Wikipedia:Afișierul administratorilor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Afișierul administratorilor   Cereri de protejare   Propuneri de știri   Propuneri Știați că   Reclamații


Comandă rapidă:
WP:AA


Aceasta este o listă de discuții pentru coordonarea și discutarea chestiunilor administrative de la Wikipedia. Deși ținta ei sunt administratorii, orice utilizator este bine-venit să lase un mesaj sau să se alăture discuțiilor de aici.

Vă rugăm să comentați concis. Cu siguranță administratorii nu vor fi atenți la textele foarte lungi.

Puteți consulta și arhiva pentru discuții anterioare.

Deschideți un subiect nou

Modificare avertisment[modificare | modificare sursă]

Numele meu de utilizator este perianu si astazi 27.01.2014, am primit un avertisment din partea unui administrator(asa cred), referitor la o bibliografie a unui sculptor. Articolul se intituleaza Vlad-Dan Perianu si respecta regulile impuse de Wikipedia. Daca totusi exista anumite erori va rog frumos sa-mi aratati unde si ce anume am gresit. Tin sa precizez ca modelul dupa care am scris articolul a fost bibliografia maestrului sculptor Marian Zidaru. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Perianu (discuție • contribuții) la 27 ianuarie 2014.

Notificare[modificare | modificare sursă]

Doresc să vă aduc la cunoștință următoarea discuție care are loc la Discuție Utilizator:AdiJapan#Abuz. Discuția merită atenția comunității administratorilor deoarece nu mi se pare normal modul în care un birocrat al Wikipediei române răspunde acestei probleme. În opinia mea trebuia oferit utilizatorului anonim un răspuns pur tehnic, în care să i se explice concret ceea ce a făcut greșit sau nu spre binele lui și a proiectului, însă AdiJapan a ales să folosească un discurs condimentat cu opinii pur personale, fără nicio o referință la politicile și îndrumările proiectului, și afirmă că m-aș afla la limita abuzului. Vă rog să analizați contribuțiile utilizatorului, situația discutată și să vă exprimați opiniile dacă considerați. --Silenzio (discuție) 4 noiembrie 2014 17:20 (EET)

Eu personal, apreciez intervenția lui AdiJapan. Nu cred că e vorba de un abuz din partea lui Silenzio, dar (la fel ca AdiJapan) nici eu n-aș fi anulat propunerile de ștergere, ci le-aș fi adus la forma corectă (dacă mai lipsea ceva). Mai cred (deși de asta nu sunt chiar sigur) că era mai bine dacă în acest caz discuțiile de ștergere s-ar fi purtat într-o singură pagină (nu în 8 pagini separate), deoarece în toate cele 8 cazuri era vorba de faptul că notabilitatea era susținută printr-o singură sursă (aceeași), iar cele 8 articole nu au un echivalent în en.wiki sau hu.wiki. Răzvan Socol mesaj 5 noiembrie 2014 14:52 (EET)
Eu l-aș fi notificat pe Solt, dacă nu înainte, cel puțin după, mai ales că discutăm despre o serie de ștergeri. La fel cum discutăm crearea de articole în serie, putem iniția o discuție despre ștergerea în serie, dar inițiatorul lor trebuie notificat pentru a-și susține demersul. Susțin că astfel de inițiative din partea unor utilizatori anonimi care lasă mesaje flecare pe unde apucă nu cred că ar trebui încurajate și nici încurajarea acțiunilor domniilor lor, prin acuzarea utilizatorilor cu experiență, precum subsemnatul, de abuzuri.
Sunt împotriva unei discuții la grămadă, deoarece în acest caz fiecare scriitor trebuie tratat separat. În general, nu încurajez și cred că nu ar trebui să încurajăm discuțiile la grămadă. Cele bune, --Silenzio (discuție) 5 noiembrie 2014 20:40 (EET)

Utilizator Racconish[modificare | modificare sursă]

Bună seara. În urma unei analize atente a contribuțiilor pe care acest utilizator le-a efectuat de-a lungul timpului, consider că am putea să-i acordăm statutul de patrulă automată. --Wintereu 27 ianuarie 2015 21:29 (EET)

Rezolvat Rezolvat, de acord. --Gutza DD+ 27 ianuarie 2015 23:15 (EET)