Wikipedia:Afișierul administratorilor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Afișierul administratorilor   Cereri de protejare   Propuneri de știri   Propuneri Știați că   Reclamații


Comandă rapidă:
WP:AA


Aceasta este o listă de discuții pentru coordonarea și discutarea chestiunilor administrative de la Wikipedia. Deși ținta ei sunt administratorii, orice utilizator este bine-venit să lase un mesaj sau să se alăture discuțiilor de aici.

Vă rugăm să comentați concis. Cu siguranță administratorii nu vor fi atenți la textele foarte lungi.

Puteți consulta și arhiva pentru discuții anterioare.

Deschideți un subiect nou

Spam blacklist[modificare | modificare sursă]

Rog un administrator să adauge lovendal.net în MediaWiki:Spam-blacklist. Este un website de teorii paranoide ale conspirației, lipsit de orice valoare enciclopedică. Tgeorgescu (discuție) 14 octombrie 2012 23:18 (EEST)

Paginile de șters[modificare | modificare sursă]

Rog unul, doi sau o serie de administratori să soluționeze și, implicit, să arhiveze cel puțin o parte din dezbaterile pentru ștergere. Sunt 61 de itemi deschiși, în contextul în care rezoluțiile sunt evidente. Mi-e și jenă să propun alte pagini pentru ștergere. --Rebel 17 februarie 2011 12:52 (EET)

Le mulțumesc Urzicăi și lui Ionuț întrucât au mai mișcat ceva în privința rugăminții mele. Atașez un tabel cu scopul de a ușura munca administratorului care va opera ștergerile/păstrările. Rog a se constata că sunt articole încă din ianuarie asupra cărora se impune o decizie, iar cu excepția titlurilor îngrojate, deciziile sunt evidente astfel încât nu e nevoie decât să se opereze ștergerea/păstrarea și arhivarea discuției. Sper ca cineva să-și facă timp. --Rebel 18 februarie 2011 05:12 (EET)
Articol
Propunere
Propus la
Încheierea discuției
Pentru
Șterge
Pentru
Păstrează
Altceva
Comentarii
Grigore Dolință Wikipedia:Pagini de șters/Grigore Dolință 31 decembrie 5 ianuarie 1 0 0
Radu Rizoiu Wikipedia:Pagini de șters/Radu Rizoiu 31 decembrie 5 ianuarie 1 0 1
Viorel Padina Wikipedia:Pagini de șters/Viorel Padina 3 ianuarie 8 ianuarie 1 0 1
Mugur Vasiliu Wikipedia:Pagini de șters/Mugur Vasiliu 3 ianuarie 8 ianuarie 1 0 0
Val Mănescu Wikipedia:Pagini de șters/Val Mănescu 3 ianuarie 8 ianuarie 1 0 0
Mircea Țuglea Wikipedia:Pagini de șters/Mircea Țuglea 7 ianuarie 12 ianuarie 1 0 0
Demo Time Goes Tic-Tac variantă scurtă 9 ianuarie 14 ianuarie 1 0 0
Spitalul Municipal din Sighet variantă scurtă 9 ianuarie 14 ianuarie 1 0 0
Sophisticated Lemons Wikipedia:Pagini de șters/Sophisticated Lemons 11 ianuarie 16 ianuarie 1 0 0
Cristian Mihăilescu Wikipedia:Pagini de șters/Cristian Mihăilescu 15 ianuarie 20 ianuarie 0 0 1
Sabrina Stroe Wikipedia:Pagini de șters/Sabrina Stroe 11 februarie 16 februarie 1 1 0
variantă scurtă
nume îngroșate
Folosită pentru încadrarea tabelului
Discuții în desfășurare, fără verdict evident

Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator[modificare | modificare sursă]

Există un număr de cereri active pentru schimbarea numelui de utilizator, dintre care unele sunt destul de vechi. Atrag atenția că unul dintre utilizatori a preferat să facă schimbarea numelui manual, mutând o pagină din namespace-ul User în cel al articolelor. Există vreun birocrat care mai aruncă ocazional priviri acolo? --Rebel 18 februarie 2011 11:23 (EET)

Înlăturare format[modificare | modificare sursă]

Am tot ([1], [2], [3]) introdus formatul de {{wikizare}} în Facultatea de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice acest articol și mi-a tot fost înlăturat. --Rebel 22 februarie 2011 12:25 (EET)

Și același lucru pentru {{unește}} în Logistica Industriala. --Rebel 22 februarie 2011 12:36 (EET)

Spam-blacklist[modificare | modificare sursă]

Rog un administrator să adauge draculpunctro în MediaWiki:Spam-blacklist. --Rebel 25 martie 2011 08:08 (EET)

Yes check.svg Realizat —Andreidiscuție 25 martie 2011 10:42 (EET)

Zombie[modificare | modificare sursă]

