Discuție:Remus Cernea

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

PDVN[modificare sursă]

(...) împreună cu trei colegi de la Filozofie și Drept (printre care se numără și Cătălin Teniță[2]) salvează Universitatea din București de la confesionalizare, reușind să oprească instalarea de icoane ortodoxe în amfiteatre și construirea unei biserici ortodoxe în curtea facultății. --Cezarika1 31 martie 2011 07:09 (EEST)

Lipsă alarmanta de neutralitate ![modificare sursă]

Lipsă de neutralitate a articolului ! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de StanCostin (discuție • contribuții).

Eu nu vad acest lucru Velaurius (discuție) 16 ianuarie 2014 14:29 (EET)

Remus Cernea informatii false[modificare sursă]

(Adus de la Wikipedia:Cafenea#Remus Cernea informatii false)

Cel care a scris despre Remus Cernea a dezinformat cu privire la OCUPATIA SI ALMA MATER. Alma mater se refera numai la DIPLOMATI sau cei care au o mica dovada ca este in curs de diplomare. Remus Cernea dezinformeaza publicul ca are o ocupatie. El nu are ocupatie si nici alma mataer. Am facut aceste precizari pentru ca ABASOLVENT conform Universitatii Bucuresti insemna TOATE EXAMENELE TRECUTE si obtinerea unei diplome. Wikipedia continua sa DEZINFORMEZE si sa avertizeze userul Rocco7777 pe nedrept. Puteti verifica dezinformarea care am semnalat-o. Cereti o mica dovada lui Remus Cernea sau celui care a scris neadevarul ca A ABSOLVIT TOTALITATEA DE EXAMENE si are carte de munca sau adevarinta de salariu. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ‎Rocco7777 (discuție • contribuții).

Avertizarea este excesivă, însă ați greșit făcând comentarii în articol. Pentru asta există pagina aferentă de discuție. Este într-adevăr stranie formularea că a absolvit facultatea dar nu are diplomă, căci dacă nu și-a dat licența înseamnă că n-a absolvit. În schimb ocupația este o categorie deschisă, pentru care nu e nevoie de cine știe ce acte doveditoare. Dacă aveți sugestii de îmbunătățire a articolului, ar fi bine să le supuneți discuției pe pagina de discuție. --Mihai (discuție) 20 martie 2016 21:57 (EET)

Avertizarea a fost excesivă, dar ar trebui să se verifice dacă nu cumva Rocco7777 și Kuky008 sunt una și aceeași persoană. Amândoi au făcut modificări succesive pentru a discredita subiectul sau a aduce injurii.--KeshetSven (talk) 20 martie 2016 23:21 (EET)

Ca o paranteză:

[ Alma Mater (noun al·ma ma·ter \ˌal-mə-ˈmä-tər\): a school, college, or university which one has attended or from which one has graduated. (Sursă: Merriam-Webster)

OCUPÁȚIE2 ~i f. Activitate, de durată mai mare sau mai mică, cu care se ocupă cineva; îndeletnicire; treabă. [G.-D. ocupației; Sil. -ți-e] /<fr.occupation, lat. occupatio, ~onis (Sursă: Dex) ]

Articolul este scris într-un mod extrem de neîngrijit și are mare nevoie de ajutor. Sunteți invitat să aduceți îmbunătățiri dar nu și comentarii irelevante. E irelevant dacă are diplomă sau nu sau ce profesie are. Ocupația curentă este de parlamentar, deputat independent, la care excelează în comparație cu restul de 90% dintre colegi.--KeshetSven (talk) 20 martie 2016 23:21 (EET)

Sunt instituții de învățământ, mai ales particulare, care nu oferă diplome în sensul de permisiune de a profesa, deoarece nu sunt acreditați, ci doar niște certificate că s-au urmat cursurile și s-au trecut examenele, acte care sunt întitulate ceva de genul „diplomă/certificat de absolvire”. Cu acest certificat „absolventul” se poate prezenta la o altă universitate, acreditată, să-și obțină „diploma de...” (fără „de absolvire”), dacă acea universitate consideră certificatul valabil (prin SUA asta este la latitudinea rectorului respectivei universități). În România, Italia se face diferența între examenele de absolvire și examenul de licență/stat. Chiar dacă se susțin simultan, doar ultimul dă dreptul la practică. Deci, afirmațiile pot fi ambigue. --Turbojet 21 martie 2016 11:02 (EET)
Așa este, dar nu e cazul Universității din București, specificată în articolul Remus Cernea. --Bătrânul (discuție) 21 martie 2016 11:51 (EET)

Tipul recunoaște într-un interviu că nu și-a dat licența după ce a urmat cursurile Facultății de Filosofie a Universității din București http://verticalnews.ro/povestea-lui-remus-cernea-politicianul-care-sta-cu-parintii-si-primeste-bani-pe-facebook/. Dar asta nu l-a împiedicat să aibă diverse ocupații (bănuiesc că a avut și carte de muncă). Problema este că articolul din această enciclopedie despre acest personaj profund nociv a fost scris de un fan de-al său sau chiar de el, articolul este în mod evident foarte, foarte elogios.--2A02:2F0B:B0BF:FFFF:0:0:5679:AC1E (discuție) 21 martie 2016 22:29 (EET)

Dacă aceasta este percepția dvs. despre articol, puteți să îl etichetați cu {{PDVN}} și să relatați pe scurt în pagina Discuție:Remus Cernea de ce considerați că este încălcată politica oficială WP:PDVN. --Bătrânul (discuție) 22 martie 2016 07:02 (EET)
Spuneți „personaj profund nociv”. Se vede că aveți o anume părere. Aveți grijă, că aici nu este locul să duceți campanii și lupte pentru punctele dumneavoastră de vedere. —Andreidiscuţie 22 martie 2016 10:05 (EET)

Remus Cernea -- dezinformari sustinute de userul KeshetSven[modificare sursă]

Adus de la Wikipedia:Cafenea#Remus Cernea -- dezinformari sustinute de userul KeshetSven

Pe pagina Wiki - romana Remus Cernea apar dezinformari: Remus Cernea ----Alma Mater: Universitatea Bucuresti---- si la Biografie : Cernea a urmat cursurile Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București până în 2002, studii universitare de licență, FARA a susține însă lucrarea de licență, potrivit propriei declarații.

Daca nu a sustinut TOATE examenele cum poti sa dezinformezi dand impresia ca a terminat ceva la Universitatea Bucuresti? Trebuie scris clar ca Remus Cernea nu are calitatea de absolvent si nici de diplomat implicitat ca nu are profesie facand parte din grupul parlamaentarilor fara profesii. Cui servesc aceste neclaritati? Cititorii wikipedia sunt foarte interesati de aceste informatii Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Rocco7777 (discuție • contribuții).

De ajuns, ați deschis aici destule secțiuni. Vă rog să folosiți pagina de discuții a articolului pentru a argumenta modificări propuse și a le discuta, având în vedere mesajele pe care le-ați primit și în secțiunea de mai sus, precum și WP:BC, WP:BPV și WP:VER. —Andreidiscuţie 22 martie 2016 17:56 (EET)
Rocco7777, nu am scris eu articolul. V-am răspuns pe pagina de discuții a articolului. Nu mai irosiți spațiul pentru a acuza pe alți. Dacă vreți să cotribuiți pentru îmbunătățirea articolului nu vă oprește nimeni. P.S. Nu e nimic "implicitat" [sic!] de faptul că Cernea nu a vrut să-și suțină o lucrare de licență. --KeshetSven (talk) 22 martie 2016 18:53 (EET)