Wikipedia:Pagini de șters/Făclia

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Făclia[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 1 ianuarie 2021. Încheierea discuției este preconizată pentru 6 ianuarie 2021.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Kun Kipcsak în septembrie 2020 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunitătii pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 1 ianuarie 2021 14:13 (EET)
Păstrează. Publicație cu o apariție îndelungată în perioada comunistă, la care au debutat, printre alții, scriitorul Constantin Cubleșan și cunoscutul fotograf Ion Miclea. --Donarius (discuție) 14 ianuarie 2021 00:12 (EET)
Păstrează și unește cu Lupta Ardealului. Ziar notabil, cu difuzare regională. Dacă îmi amintesc eu bine, se găsea inclusiv pe la Gara de Nord și prin alte chioșcuri din București. --Accipiter Gentilis Q.(D) 14 ianuarie 2021 00:50 (EET)