Wikipedia:Pagini de șters/Ciprian Bercan; pagina a fost ștearsa de peste un an. -- Victor Blacus (discuție) 1 aprilie 2011 10:55 (EEST)

Mutare Subcarpatia la Transcarpatia[modificare | modificare sursă]

Rog pe cineva să mute înapoi acest articol la destinația corectă în limba română, Transcarpatia.--Danutz (discuție) 11 aprilie 2011 13:29 (EEST)

Nume utilizator inacceptabil[modificare | modificare sursă]

În data de 5 iunie 2011 am blocat utilizatorul Likipedia pt. nume inacceptabil. Câteva ore mai târziu contul respectiv a fost deblocat, cu motivația că discuția legată de pagina "Licri" nu s-ar fi încheiat. Consider că deblocarea contului a fost făcută din confuzia între regula numelui inacceptabil și discuția legată de un articol. [4] Vă invit să reanalizați deblocarea. --Mihai Andrei (discuție) 6 iunie 2011 23:24 (EEST)

Conturile Nikipedia, Mikipedia, există la mai multe proiecte Wikimedia și nu sunt blocate. Totuși, observ că Bikipedia și Rikipedia sunt blocate la en.wiki, Vikipedia e blocat la it.wiki. Personal, consider că numele este la limita acceptabilității. Răzvan Socol mesaj 7 iunie 2011 08:04 (EEST)

Diverse, prioritate mică[modificare | modificare sursă]

M-am implicat într-un alt proiect bazat pe MediaWiki, ocazie cu care am revizuit o sumă de pagini de ajutor și mesaje. Am rectificat și notificat și la Wikipedia în măsura în care mi-a permis timpul, însă nu pot revizui toate paginile de ajutor și aici (există diferențe de substanță, așa că nu pot face copy/paste de dincolo), iar notificările în privința mesajelor tind să treacă neobservate. Prin urmare voi face aici o listă, în caz că vrea cineva să se implice:

  • vezi Discuție MediaWiki:Viewcount
  • typo la MediaWiki:Right-deletedtext
  • pagina Ajutor:Modificare (interfața) (și probabil și altele) trebuie revizuite, întrucât au rămas în urmă față de modificările traducerilor interfeței (e.g. "conține în partea de sus o legătură cu numele modifică pagina", "în caseta mică de text intitulată Descriere modificări").
  • paginile inițiale de ajutor ar trebui probabil redenumite cu nume mai succinte (numele originale îmi aparțin și s-au dovedit a fi excesiv de greoaie -- am ales inițial nume foarte explicite pentru că nu știam câte pagini de ajutor vor fi necesare până la urmă și am preferat să risc nume greoaie în defavoarea conflictelor viitoare de titlu; s-a dovedit că nu era nevoie de foarte multe pagini de ajutor până la urmă, însă numele originale au rămas).

Voi reveni cu notificări suplimentare, în măsura în care vor fi necesare. --Gutza DD+ 30 iulie 2011 03:43 (EEST)

Traducerile se fac la translatewiki.org. Dacă nu sunt suprascrise la noi, cred că mesajele ar trebui lăsate în paginile de discuție de acolo.--Strainu (دسستي‎)  17 august 2011 12:20 (EEST)

Firilacrocobot[modificare | modificare sursă]

Solicit avertizarea urgentă a lui Firilacroco să înceteze folosirea robotului pentru a impune anumite versiuni de limba română: [5]. Ne aflăm în situația bizară, exemplificată la Ițic Ștrul, dezertor, unde robotul lui Firilăcroco îl învață pe Liviu Rebreanu limba română. De asemenea, mi se pare complet inacceptabil ca un administrator (Firilacroco) să aibă o atitudine atât de necolegială față de mine, care i-am adus argumente pertinente de ce folosirea robotului nu este indicată în chestiunea respectivă. --Mihai Andrei (discuție) 28 iunie 2012 18:10 (EEST)

Dacă acest utilizator este Rebreanu, eu nu știu ce să mai zic. Cred doar că unii ar trebui să învețe să mai și accepte când sunt corectați.  Daniel  Mesaj  28 iunie 2012 18:15 (EEST)
Într-adevăr utilizatorul respectiv nu este Liviu Rebreanu. Îmi cer scuze pentru greșeală, dar nu pentru greșală. Pe de altă parte rămân convins că Rebreanu a scris "așează" etc. Chestiunea cu robotul a fost rezolvată prin retragerea cererii: [6]. Rămâne doar ca și articolele să fie aduse la starea de dinaintea modificării. --Mihai Andrei (discuție) 28 iunie 2012 18:56 (EEST)
A explicat Adi regula. În cazul „greșeală”, diftongul nu e în rădăcina cuvântului.  Daniel  Mesaj  28 iunie 2012 19:00 (EEST)
Am înțeles, însă am vrut să-ți atrag atenția asupra neajunsului folosirii unui robot, care în cazul discuției de față ar face lectura ilizibilă, pentru că ar șterge tocmai diferența care interesează. După ce ți-ai retras cererea, am devenit încrezător că te-ai convins. --Mihai Andrei (discuție) 28 iunie 2012 19:02 (EEST)
Nu. Am făcut-o doar ca să vă fac pe dumneavoastră fericit.  Daniel  Mesaj  28 iunie 2012 22:34 (EEST)

Wikipedia:Pagini de șters/Listă de centre comerciale din România 2 (prelungita prea mult) si Wikipedia:Pagini de șters/Teșu Solomovici[modificare | modificare sursă]

Pagina acesta a fost prelungita prea mult: Încheierea discuției este preconizată pentru 19 septembrie 2012 și pentru al doilea articol: Încheierea discuției este preconizată pentru 27 august 2012.

