Discuție Utilizator:Velaurius

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Vă rog să lansați mesajele mai jos.[modificare sursă]

Un proverb chinezesc zicea: "Cine întreabă este prost pentru 5 minute, dar cine nu întreabă rămâne prost pentru totdeauna." -- Velaurius (discuție) 6 ianuarie 2015 02:45 (EET)

Alo[modificare sursă]

Bună ziua, vă poate ajuta să facem acest articol?. Multumesc foarte mult: Catedrala din San Cristóbal de La Laguna.--88.10.77.217 (discuție) 14 aprilie 2015 19:22 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Înzăpezirea trenului InterRegio 1732[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Înzăpezirea trenului InterRegio 1732 creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Înzăpezirea trenului InterRegio 1732 până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  23 octombrie 2015 02:07 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Simfonia Lalelelor[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Simfonia Lalelelor creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Simfonia Lalelelor până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 14:58 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Constantin Brăgaru[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Constantin Brăgaru creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Constantin Brăgaru până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 16:10 (EET)