Wikipedia:Cutia cu nisip

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Bun venit la Wikipedia!
Contact
Ambasadă (Embassy)
Cafenea
Oracol
Canal IRC
Carte de oaspeți
Groapa cu nisip
Întrebări frecvente
Întrebări despre editare
Discuții
Reclamații
Contact
Sala de presă
Începuturile
Manual de stil
Politicile noastre
Totul despre Wikipedia
Wikipediști
Ce este Wikipedia?
Ce nu este Wikipedia?
PDVN
Administratori
Administratori
Birocrați
Afișierul administratorilor
Candidați
Sfatul Bătrânilor
Conținut de calitate
Articole de calitate
Propuneri
Imagini de calitate
Propuneri
Legături utile
Ajutor
Pagini de șters
Formate
Imagini
Portaluri
Proiecte
Sondaje
Inițiativa de curățenie

Această pagină este destinată testelor. Puteți de exemplu să faceți experimente de redactare a codului-sursă, descris la Wikipedia:Cum modific o pagină. (Vă rugăm totuși să vă abțineți de la a scrie aici obscenități, mesaje rasiste, jignitoare ș.a.m.d.)

Datorită naturii inerent experimentale a acestei pagini, conținutul ei este șters periodic. Prin urmare, vă rugăm să nu scrieți aici texte importante, mesaje, întrebări ș.a.m.d, deoarece vor fi considerate experimente și vor fi șterse. Pentru astfel de mesaje, vă rugăm să consultați lista din dreapta.

Utilizatorii înregistrați pot avea o „groapă cu nisip” personală, ca o subpagină a propriei pagini de utilizator. De exemplu utilizatorul „Ixulescu” poate să-și creeze pagina [[Utilizator:Ixulescu/Teste]].


Pint.ro logo

Pint.ro este o platforma online de asigurari si produse auto, ce isi doreste sa uneasca intr-o comunitate, toti soferii din Romania.

Istoric[modificare | modificare sursă]

Pint.ro s-a lansat sub numele de rca-ieftin.ro in anul 2006. Rca-ieftin.ro a fost primul site de comparare on-line a tarifului rca si de comandare cu livrare la domiciliu. Acesta a reprezentat prima sursa de informare in timp real asupra tarifelor societatilor de asigurare de pe piata din Romania. In anul 2007, rca-ieftin.ro s-a extins si prin reteaua de agentii clasice, ajungand la un numar de 10 agentii[1]. In anul 2010 a fost lansat in paralel si portalul www.asiguratorii.ro, dedicat unei game mai largi de asigurari. Compania a castigat in anul 2010 primul loc la categoria "Servicii si Turism" in cadrul Galei E-commerce[2]. In 2012 rca-ieftin.ro a primit certificarea Trusted.ro, in urma verificarii realizate de trei entitati de profil: Gala Premiilor ecommerce, Legi-intenet.ro si mai ales de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania[3]. Pana in anul 2014 compania s-a extins, avand 12 agentii in Bucuresti si cate una in mai multe orase din Romania: Otopeni, Ploiesti, Sibiu, Iasi si Constanta[4]. In anul 2015 rca-ieftin.ro s-a transformat in pint.ro, din dorinta de a satisface nevoile clientilor de a avea o platforma online unde sa gaseasca orice au nevoie pentru masina lor.

Dezvoltare[modificare | modificare sursă]

Totul a pornit de la un sediu in Dristor la finalul anului 2006 si o echipa de 2-3 oameni. In anul 2014 s-a ajuns la o echipa de peste 50 de persoane si livrari in toata tara.

Tot in 2014 s-a ajuns la:

  • 100.000 de clienti fericiti
  • 17 sedii in Bucuresti si in tara
  • 2 portaluri online www.rca-ieftin.ro si www.pint.ro
  • 82.000 de vizitatori unici pe luna
  • 1.500.000 de calcule rca
  • 12.000 de polite lunar

Alte Produse[modificare | modificare sursă]

Pint.ro ofera pe langa asigurari auto si alte produse precum: roviniete, anvelope, asigurari de locuinta, asistenta la daune (autocard).

Autocardul este un serviciu de asistenta dauna cu ajutorul caruia clientul este asigurat 12 luni, indiferent de numarul de daune; are tractare gratuita in caz de accident; i se deschide dosarul de dauna de catre un reprezentant pint.ro; masina la schimb; asistenta in caz de daune morale.

Misiunea pint.ro este sa ofere servicii de calitate si sa aiba clienti atat de fericiti, incat sa recomande mai departe. In plus, pint.ro doreste sa vina in intampinarea clientilor cu absolut orice isi doresc pentru masina lor, oferind un pret corect si o experienta unica.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Pintilie Broker de Asigurare continua extinderea in Capitala, 26 Noiembrie 2010, wall-stret.ro, accesat la 12 decembrie 2010
  2. ^ 'Pintilie Broker a castigat locul 1 la categoria turism si servicii la GPEC 2010', 6 Septembrie 2010, 1asig.ro, accesat la 28 septembrie 2010
  3. ^ 'Rca-ieftin.ro a primit certificarea Trusted', 28 iunie 2012, comunicatedepresa.ro, accesat la 5 septembrie 2012
  4. ^ 'Contact rca-ieftin.ro'

Legături externe[modificare | modificare sursă]