Administratori,va rog sa va uitati la discutii.Receptie123 (discuție) 14 octombrie 2012 09:15 (EEST)

modificare biografie wikipedia romania[modificare | modificare sursă]

Pagina biografiei lui Nicolae Ceaușescu este blocata, ceea ce este foarte bine (sper sa fie asa si in continuare). Dar as dori sa se adauge decoratiile si medaliile primite de acesta din timpul vietii: - pe pagina lui de aici (romana), apare doar ordinul Karl Marx (1988). - pe pagina engleza, apar mult mai multe. Ati putea sa le introduceti si pe pagina romana de wikipedia a lui Nicolae Ceausescu ? Prin asta ati putea contribui semnificativ la o mai buna informare a cititorilor. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2A02:2F01:1041:F002:0:0:BC1A:2C30 (discuție • contribuții).

Este semiprotejată. Cereți aici deprotejarea temporară a acesteia. --GEO (discuție) 15 noiembrie 2012 11:16 (EET)

Data nașterii I L Caragiale[modificare | modificare sursă]

Din cate stiu eu Caragiale e nascut pe 30 ianuarie nu 1 februarie. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 151.24.10.136 (discuție • contribuții).

Chestiunea nu-i privește în mod special pe administratori. O puteți discuta pe pagina de discuții a articolului, ca orice altă problemă care vizează un singur articol. Dar mai întîi vă invit să citiți nota referitoare la data nașterii. — AdiJapan 2 februarie 2013 06:50 (EET)

Discuție despre consens[modificare | modificare sursă]

Am inițiat o discuție despre consens la Discuție Wikipedia:Sfatul Bătrânilor. Dl. Sîmbotin și-a exprimat în ultimul timp de mai multe ori și în mai multe locuri frustarea în legătura cu lipsa unui cadru clar de atingere a consensului și cred că este îndreptățit, deși nu am fost neapărat de acord cu felul în care a procedat. Cred însă că ar fi foarte util dacă administratorii și-ar exprima pozițiile la respectiva discuție și am ajunge la ... un consens. Mulțumiri, --Hype supper (discuție) 18 martie 2013 22:36 (EET)

rezolvare disputa pagina Gruia Stoica[modificare | modificare sursă]

Buna ziua,

Rog administratorii blocare acces pagina Gruia Stoica a utilizatorului Asybaris. Doresc sa reclam o jignire care mi s-a adresat personal care se regaseste mai jos: Domnule bogyf, alias fierarul, constat ca dati dovada de autism. Pana acum nu ati inteles nimic din ce vi s-a recomandat sa faceti in vederea rezolvarii PDVN-ului. O tineti doar pe a dumneavoastra si bateti campii cu rasismul, vandalizarea si prieteniile celor care va vor raul dv si d-ului Gruia. Asybaris aport 1 aprilie 2013 12:04 (EEST).

Mi s-au cerut argumente pentru continutul paginii Gruia Stoica, le-am prezentat insa se pare ca nu au valoare. Cer deblocarea paginii Gruia Stoica pentru efectuarea modificarilor conform paginii de discutii si blocare/sanctionarea utilizatorului Asybaris pentru comportamentul neadecvat.

~~bogyf~~

Schimbare etichetă[modificare | modificare sursă]

Am făcut o propunere de schimbare a etichetei ștergere rapidă aici. Este esențial să se pronunțe și administratorii care sunt activi în domeniul luptei împotriva vandalismului, întrucât Terraflorin a propus ștergerea unei linii de text care îi privește. --Hype supper (discuție) 18 august 2013 21:52 (EEST)

CS Universitatea Craiova[modificare | modificare sursă]

Rog un administrator sa analizeze schimbarile de pe pagina http://ro.wikipedia.org/wiki/CS_Universitatea_Craiova si sa se ia o decizie. Utlizatorul luciandrei http://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:Luciandrei sterge fara sa verifice 6663 de caractere. Consider ca face din rautate, el fiind stelist. Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ucraiova (discuție • contribuții).

