Discuție Utilizator:Arggo Consulting

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Arggo Consulting) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 4 decembrie 2019 14:13 (EET)

Cont public[modificare sursă]

Din numele dumneavoastră de utilizator se înțelege că acest cont urmează să fie accesat de mai multe persoane. Întrucât pe Wikipedia nu sunt permise conturile publice, vă rugăm să vă creați conturi distincte, astfel ca în spatele fiecărui nume de utilizator să existe o singură persoană răspunzătoare pentru toate intervențiile făcute prin contul respectiv. Pentru evitarea oricăror confuzii vă recomandăm să vă deschideți alt cont (sau, dacă aveți deja multe contribuții, să cereți schimbarea numelui de utilizator). În speranța că sunteți de acord cu respectarea regulamentelor, vă mulțumim pentru înțelegere și pentru contribuții. Victor Blacus (discuție) 28 aprilie 2020 15:31 (EEST)

Buna ziua,

Doresc sa iau legatura cu o persoana de contact care sa ma ajute in crearea unei pagini de companie pe Wikipedia. Din pacate nu am inteles concret cum se poate face acest lucru.

Va multumesc. --Arggo Consulting (discuție) 28 aprilie 2020 18:13 (EEST)

--Arggo Consulting (discuție) 28 aprilie 2020 18:16 (EEST)==■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat==

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia! Am văzut că ați reușit să creați pagina Utilizator:Arggo Consulting, felicitări! Din păcate, ea trebuie însă să fie ștearsă, deoarece nu este în conformitate cu politicile Wikipediei.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Reclamă/Autopromovare pe pagina de utilizator. Victor Blacus (discuție) 28 aprilie 2020 15:34 (EEST)

Buna ziua, Victor,

Doresc sa creez o pagina de wikipedia a companiei la care lucrez si in acest sens as vrea sa stiu daca pot lua legatura cu o persoana de contact, sau daca ma poti ajuta in crearea acestei pagini. Din pacate nu am inteles concret cum se poate face acest lucru.

Astept cu interes un raspuns, Multumesc.--Arggo Consulting (discuție) 28 aprilie 2020 18:16 (EEST)Arggo Consulting

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Arggo Consulting (discuție • contribuții).
Vedeți WP:SPAM, WP:NU#PROMO, WP:N, WP:CdI, WP:SdÎ, WP:CS și WP:VER. --NGC 54 (discuție | contribuții) 28 aprilie 2020 16:06 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Discuție Utilizator:Arggo Consulting#■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Signature icon april 2018.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! --NGC 54 (discuție | contribuții) 28 aprilie 2020 16:06 (EEST)