Discuție Utilizator:195.138.119.133

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Utilizator:195.138.119.133, bine ai venit la Wikipedia. Vizitează pagina de bun venit şi creează-ţi un cont de utilizator. Apoi înscrie-te la Wikipedia:Wikipedist (o listă cu Wikipediştii din întreaga lume) şi i-aţi un autointerviu. Pentru nedumeriri, lasă-mi un mesaj pe pagina mea de discuţie. --ro.Danutz (em português) 17 octombrie 2005 13:09 (UTC)

Apropo, am făcut o mică modificare în articolele tale, referitoare la prima fraza. De exemplu, pentru articolul Blocul "Moldova Democrată", în loc de Bloc politic constituit la 8 mai 2004 de ... am scris Blocul "Moldova Democrată" este un bloc politic constituit la 8 mai 2004 de .... Titlul articolului trebuie să apară în prima frază. --ro.Danutz (em português) 17 octombrie 2005 13:12 (UTC)
Salut! Mă alătur şi eu rugăminţii lui Dănuţ de a te înregistra! Apoi aş vrea să-ţi atrag atenţia asupra articolelor tip {{ciot}} pe care le creezi, respectiv asupra articolelor Omonime. Deci, dacă înţeleg bine, Ocniţa este şi raion, şi comună şi oraş? --Vlad|-> 18 octombrie 2005 10:48 (UTC)
Rugăminte: limba română conţine diacritice, aşa că te-aş ruga să le foloseşti! Mulţumesc! --Vlad|-> 7 noiembrie 2005 15:36 (UTC)

Bună! Am o nelămurire: ai scris articolele Exclavă şi Enclavă, iar la sfârşit ai menţionat că sunt preluate dintr-o carte, apărută în 2006. Nu cunosc textul cărţii, dar vreau să mă asiguri că nu ai violat drepturile de autor atunci când ai editat pe Wikipedia. În acest caz, te rog să rescrii articolele cu propriile tale cuvinte, menţionând la sfârşit, ca bibliografie, cartea respectivă. Mulţumesc! --KlaudiuMihăilă Mesaj 15 aprilie 2006 11:59 (EEST)[răspunde]

Invitaţie[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia! Am remarcat contribuţia dumneavoastră şi ţin să vă mulţumesc. După cum aţi văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenţionată.

Vă recomand să vă alegeţi un nume de utilizator şi să vă înregistraţi. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic şi nu necesită nici un fel de informaţii personale; în plus veţi beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuţii, o listă de articole urmărite, posibilitatea de trimitere de imagini, protejarea adresei IP, etc.

Sper să vă placă acest proiect şi să vă alăturaţi. Dacă aveţi nelămuriri puteţi vizita paginile Bun venit, Ajutor şi Portalul comunităţii sau mă puteţi întreba la pagina mea de discuţii. Vă aştept. — AdiJapan  22 aprilie 2006 14:46 (EEST)[răspunde]

Ca să puteţi insera o imagine într-un articol trebuie s-o trimiteţi la serverul Wikipediei. Pentru asta însă trebuie să fiţi înregistrat. Ca utilizator înregistrat veţi avea acces la o legătură numită „Trimite fişier”, prezentă pe toate paginile.

În ce priveşte folosirea imaginilor vă poate ajuta pagina Wikipedia:Imagini. Succes! — AdiJapan  11 decembrie 2006 17:23 (EET)[răspunde]

Aţi făcut această modificare la articolul Platon. Aveţi şi vreo sursă credibilă în acest sens? – Laurap\ mesaj 7 februarie 2007 10:57 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Aurel Codoban[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Aurel Codoban creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Aurel Codoban până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.  —Andreidiscuţie 29 ianuarie 2016 09:55 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Democrația (săptămînal)[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Democrația (săptămînal) creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Democrația (săptămînal) până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 20 martie 2017 19:55 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Vitalie Tonu[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Vitalie Tonu, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Nyook ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Vitalie Tonu până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 ianuarie 2021 14:16 (EET)[răspunde]