Administratorii nu au mai multă putere să ia decizii editoriale decât orice alt utilizator. Acestea se iau prin discuții între utilizatorii implicați. Evitați să încălcați WP:R3R și bazați-vă pe ce zic sursele independente. Fiți gata să acceptați și alte opinii argumentate. Dacă cineva în discuție refuză să adere la aceste politici, abia atunci pot interveni administratorii cu instrumente specifice. Deocamdată am folosit protejarea, pentru a forța acest dialog. —Andreidiscuţie 20 august 2013 19:13 (EEST)

ok, chiar daca sunt mai nou pe aici, nu sunt tampit "Regula celor trei reveniri (sau R3R) este o politică oficială care se aplică tuturor wikipediștilor. Această regulă spune că niciun utilizator nu trebuie să efectueze mai mult de trei reveniri, ca întreg sau în parte, într-un singur articol Wikipedia într-o perioadă de 24 de ore." Raspunde-mi te rog cine a incalcat regula WP:R3R: http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=CS_Universitatea_Craiova&action=history

20 august 2013 17:42‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.567)‎
20 august 2013 17:47‎ Polistul (discuție | contribuții)‎ . . (17.827 de octeți) (+6.567)
20 august 2013 18:01‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.567)‎ 
20 august 2013 18:15‎ Ucraiova (discuție | contribuții)‎ . . (17.923 de octeți) (+6.663)‎
20 august 2013 18:18‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ m . . (11.260 de octeți) (-6.663)
20 august 2013 18:31‎ Ucraiova (discuție | contribuții)‎ . . (17.923 de octeți) (+6.663)‎
20 august 2013 18:41‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.663)

sunt 4 reveniri ale lui Luciandrei intr-o ora nu in 24 de ore? eu am modificat de 2 ori? Poate sunt eu prost si nu inteleg ceva. Daca esti corect da-i forma la care s-a lucrat si la urma poti s-o protejezi. Ce contributie aduci cand stergi 6663 de caractere? Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ucraiova (discuție • contribuții).


e bataie de joc cum apare pagina asta acum... http://ro.wikipedia.org/wiki/CS_Universitatea_Craiova

"CS Universitatea Craiova este un club de fotbal din Craiova, România înființat în 2013." iar mai jos... "Până în 1967 echipa a jucat pe Stadionul Tineretului, situat în centrul orașului". Cum oare? Ziceti-ne daca deranjam pe aici, vad ca se da dreptate celui care sterge fara sa citeasca, care incalca regulile. Mai bine o stergeti de tot decat sa apara asa (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 13:54 (EEST))

Te miri de ce regula celor trei reveniri nu i se aplică și lui Luciandrei. Simplu, pentru că este unul dintre utilizatorii cu vechime care știu ce fac. Dacă ne-am lua după cei care țipă mai tare - cum faci matale mai sus - s-ar umple enciclopedia asta de aberații, pentru că unii oameni nu pot să facă foarte bine diferența dintre dorințe și realitate. Cu câteva luni în urmă s-a șters pagina unui descoperitor care descoperise prin Suceava un ansamblu neolitic monumental mai important ca Stonehenge-ul. Și el probabil chiar era convins de asta. Matale în loc să tot dai reverturi, crezând că o să ne resemnăm, trebuia să găsești surse solide. Un antrenor de la Building Vânju Mare spunea cândva că afirmațiile extraordinare necesită dovezi extraordinare.--Hype supper (discuție) 21 august 2013 15:05 (EEST)
R3R se aplică tuturor. De aia nu am blocat pe nimeni, ci am protejat pagina pentru rezolvarea disputei. Deocamdată revenirile pe care Ucraiova le face nu au suport bibliografic și nu au sens, dat fiind că reprezintă practic copierea textului din FC Universitatea Craiova în CS Universitatea Craiova. Pentru discuții pe probleme editoriale, folosiți pagina de discuție a articolului. —Andreidiscuţie 21 august 2013 15:10 (EEST)
Nu și când e vorba de vandalism, însă. Și cam în direcția asta bate. --Hype supper (discuție) 21 august 2013 15:18 (EEST)

@Hype supper, nici nu ma asteptam sa-mi dai dreptate, i-am zis si lui luciandrei, e normal sa-ti aperi prietenii, cum ai zis si tu, sunteti cu vechime aici, doar ca in momentul in care stergi de 20 de ori fara sa citesti cum se numeste? Si in plus sa se dovedeasca faptul ca gresesti? "CS Universitatea Craiova este un club de fotbal din Craiova, România înființat în 2013." iar mai jos... "Până în 1967 echipa a jucat pe Stadionul Tineretului, situat în centrul orașului". Nu stiu cum o numiti voi la wiki chestia de mai sus, eu spun doar ca n-a citit cum era corect inainte.

