d.

Din acest motiv, vă rog să mă ajutaţi să anulez acele modificări ale Dvs. şi chiar Dvs. să ştergeţi asemenea categorii în plus din articolele pe care le veţi întâlni cu timpul (de regulă, greşeala e uşor vizibilă), lăsând numai categoriile cele mai detaliate existente. Din păcate, puţini utilizatori cunosc principiul pe care tocmai vi l-am prezentat şi e obositor să fie mereu reluate articolele din astfel de motive. Dvs. v-am scris anume pentru că am văzut că o faceţi în mod sistematic şi pentru că numele utilizatorului pe care-l controlaţi îmi sugerează că scrieţi în domeniul muzical. Dacă am bănuit corect, mă recomand un coleg al Dvs. la acest capitol, scriu despre diverse genuri muzicale, piese şi lucrări, compozitori şi formaţii, teorie muzicală. Când aveţi nelămuriri sau aveţi nevoie de un sfat, nu ezitaţi să mă căutaţi. Toate bune! (impy4ever 24 iunie 2008 23:42 (EEST))[răspunde]

Studiaţi această pagină http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Redirecţionare. --Cezarika1 15 iulie 2008 12:48 (EEST)[răspunde]


vă doreşte un Crăciun fericit şi un Moş Crăciun generos!

...care să vă aducă cât mai multă satisfacţie pentru tot ceea ce aţi făcut (şi veţi mai face, sper) pentru Wikipedia!

Eu pot doar să vă mulţumesc!

Problemă cu sursa fișierului Distefano.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Distefano.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc.  —Andreidiscuţie 21 martie 2012 17:58 (EET)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Varady.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Varady.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc.  —Andreidiscuţie 21 martie 2012 17:59 (EET)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Varady lisa.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Varady lisa.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc.  —Andreidiscuţie 21 martie 2012 17:59 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Viorica ursuleac.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Viorica ursuleac.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 28 mai 2014 00:53 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Stella roman.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Stella roman.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 iunie 2014 03:17 (EEST)[răspunde]