Hayley Williams

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Hayley Williams în 2007

Hayley Nichole Williams (n. 27 decembrie 1988) este o cântăreață americană de muzică rock și scriitoare de versuri. Face parte din trupa americană de rock Paramore.

Biografie[modificare | modificare sursă]

În 2002, la vârsta de 13 ani, cântareața s-a mutat din orașul ei natal Meridian, Mississippi, în Franklin, Tennessee, unde și-a întalnit viitorii colegi de trupă, Josh și Zac Farro, la școală. Imediat ce a ajuns acolo, ea a început să ia lecții de canto cu Brett Manning. Înca din anii de școală, ea a încercat să-și facă o trupă numită "The factory", unde l-a întalnit pe Jeremy Davis. În 2005, John Janick, fondatorul a "Fueled by Ramen" a semnat un contract cu ei. Williams este o cântăreață anonimă din "Fallen" de Death In the Park (care uneori au avut concerte live cu trupa), "Then Came to Kill" de The Chariot, "Keep Dreaming Upside Down" de October Fall și "Tangled Up" de New Found Glory .

Paramore[modificare | modificare sursă]

Paramore a fost inființată in Franklin , Tennessee in 2004,cu Hayley Williams (Vocalistă/Pianistă) insoțită de Josh Farro (Chitarist),Jeremy Davis(Chitarist Bass) si Zac Farro (Toboșar).Trupa a lansat trei albume,All We Know is Falling, Riot!, Brand New Eyes.De asemenea două albume live și trei EP-uri.In 2009 Taylor York devine membru oficial al trupei,după apariția sa in concerte live incă din 2007.

Viața Personală[modificare | modificare sursă]

In prezent Hayley Williams se intâlneste cu chitaristul Chad Everett Gilbert din trupa New Found Glory In 2009 face un super hit cu B.o.B-Airplanes

Legături externe[modificare | modificare sursă]