@Andrei, unde e incalcarea regulii R3R din partea mea? Am modificat de 2 ori. Ai dreptate, cred ca o mare parte a fost copiata de la FC, dar in timp putem s-o imbunatatim. Te rog deprotejeaza sau fa tu modificarile, nu poate sa ramana in forma actuala (infiintata in 2013 si jucand pana in 1967) pe care o tot sustine Luciandrei. Nu e nevoie sa pierdeti timpul cu mine sa-mi raspundeti daca fiecare face ce trebuie.(Ucraiova (discuție) 21 august 2013 16:36 (EEST))

Secțiunea stadion se poate corecta simplu în loc de "Până în 1967 echipa a jucat pe Stadionul Tineretului, situat în centrul orașului" va apărea "Până în 1967 echipa [[FC Universitatea Craiova|Universitatea Craiova]] a jucat pe Stadionul Tineretului, situat în centrul orașului", iar la final trebuie completat cu „Din iulie 2013 aici își joacă meciurile de acasă CS Universitatea Craiova.<ref>{{cite web | url = http://www.agerpres.ro/media/index.php/sport/item/207882-Fotbal-A-fost-prezentat-proiectul-echipei-CS-Universitatea-Craiova.html | title = Fotbal: A fost prezentat proiectul echipei CS Universitatea Craiova | work =agerpres.ro | accessdate = 2013-08-21}}</ref>
Aici este încălcarea R3R :
(actuală | prec) 18 august 2013 22:31‎ Ucraiova (discuție | contribuții)‎ . . (17.828 de octeți) (+6.568)‎
(actuală | prec) 18 august 2013 22:27‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.568)‎ 
(actuală | prec) 18 august 2013 22:21‎ Ucraiova (discuție | contribuții)‎ . . (17.828 de octeți) (+6.568)‎
(actuală | prec) 18 august 2013 21:39‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.568)‎
(actuală | prec) 18 august 2013 19:15‎ Ucraiova (discuție | contribuții)‎ . . (17.828 de octeți) (+6.568)‎
(actuală | prec) 18 august 2013 11:45‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (+1)‎

Eu nu am respectat regula R3R deoarece am considerat că utilizatorul Ucraiova vandalizează articolul. Deasemenea cât timp i-se va mai permite să utilizeze acest nume de utilizator?--Luciandrei (discuție) 21 august 2013 18:00 (EEST)

@Ucraiova. Articolul arată așa cum arată pentru că suferea un război de reveniri, la care erați participant. Acum aveți ocazia să discutați în toată liniștea punct cu punct ce să scrie în el, până va fi deprotejat de către un birocrat.--Hype supper (discuție) 21 august 2013 21:51 (EEST)

Luci, "Până în 1967 echipa Universitatea Craiova a jucat pe Stadionul Tineretului"? nu-i asa ca inca o data ai dreptate? Ai rezolvat inca o data totul in stilul caracteristic. "Echipă de elan, Știința termină victorioasă campionatul ‘63-’64 după ce la finele turului ocupase locul 8 cu numai 11 puncte și golaveraj negativ, reușind 21 de puncte din 26 posibile. Iată cum arăta clasamentul final: 1 Știința Craiova 26 12 8 6 45-27 32 2 Metalul Târgoviște 26 15 2 9 44-49 32 3 Poiana Câmpina 26 14 3 9 40-29 31 Eugen DELCEA,Editura OBIECTIV, Craiova, 1999"

20 august 2013 17:42‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.567)‎
20 august 2013 17:47‎ Polistul (discuție | contribuții)‎ . . (17.827 de octeți) (+6.567)
20 august 2013 18:01‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.567)‎ 
20 august 2013 18:15‎ Ucraiova (discuție | contribuții)‎ . . (17.923 de octeți) (+6.663)‎
20 august 2013 18:18‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ m . . (11.260 de octeți) (-6.663)
20 august 2013 18:31‎ Ucraiova (discuție | contribuții)‎ . . (17.923 de octeți) (+6.663)‎
20 august 2013 18:41‎ Luciandrei (discuție | contribuții)‎ . . (11.260 de octeți) (-6.663)
20 august 2013 18:47‎ Andrei Stroe (discuție | contribuții)‎ m . . (11.260 de octeți) (0)‎ . . (A protejat CS Universitatea Craiova

Luciandrei m-a parat lui Andrei ca as fi vandalizat, desi se vede cine a incalcat regulile. De 20 ori revenire la o versiune, care s-a dovedit si se dovedeste in continuare gresita. In 6 minute Andrei s-a conformat si a protejat pagina. Succes baieti in prezentarea cat mai corecta a informatiilor, poate pentru alte pagini, pe pagina asta nu este cazul! (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 22:12 (EEST))

