Discuție Utilizator:Aangheloiu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Aangheloiu) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --goliath 26 august 2007 13:03 (EEST)Răspunde

Nu şterge[modificare sursă]

Vă rog să nu ştergeţi ceea ce nu înţelegeţi. --Cezarika1 3 septembrie 2007 07:32 (EEST)Răspunde

Articole în limbi străine[modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În situaţia în care vă propuneţi să traduceţi un articol din altă limbă, ca în cazul articolului CASG Paris, vă recomand să copiaţi acel articol într-un editor de text pe calculatorul dumneavoastră, să îl traduceţi, să îl corectaţi, şi când sunteţi sigur că nu mai are greşeli să îl introduceţi în enciclopedie. Idealul ar fi să îl introduceţi a doua zi, când recitindu-l, cu siguranţă că veţi mai găsi ceva de corectat, care v-a scăpat în ziua precedentă (diacritice, acorduri gramaticale).

À propos, câte texte în limba română aţi văzut introduse în articole din enciclopedia Wikipedia în alte limbi?

Dacă lucraţi direct pe articol, încercaţi să folositi butonul Arată previzualizare după ce faceţi o editare, pentru a vedea dacă rezultatul este cel dorit, şi abia după ce sunteţi mulţumit de aspect, să Salvati Pagina. Este o recomandare care ajută la păstrarea istoricului paginii într-o formă mai concisă şi permite în viitor identificarea editărilor de calitate.

Vă recomand să recitiţi şi Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil şi Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Cu stimă, --Miehs 6 septembrie 2007 20:47 (EEST)Răspunde

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă informez că nu este permisă ştergerea nejustificată a etichetelor de avertizare aplicate paginilor Wikipedia , aşa cum aţi procedat dvs la pagina Wanderers FC. Aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie. Mulţumesc, G E O 25 septembrie 2007 20:36 (EEST) Răspunde

Articole în limbi străine[modificare sursă]

Presupunând că prima dată nu aţi reuşit să înţelegeţi, revin ca să vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În situaţia în care vă propuneţi să traduceţi un articol din altă limbă, ca în cazul articolului Clydesdale, vă recomand să copiaţi acel articol într-un editor de text pe calculatorul dumneavoastră, să îl traduceţi, să îl corectaţi, şi când sunteţi sigur că nu mai are greşeli să îl introduceţi în enciclopedie. Idealul ar fi să îl introduceţi a doua zi, când recitindu-l, cu siguranţă că veţi mai găsi ceva de corectat, care v-a scăpat în ziua precedentă (diacritice, acorduri gramaticale).

À propos, câte texte în limba română aţi văzut introduse în articole din enciclopedia Wikipedia în alte limbi?

Dacă lucraţi direct pe articol, încercaţi să folositi butonul Arată previzualizare după ce faceţi o editare, pentru a vedea dacă rezultatul este cel dorit, şi abia după ce sunteţi mulţumit de aspect, să Salvati Pagina. Este o recomandare care ajută la păstrarea istoricului paginii într-o formă mai concisă şi permite în viitor identificarea editărilor de calitate.

Vă recomand să recitiţi şi Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil şi Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Cu stimă, --Miehs 13 octombrie 2007 13:51 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii 922 estadio.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul 922 estadio.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii VFB Leipzig.gif[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul VFB Leipzig.gif, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii 2006-07-20StadeduHeyselII.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul 2006-07-20StadeduHeyselII.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Dukla praha01.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Dukla praha01.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii 0111.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul 0111.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Dukla praha 01.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Dukla praha 01.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Dukla praha 02.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Dukla praha 02.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă informez că nu este permisă ştergerea nejustificată a etichetelor de avertizare aplicate paginilor Wikipedia , aşa cum aţi procedat dvs la pagina Leinster Nomands‎. Aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie. Mulţumesc, GEO msg 19 octombrie 2007 22:41 (EEST)Răspunde

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă informez că nu este permisă ştergerea nejustificată a etichetelor de avertizare aplicate paginilor Wikipedia , aşa cum aţi procedat dvs la pagina Leinster Nomands‎. Aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie. Mulţumesc, Orioane -msg- 26 octombrie 2007 16:59 (EEST)Răspunde

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă informez că nu este permisă ştergerea nejustificată a etichetelor de avertizare aplicate paginilor Wikipedia , aşa cum aţi procedat dvs la pagina Victoria Bucureşti‎. Aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie (Discuţie:Victoria Bucureşti‎). Mulţumesc, GEO msg 28 octombrie 2007 13:35 (EET)Răspunde

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore. — AdiJapan  28 octombrie 2007 16:52 (EET)Răspunde

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: o lună. V-am avertizat în toate felurile posibile, inclusiv cu o blocare temporară. Dacă se mai repetă peste o lună, blocarea va fi definitivă. --Gutza D D+ 29 octombrie 2007 20:52 (EET)Răspunde

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Vă recomand să completaţi întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate şi nu aşa cum aţi omis la pagina Victoria Bucureşti. În lipsa descrierilor există riscul ca ştergerea unui fragment să fie interpretată ca vandalism şi anulată. Mai aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie a articolului. Mulţumesc, GEO 1 decembrie 2007 22:19 (EET)Răspunde

Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi în mod nejustificat conţinutul paginilor de la Wikipedia, aşa cum aţi procedat la RC Bruxelles. O astfel de acţiune poate fi considerată vandalism.

  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirectaţi către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceţi la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiţi greşeli într-un articol, vă rugăm să îl modificaţi şi să îi corectaţi conţinutul.

Pentru teste folosiţi cutia cu nisip. Informaţii despre cum puteţi contribui la Wikipedia găsiţi la pagina de bun venit. Vă mulţumim. Sebi 世美 21 februarie 2008 19:19 (EET)Răspunde

Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi în mod nejustificat conţinutul paginilor de la Wikipedia, aşa cum aţi procedat la RC Bruxelles. O astfel de acţiune poate fi considerată vandalism.

  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirectaţi către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceţi la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiţi greşeli într-un articol, vă rugăm să îl modificaţi şi să îi corectaţi conţinutul.

Pentru teste folosiţi cutia cu nisip. Informaţii despre cum puteţi contribui la Wikipedia găsiţi la pagina de bun venit. Vă mulţumim. Sebi 世美 21 februarie 2008 19:28 (EET)Răspunde

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rog să nu ştergeţi nejustificat etichetele de avertizare aplicate paginilor Wikipedia , aşa cum aţi procedat dvs la pagina RC Bruxelles. Aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie . Mulţumesc. GEO 22 februarie 2008 20:10 (EET)Răspunde

Diacritice[modificare sursă]

În articolul Rudolfshügel aţi utilizat diacritice specifice limbii maghiare, care nu există în limba germană:

  • Rudolfshűgel în loc de Rudolfshügel
  • Ősterreichisch în loc de Österreichisch
  • ŐFB în loc de ÖFB

De asemenea,

  • Fűβball în loc de Fuβball

Toate cele bune,--Miehs 15 aprilie 2008 11:05 (EEST)Răspunde

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rog să nu ştergeţi nejustificat etichetele de avertizare aplicate paginilor Wikipedia , aşa cum aţi procedat dvs la pagina RC Bruxelles. Aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie . Mulţumesc. --Sebi talk 23 aprilie 2008 18:48 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Garbarnia Varșovia[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Garbarnia Varșovia creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Garbarnia Varșovia până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. XXN, 30 septembrie 2015 00:02 (EEST)Răspunde