Utilizator:Laurap/Arhiva2

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Wikţionar[modificare | modificare sursă]

Mulţumesc de urare, să tot fie aşa. Sper să mai vină şi alţi utilizatori care să fie activi acolo (măcar 4-5 de fiecare pe zi ar fi bun - ceea ce ar dura jumătate de oră, să zicem), că 600 de articole în 2 ani nu e prea mult. Oricum, îţi mulţumesc că ai făcut articolul wikt:abril. Mai aştept şi altele :P ! --KlaudiuMihăilă Mesaj 1 mai 2006 18:50 (EEST)

multumiri[modificare | modificare sursă]

Multumesc pentru urare Laurap:) am deja doua contributii la sectiunea medicina-psihiatrie si discuta la cafenea.nu stiu cat de interesante vor fi dar simt nevoia sa comunic si sa aflu mai multe pareri.Multumesc inca o data si succes in munca ta de albinutza :) (Anelida 10 mai 2006 20:16 (EEST)) si

86.55.176.66[modificare | modificare sursă]

Nu vreau să pedepsim pe cineva pentru o faptă care nu-i aparţine. M-am uitat la lista de contribuţii a utilizatorului 86.55.176.66 şi observ că a intervenit în tot felul de domenii, uneori constructiv, alteori nu. Apoi am căutat cui aparţine acest IP şi am văzut că este de la ASE Bucureşti:

cache.ase.ro (86.55.176.66) 

86.55.176.0 - 86.55.179.255
Academy of Economic Studies
 
Gabriel Mateiciuc
Academy of Economic Studies
Networks Department
Calea Dorobanti 15-17
010552 Bucharest
+40 21 211 64 50
+40 21 211 64 50
mgabi@ase.ro

Pe de altă parte, dacă omul e pedepsit pentru ceva ce n-a făcut, poate se gîndeşte să se înregistreze, ceea ce nu-i tocmai rău.

Acum că ai mai multe date, te las să decizi singură. — AdiJapan  5 mai 2006 11:22 (EEST)

Detradus[modificare | modificare sursă]

Mersi, am rezolvat. Merge cu semnul întrebării. Deocamdată însă n-au fost cazuri să nu fie identificată limba. — AdiJapan  6 mai 2006 16:58 (EEST)

Blocare[modificare | modificare sursă]

Mersi pentru corectura de la Wikipedia:Blocare. Am scris la repezeală cu gîndul să verific la urmă, deocamdată încă n-am terminat de tradus. Apropo, aşa ştiam şi eu, că se spune "reîncarnare", dar DEX-ul zice că asta e doar o variantă şi că forma principală e "reincarnare".

Da, se pare că imaginile în regim de utilizare cinstită (doar la ele se referă textul) se pot folosi numai în articole, nu şi pe paginile de utilizator. Nici eu nu ştiam regula. Afli multe cînd traduci regulamentele... — AdiJapan  8 mai 2006 13:03 (EEST)

Foarte bine![modificare | modificare sursă]

Cred că în astfel de situaţii trebuie să fim hotărâţi şi să-i blocăm pe cei care aduc jigniri unor contribuitori valoroşi precum Mayuma. Ai făcut foarte bine, şi eu voi fi mai atentă pe viitor, dacă se va mai întâmpla ca cineva să aducă jigniri altor utilizatori şi îi voi bloca. Multe salutări, --Emily | msg. 8 mai 2006 21:32 (EEST)

Poţi să ştergi mesajele jignitoare pe care le consideri atac la persoană. Vezi detalii la Wikipedia:Fără atacuri personale, secţiunea "Consecinţe". — AdiJapan  9 mai 2006 05:24 (EEST)

Virgiliu, Vergiliu sau Vergilius[modificare | modificare sursă]

Welcome[modificare | modificare sursă]

Thanks for the welcome. --Schmitt 13 mai 2006 22:10 (EEST)

Done. Thank you for the help. --Schmitt 14 mai 2006 05:27 (EEST)
Thanks for the welcome. --TheJoker 18 mai 2006 19:33 (EEST)

Denumire scriitori romani[modificare | modificare sursă]