Eu lucram la articol, dar datorită reverturilor tale și a faptului că trebuie să te lămuresc ce este palmaresul, de ce documente este atestat palmaresul și de faptul că acesta aparține unei persoane juridice și nu persoanei cu numele de Mititelu nu am mai avut cum. Eu chiar am surse care atestă clar că CSU-ul din subordinea MEN a cedat clubului doar logoul vezi aici, dar la ignori. De asemenea în contractul de asociere între Blue Lions Capital, CSU și Primăria Craiova se menționează numai Certificatul de Înregistrare a Mărcii și nu certificatul de identitate sportivă (vezi Anexa 1: Contractul de asociere). În contract nu apare acest certificat deoarece știu că nu au ce palamares să cedeze.
Cum am mai spus eu rescriam articolul când am fost oprit de tine. Singura parte „greșită” din versiunea mea este cea introdusă de un anonim prin copy-paste din articolul FC Universitatea Craiova. Acest anonim a mai introdus tot prin copy paste și un text ce încalcă drepturile de autor în articolul Istoria Universității Craiova.--Luciandrei (discuție) 22 august 2013 12:28 (EEST)

Lucian, eu înțeleg ca ești mai vechi pe aici și eu mai nou, dar nu încerca sa dezinformezi. Despre ce vorbești tu acolo? Citește încă o data aici "Palmaresul se află la cei care au înființat echipa în 1948". De asemenea, in ( Contractul de asociere) cine se asociaza: Consiliul Local al Municipiului Craiova, Clubul Sportiv „Universitatea” din Craiova și S.C. Blue Lions Capital S.A. Corect, da? Clubul Sportiv Universitatea Craiova(CSU Craiova) este înființat in 1948 (vezi aici http://www.csuniversitateacraiova.ro/). Asocierea s-a facut in 2013, e adevarat, dar clubul mama este înființat in 1948.

Nu mai încerca sa intimidezi prin diverse tertipuri diversi utilizatori, bine ar fi sa mutam de aici discuția despre echipa, ar trebui păstrat doar ceea ce se referă la încălcările de regulament. (Ucraiova (discuție) 22 august 2013 15:55 (EEST))

Citești pe lângă și înțelegi ce vrei. După cum am mai scris palmaresul este atestat doar prin certificatul de identitate sportivă și cum am arătat în contract CSU-ul din subordinea MEN nu a contribuit la asociere decât cu logo-ul, prin urmare nu are rost să discutăm de palmares deoarece CS Univ. Craiova actuală din fotbal nu îl are. Doar prin fuziunea sau achiziția societății deținute de Mititelu va dobândi dreptul de a se folosi de acele performanțe.
Ce spune Stroe prin „Palmaresul se află la cei care au înființat echipa în 1948. O bucată din palmares e și la mine, restul e la toți jucătorii și antrenorii care au trecut pe la Craiova. Acesta e adevărul.” sună frumos pentru suporteri, dar în lumea reală situația este diferită. Să presupune că eu sunt angajat la o societate ce produce trofee. Sunt trofeele ale mele sau ale societății care mă plătește?
Discuția s-a încheiat din punctul meu de vedere deoarece am demonstrat cu surse că doar logo-ul se află la CS Universitatea Craiova. De asemenea consider că transformare aacestui articol într-o copie a ceea ce se găsește la FC Univ. Craiova este o încercarea de a folosi Wikipedia drept tribună de promovare.--Luciandrei (discuție) 22 august 2013 17:35 (EEST)

E timpul sa incepi sa faci modificarile, s-a lansat site-ul oficial http://www.csuc.ro/ro/istoric , este material destul Daca mai ai dubii, continua sa-ti bati joc in continuare, bafta! (Ucraiova (discuție) 28 august 2013 23:01 (EEST))

Expirare[modificare | modificare sursă]

Ultimele contribuții ale lui Urzică datează din 14 septembrie 2012. Ca urmare a inactivității, se impune retragerea permisiunilor speciale. --GEO (discuție) 15 septembrie 2013 17:39 (EEST)

Cererile în acest sens se fac la meta:Steward requests/Permissions, întrucât birocrații locali nu au drepturile necesare pentru revocarea statutului de sysop. —Andreidiscuţie 15 septembrie 2013 17:56 (EEST)
Sperăm că va reveni cât mai curând și nu va mai fi de trebuință această intervenție. --GEO (discuție) 15 septembrie 2013 18:56 (EEST)
Speranța moare ultima :D --XXN (discuție) 15 septembrie 2013 19:17 (EEST)
Cred ca are cineva o adresa de email sa-l anunte de aceasta sesizare. Poate va mai face vreo doua, trei contributii, dupa care poate sta linistit inca un an. Asybaris aport 15 septembrie 2013 19:20 (EEST)
Puteți să-l anunțați și dvs. La pagina lui de utilizator dați click pe butonul "Trimite email" (este pe coloana din stânga). --195.7.12.69 (discuție) 15 septembrie 2013 21:09 (EEST)
Din pacate... am viruși, nu se vede butonul...Asybaris aport 15 septembrie 2013 21:17 (EEST)
Este la "Trusa de unelte" (trebuie expandată), al 5-lea buton. --195.7.12.69 (discuție) 15 septembrie 2013 21:27 (EEST)
D-le/D-na/D-șoară, nu sunt idiot. Poate totusi dati domnia voastra mesajul, ar fi de mare ajutor.Asybaris aport 15 septembrie 2013 21:30 (EEST)
Am scris cererea de revocare la Meta. Răzvan Socol mesaj 15 septembrie 2013 21:54 (EEST)
P.S. Urzică este o "ea" (nu un "el"), din câte îmi amintesc. Răzvan Socol mesaj 15 septembrie 2013 21:55 (EEST)
În urma cererii unui steward, am scris un mesaj și la Discuție Utilizator:Urzică#Retragere drepturi administrator. Răzvan Socol mesaj 16 septembrie 2013 15:44 (EEST)

Cererea a fost rezolvată. Răzvan Socol mesaj 16 septembrie 2013 21:25 (EEST)

Whitelist[modificare | modificare sursă]

Rog să adaugați în lista albă site-urile bestmusic.ro și metalhead.ro. Mai ales bestmusic, are un conținut aproape unic despre interpreții din România și Republica Moldova. L-am utilizat deja în câteva rânduri (exemplu 1, exemplu 2), însă am fost nevoit să rup linkul pentru a evita filtrul antispam. XXN (discuție) XXN (discuție) 26 ianuarie 2014 15:31 (EET)

Modificare avertisment[modificare | modificare sursă]

Numele meu de utilizator este perianu si astazi 27.01.2014, am primit un avertisment din partea unui administrator(asa cred), referitor la o bibliografie a unui sculptor. Articolul se intituleaza Vlad-Dan Perianu si respecta regulile impuse de Wikipedia. Daca totusi exista anumite erori va rog frumos sa-mi aratati unde si ce anume am gresit. Tin sa precizez ca modelul dupa care am scris articolul a fost bibliografia maestrului sculptor Marian Zidaru. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Perianu (discuție • contribuții).

Template editor[modificare | modificare sursă]

Am nevoie de permisiuni de template editor. Sunt câteva formate care necesită upgrade-uri, demult le-am remarcat, însă nu m-am putut atinge de ele căci erau protejate, iar un alt format la care lucrasem în ultima perioadă a fost protejat între timp, însă nu am terminat lucrul la el. XXN (discuție) 14 februarie 2014 18:20 (EET)

Vreau si eu. Asybaris aport 14 februarie 2014 18:23 (EET)
Puteți, vă rog, să specificați (fiecare) câteva dintre formatele pe care doriți să le modificați? Răzvan Socol mesaj 15 februarie 2014 10:40 (EET)
Pai, eu am facut diferite formate formate, pornind de la hartile iozefine, biserici sasesti, si mai nou la infoboxurile la biografii, scriitori, artisti, etc. Asybaris aport 15 februarie 2014 11:46 (EET)

@Rsocol: poftim câteva din ele {{Data decesului și vârsta}}, {{Di-no license}}, {{Infocaseta Om politic}}. Adițional mai e nevoie să adaug vreo două clase noi la fișierul global de stil; să actualizez niște linkuri învechite din spațiul de nume MediaWiki ș.a. XXN (discuție) 15 februarie 2014 14:57 (EET)

Întrebarea lui Răzvan are următoarea motivație: cum politica este la început, nu vă va fi de ajuns să aveți permisiunile respective, probabil va fi nevoie și ca respectivelor formate să li se schimbe nivelul de protecție; iar dacă nu sunt protejate, atunci poate acordarea permisiunilor nu este (încă) necesară.
XXN, ești editor de formate. Mare grijă: testează întâi, apoi aplică. —Andreidiscuţie 15 februarie 2014 23:58 (EET)
Mulțumesc. XXN (discuție) 16 februarie 2014 00:46 (EET)

subst:nesemnat[modificare | modificare sursă]

Rog un administrator să înlocuiască nesemnat cu subst:nesemnat în pagina Discuție Wikipedia:Sfatul Bătrânilor/Arhiva 163. Mulțumesc. — {{carismagic|17 februarie 2014, 16:58}}

Yes check.svg RealizatSebimesaj 17 februarie 2014 21:42 (EET)

OTRS question?[modificare | modificare sursă]

Our OTRS members have noticed that the template {{Format:DateCimec}} have been insterted in more than 200 articles by a bot who, for some reason, has administrator rights on rowiki and is also a member of the OTRS team. The text in most of these articles are copypasted from various webpages. Though the inserted template contains two OTRS tickets none of them is available at the moment. I wonder if you are aware of this situation and would also like to know your opinion. Csigabi (discuție) 26 februarie 2014 12:45 (EET)

de acord De acord --Pallerti (discuție) 26 februarie 2014 12:51 (EET)

These two numbers are available at info-ro and refer to CIMEC databases. There are detailed lists of what was licensed. Contact person from ro:wp was Strainu (OTRS volunteer), and from CIMEC was the head of CIMEC. --Turbojet 26 februarie 2014 13:07 (EET)
The tickets are not available to you because you do not have access to the info-ro queue. This is not the first time this has happened.--Strainu (دسستي‎)  26 februarie 2014 13:12 (EET)