  • Romani, nu latini! Alternativa cu numele întreg în limba latină corespunde fără rezerve şi vederilor mele, deci nu eşti singura. Dar nu-mi creia, te rog, complexe de "patriarh" al ro.wikipediei, adresându-mi-te cu Dv.. Nici nu-ţi dai seama cât de departe eşti de adevăr. MobyDick, 16 mai 2006, 15:54 (GMT)

Întîlnire[modificare | modificare sursă]

Ha ha! Ce ţi-e şi cu coincidenţele astea! Lista de utilizatori neîntîmpinaţi era îngrozitor de lungă (peste 100!) ceea ce înseamnă că de cel puţin 24 de ore nu s-a ocupat nimeni de ea. Şi totuşi ne-am nimerit să punem mesajele de bun venit amîndoi o dată. Mă întreb, cei care zic că nu există simple coincidenţe ce-ar avea de zis acum...

Apropo, ne-ar prinde tare bine să existe un mod de a pune mesajul de bun venit automat, ca să nu ne mai batem capul. — AdiJapan  17 mai 2006 13:48 (EEST)

Vandalism in continuare pe pagina despre Căsătorii între persoane de acelaşi sex în România[modificare | modificare sursă]

Salut Laurap, doresc sa atrag atentia ta spre pagina despre căsătorii între persoane de acelaşi sex în România, unde continutul original din nou a fost inlocuit cu o mare prostie impotriva "poponari", care nu este deloc potrivit la Wikipedia. Va rog sa actionez

Anclation 19 mai 2006 21:22 (EEST)

Imagini[modificare | modificare sursă]

Bună, Laura! Scuze de întârziere, îmi căzuse conexiunea la Internet. M-am uitat pe sit, iar la pagina [1] scrie ceva de genul că textul e sub copyright-ul unei edituri (există şi o carte din care autorul a extras fragmente pe sit), iar grafica (nu ştiu dacă include imaginile) este proprietatea unei asociaţii. Dar tot acolo spune că este permisă reproducerea conţinutului în scopuri non-comerciale, de exemplu în muzee, şcoli, universităţi (pentru învăţare). Nu pot se spune explicit că este permisă reproducerea materialului, dar Wikipedia nu are scopuri comerciale, aşa că presupun că ar putea rămâne imaginile. Tu decizi! --KlaudiuMihăilă Mesaj 19 mai 2006 22:21 (EEST)

Un mic comentariu, şi pentru Laura şi pentru Claudiu: Wikipedia într-adevăr nu are scopuri comerciale, dar materialul de aici poate fi folosit, conform licenţei GNU, de oricine şi în orice scop, inclusiv comercial. De aceea, orice material pe care îl aducem aici trebuie să permită şi utilizarea în scop comercial. Dacă vă uitaţi la Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini, la secţiunea de licenţe gratuite, veţi vedea că unele dintre formatele de acolo spun clar că restricţia la scopuri necomerciale nu este acceptabilă. — AdiJapan  20 mai 2006 07:42 (EEST)

Format:DP-70[modificare | modificare sursă]

Şi mie îmi stă în gît tot balamucul ăsta cu drepturile de autor, mai ales atunci cînd sînt nevoit să atrag atenţia unor oameni plini de avînt şi doritori să contribuie la Wikipedia. Dar n-avem încotro...

Format:DP-70 mi se pare în regulă. Au şi la en.wp unul echivalent. Te-aş ruga să îl treci în lista de formate ca să-l poată folosi şi ceilalţi. Mulţumesc! — AdiJapan  20 mai 2006 17:36 (EEST)

Deus?[modificare | modificare sursă]

Am fost hiperzelos deci... Şi totuşi, nu ştiu cum se face că deşi există enorm de multe pagini scrise despre această maximă, extrem de puţine merg pînă la partea cu Deus. Testul Google:

  • 1.300.000 de rezultate pentru "cogito ergo sum"
  • 15.400 pentru "dubito ergo cogito" "cogito ergo sum"
  • 87 pentru "dubito ergo cogito" "cogito ergo sum" "Deus est"

Şi -- surpriză! -- mai mult de jumătate din rezultatele de la ultima variantă sînt pagini scrise în româneşte!... De ce oare?! — AdiJapan  23 mai 2006 16:56 (EEST)