Aren't the tickets supposed to be in „permission-ro” for everyone (OTRS volunteers) to see and to avoid misunderstanding? Csigabi (discuție) 26 februarie 2014 13:27 (EET)

Maybe it could be moved to permissions-ro, to avoid such misunderstandings in the future. :) Teemeah (discuție) 26 februarie 2014 13:39 (EET)
The drop-list at -Move- does not contain "permissions-ro", I think that does not exist. :) --Turbojet 26 februarie 2014 15:12 (EET)

Thanks for the answers! --Pallerti (discuție) 26 februarie 2014 15:18 (EET)

Va rog sa corectati...[modificare | modificare sursă]

Mutat la Discuție:Liana Alexandra

Mediere[modificare | modificare sursă]

Vă rog să vă implicați în conflictul iscat între mine și domnul Victor Blacus la Wikipedia:Reclamații#Propunere de interdicție pentru Utilizator:Asybaris01. Mai nou sunt acuzat de abuz, o dată la două zile. Dacă sunt abuziv să mi se spună, de nu, puneți-le căluș acuzatorilor. Cele bune, --Silenzio (discuție) 29 iunie 2014 05:42 (EEST)

Editor de campanii de încărcare[modificare | modificare sursă]

Aș avea nevoie de aceste drepturi pentru a începe să pregătesc Wiki Loves Monuments România 2014 și n-aș vrea să mi le dau singur. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎)  1 iulie 2014 00:23 (EEST)

Done.  Daniel  Mesaj  1 iulie 2014 00:32 (EEST)

Vandalism[modificare | modificare sursă]

Sunt necesare două ștergeri din istoric, la articolul Gheorghe Bibescu.--Mihai (discuție) 1 iulie 2014 16:20 (EEST)

Dubluri[modificare | modificare sursă]

Am dat peste două articole identice:

Utilizatorul probabil nu știa cum să redenumească un articol, așa că presupun că al doilea articol trebuie șters pentru a se face redenumirea în locul lui. Salutări, --Mihai (discuție) 14 iulie 2014 23:42 (EEST)

Redenumit. Avem și formatul {{redenumire}}--Strainu (دسستي‎)  15 iulie 2014 00:02 (EEST)
Cunoșteam formatul, numai că doream o rezolvare eficientă. Sunt pagini în care formatul se găsește chiar din 2012, precum aici. Mulțumesc încă o dată.--Mihai (discuție) 15 iulie 2014 00:17 (EEST)

Blocare și ștergere cont[modificare | modificare sursă]

Am blocat nelimitat acest cont de utilizator și apoi l-am șters. Am îndoieli asupra procedurii în acest caz și am dorit să-mi supun acțiunile atenției altor administratori. Cele bune, --Silenzio (discuție) 20 iulie 2014 02:51 (EEST)

Așa s-a procedat și în cazuri asemănătoare din trecut.  Daniel  Mesaj  20 iulie 2014 10:52 (EEST)

Pagini de șters rapid[modificare | modificare sursă]

Doresc să atrag atenția asupra faptului că există 22 de solicitări de ștergere rapidă, unele dintre ele datând din 22 iulie. Mulțumesc. --Wintereu 26 iulie 2014 03:05 (EEST)

Problema a fost rezolvată (de AdiJapan). Răzvan Socol mesaj 26 iulie 2014 17:56 (EEST)
Scuze, am uitat să scriu aici că am rezolvat-o. Mulțumesc, Răzvan. — AdiJapan 27 iulie 2014 07:24 (EEST)

Cereri pentru recuperarea paginilor[modificare | modificare sursă]

Rog un administrator neimplicat să ia o decizie la cererile de la Wikipedia:Pagini de șters#Cereri de recuperare a paginilor șterse. Unele stau acolo din aprilie. Cele bune, --Silenzio (discuție) 28 iulie 2014 07:16 (EEST)

Toate-s legate de legăturile lui Ark. Încă așteptăm finalizarea procesului de consultare început de Pocor...--Strainu (دسستي‎)  28 iulie 2014 10:33 (EEST)
Oare nu poate altcineva să tragă concluziile? Termenul a trecut acum vreo 20 de zile. --Silenzio (discuție) 29 iulie 2014 02:38 (EEST)

Redenumire[modificare | modificare sursă]

Rog pe cineva să redenumească articolul Trinidad-Tobago în Trinidad și Tobago. Acesta este numele corect al țării în limba română, conform „Enciclopedia Statelor Lumii”. Horia C. Matei; Silviu Neguț, Ion Nicolae (2005). București: MERONIA. pp. 479–480. ISBN 978-973-7839-38-1. Nu am putut opera redenumirea, întrucât pagina-țintă există și are istoric. --XXN (discuție) 28 iulie 2014 14:51 (EEST)

Yes check.svg Realizat -- Victor Blacus (discuție) 28 iulie 2014 15:16 (EEST)