Iarăşi ne-am "coincis", la Cartea de oaspeţi. Eu revertul, tu palma.
Despre Descartes, eu am mai degrabă impresia că partea cu Deus este vehiculată ca tradiţie orală, în România, şi că de fapt n-a văzut-o nimeni scrisă. O vedem acum, pe internet. Am uitat să spun că paginile româneşti pe care le pomeneam mai sus sînt în majoritate forumuri. Limpede, nu?
De fapt se pare că Descartes a zis într-una din operele sale timpurii "cogito, ergo sum" dar că mai tîrziu a reformulat afirmaţia în doar "sum", evitînd să mai spună "cogito".
Uite, de curiozitate m-am dus direct la sursă, "Les Principes de la Philosophie", care abia azi am aflat că era de fapt scrisă în franceză, nu în latină. Acolo, la principiile 7 şi 10 apare expresia "Je pense, donc je suis", fără dubito şi fără Deus, deşi cele două fac parte importantă din poveste. Traducerea în latină şi adăugarea de brizbrizuri a fost desigur făcută de alţii, şi atribuită forţat lui Descartes. — AdiJapan  23 mai 2006 18:02 (EEST)

Breaza[modificare | modificare sursă]

Salut Laura! În cazul acesta trebuie să facem o dezambiguizare şi să lăsăm mesaje despre aceasta pe ambele pagini, pentru ca utilizatorul să ştie că există pagină separată pentru fiecare localitate. Ma voi ocupa eu chiar acum de rezolvarea acestei probleme. Multe salutări, --Emily | msg. 23 mai 2006 21:02 (EEST)

Cogito[modificare | modificare sursă]

Mulţumesc că te-ai documentat. Deci forma actuală a expresiei, în articolul Listă de proverbe şi cugetări în limba latină, este corectă:

  • Cogito, ergo sum (Descartes) - Gândesc, deci exist

Ştiam eu că e ceva în neregulă cu această "perlă de folclor". Acum cîţiva ani stăteam de vorbă cu un neamţ -- ei studiază latina la şcoală mai mult decît noi -- şi mă miram de ce nu ştie şi partea "dubito, ergo cogito". De-asta n-o ştia. — AdiJapan  24 mai 2006 11:48 (EEST)

Stemele[modificare | modificare sursă]

Salut Laura! Să ştii că mă bucur când primesc mesaje de la tine şi nu mă deranjezi deloc. Stemele din păcate nu le avem, trebuie să le aducem de pe internet, daca le gasim, daca nu trebuie sa le scaneze cineva care le are. În galeria de imagini noi poţi cauta stemele existente: [2]. Din păcate nu avem steme decât pentru puţine judeţe şi la un moment dat m-am gandit ca ar fi bine sa facem o pagina Listă de steme ale judeţelor din România, ca să putem vedea mai uşor ce avem şi ce trebuie să mai facem rost.

O zi bună îţi doresc! (Ich wünsche dir einen schönen Tag!) Liebe Grüße, --Emily | msg. 24 mai 2006 17:02 (EEST)

Liebe Grüße înseamnă salutări! Am uitat să îţi traduc, scuze. Ai adus nişte idei bune cu stemele, sper să le punem în practică cât mai curând. Cred că avem şi dubluri la unele steme. --Emily | msg. 24 mai 2006 17:31 (EEST)

Papapius[modificare | modificare sursă]

Care este motivul pentru care ingradesti dreptul fiecaruia de a accesa informatia. Ce fel de "oficial" poti fi cine iti da acest drept ? Cine hotareste ce este oficial si ce nu ? Tu ? esti monitorul oficial ? cred ca ai gresit adresa ! nu incerca sa te mai joci pentru ca te identific si te prind ! Poti fi si papa de Roma si tot nu scapi ! Veziti de treaba daca nu vrei sa umplu cu datele tale personale toate siturile free si motoarele de cautare. Sper sa nu mai aud de tine !Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Papapius (discuție • contribuții). 25 mai 2006 17:20

Măi, măi. Cine v-a pus să contribuiţi aici ? SEO, ceva ? 15 site-uri acelaşi lucru. Citiţi vă rog Wikipedia:Surse de încredere şi să renunţăm la ameninţări. E totuşi un proiect voluntar, nu comercialElerium | Mesaje către Elerium. 25 mai 2006 17:47 (EEST).

:))[modificare | modificare sursă]

Aşa e, m-am uitat la contribuţiile lui Mihai, dar eu ştiam exact unde să mă uit (29 ianuarie, 23:..), pentru că atunci i-am spus prima dată să le treacă în listă şi tot atunci a şi făcut-o. Important e că am găsit unde, nu cum (scopul scuză mijloacele? nu mereu!) --KlaudiuMihăilă Mesaj 25 mai 2006 18:26 (EEST)

Krakatau[modificare | modificare sursă]

Imi pare rau de tot. Cred ca am uitat de el. Nu am mai contribuit demult la wiki....Doreki 29 mai 2006 14:24 (EEST)

Re:Premiu[modificare | modificare sursă]

Multumesc pentru premiul Laurap, intr-adevar ma bucur pentru ca munca mea la ro.wiki este apreciata! - Anclation 31 mai 2006 15:24 (EEST)

Percosova, Timiş[modificare | modificare sursă]

Se pare că era scris greşit numele localităţii. Voi face eu toate corecţiile necesare. --Emily | msg. 31 mai 2006 15:43 (EEST)

node ue[modificare | modificare sursă]

Iara a venit boul asta pe en:wiki si face scandal, en:Moldovans en:Moldovenism Bonaparte talk 3 iunie 2006 13:20 (EEST)

Bun venit[modificare | modificare sursă]

Despre mesajul de bun venit: am impresia că la en.wp mesajul de bun venit se pune numai după ce noul utilizator a început deja să facă modificări în articole, şi numai dacă acele modificări sînt bune. N-am găsit treaba asta menţionată nicăieri, ci am dedus din mesajul lor, care uite ce zice (printre altele): "Thank you for your contributions."

Deci probabil că pe ei i-a durut mai devreme decît pe noi faptul că au mulţi noi veniţi şi au decis că asta e cea mai bună metodă. De fapt într-un fel e şi logic: urezi bun venit cuiva care se dovedeşte a fi un contribuitor promiţător, pentru că numai astfel de utilizatori vrem să rămînă aici.

Altceva: n-am uitat de lista de licenţe de la pagina de trimitere a fişierelor. O să încerc să mă ocup de ea cînd o să mă simt în stare... — AdiJapan  3 iunie 2006 16:40 (EEST)

Multumesc pentru ajutor[modificare | modificare sursă]

Multumesc Laura pentru "en " :). Deasemeni imi cer scuze ca nu imi place sa scriu cu diacritice ( oare e normal sa-mi cer scuze pentru ceva ce nu-mi place ? ), cu mentiunea ca de acum inainte am sa pun eu anuntul in susul paginii cum ca trebuie 'diacritizat'.

Am observat ca vrei ( sau oare astea sunt regulile ? :D ) sa scriu la inceputul biografiilor si data decesului nu doar a nasterii. Oricum o scriu la sfarsitul articolelor, dar daca preferi asa nu e nici o problema.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Luciiacob (discuție • contribuții). 3 iunie 2006 19:57

Trofeu[modificare | modificare sursă]

Trofeul Tramsilvania pe anul 2002 al FIFT este decernat filmului românesc "Occident" al regizorului Cristian Mungiu.--Bunu vio 4 iunie 2006 21:37 (EEST)

Caută pe google Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi-ai să te cruceşti : ministrul culturii vrea să termine cu una din cele mai bune săli de cinema din România, "Republica", care se pretează la o asemenea manifestare. Vrea să o dea Filarmonicii, de parcă numai sala asta ar fi în Cluj. Sper ca domnii din administraţia locală o să fie mai inteligenţi şi nu vor să piardă o asemenea manifestare.--Bunu vio 4 iunie 2006 22:16 (EEST)

Mesajul de bun venit[modificare | modificare sursă]

Cred ca ar fi mai bine sa nu ne mai pierdem timpul trimitand sute de mesaje de bun venit si sa trimitem mesajul doar celor care incep sa faca cateva schimbari. --Emily | msg. 5 iunie 2006 15:47 (EEST)

Cafenea, sorry[modificare | modificare sursă]

Pt. conflictul de modificare... uite că atunci când dădui şi eu pe acolo, am încurcat... Când am văzut că articolul cu i normal nu există, trebuia să-mi închipui că e cu o altă grafie... Între timp am creat versiunea cu i normal ca redirect. --Vlad|-> 6 iunie 2006 15:55 (EEST)

Formate imagini[modificare | modificare sursă]

Nici eu n-am avut răbdare să trec prin tot textul legii, aşa că doar l-am frunzărit. Dar a fost suficient să văd că nu merge într-atîta detaliu încît să vorbească despre coperte de cărţi sau tăieturi din ziare.

Ideea cu utilizarea cinstită este că trebuie să ai argumente suficient de solide pentru a folosi materialul respectiv. Iar utilizarea trebuie să se restrîngă la articole care au legătură directă cu materialul. De exemplu coperta unei cărţi se pune doar la articolul despre cartea respectivă, eventual şi la articolul despre autor. — AdiJapan  6 iunie 2006 16:18 (EEST)

Infobox[modificare | modificare sursă]

Mulţumesc pentru sugestia referitoare la infobox. Totuşi, nici de data aceasta nu m-am descurcat, dat fiind că infoboxul pe care am încercat să-l transfer de pe wiki.en era ceva mai complex. În fine, cred că o să îl las deoparte, deocamdată, până mă lămuresc cum stau lucrurile. --Horia S 7 iunie 2006 15:03 (EEST)

Mulţumesc încă o dată, acum mă uit peste paginile pe care le-aţi menţionat. O să am însă nevoie de ceva mai multă vreme până o să reuşesc să aprofundez cum trebuie subiectul (mai ales că am câteva examene perioada aceasta). Dacă aveţi timp şi dispoziţia necesară, un format mai simplu ar fi binevenit. --Horia S 7 iunie 2006 15:53 (EEST)
Bine lucrat! Mi se pare bine realizat formatul în variantă simplificată. Am mai meşterit şi eu un pic şi am reuşit să adaug şi imagine. Ce mi-a ieşit se vede aici: Utilizator:Simu Horia/Proba infobox şi Utilizator:Simu Horia/Cutia cu nisip. --Horia S 8 iunie 2006 13:42 (EEST)
În legătură cu infoboxul: nu cred că este nevoie ca titlul albumului să apară scris pe rândul de sus al cutiei. În fond, infoboxul o să apară pe pagina cu albumul respectiv, iar numele albumului va fi suficient de vizibil în titlul articolului. Am făcut şi o probă cu 3 titluri lungi în cronologie şi arăta ok. --Horia S 8 iunie 2006 14:47 (EEST)

Categorie existentă[modificare | modificare sursă]

  • Mulţumesc pentru prezenţa "ochiului ager" în legătură cu categoria deja existentă. Cealaltă modificare e în ordine. Oricum, pot reveni oricând dacă am timp şi pot continua. D Wars 8 iunie 2006 09:33 (EEST)
  • Imediat după ce ţi-am citit primul mesaj am avut şi "aducerea de minte," corespunzătoare, şi anume a lucrului, parcă, făcut pe la sfârşitul anului trecut. Ce să-i faci, îmbătrânesc, şi singura "femeie" care îmi mai acordă cât de cât ceva atenţie este doar Rosa sau Roza. "Care Roza?" este întrebarea firească ce apare pe buzele oricui. Răspuns corect, "Roza-Scleroza." D Wars 8 iunie 2006 09:53 (EEST)


Multumesc :)[modificare | modificare sursă]

...pentru "bun venit" si sugestie. Deocamdata merge mai greu pentru ca nu-s obisnuita cu diversele comenzi (taman ce invatam despre 'redirect' cand am primit mesajul. Si unele formate din wiki en nu exista in wiki ro sau nu le stiu eu (cum e tabelul cu medalii la sportivii olimpici, de exemplu).

ps - pe wiki en ma gasiti ca djinnro ;)

numai bine si spor la treaba! Djinn 8 iunie 2006 16:30 (EEST)

Idee grozavă[modificare | modificare sursă]

Excelentă ideea cu fotografia! Ce exemplu de film alb-negru ar fi fost aşa de concludent, întrucât Chaplin a fost şi este cel mai cunoscut actor al epocii. Iar ideea de a ne completa articolele pentru a fi cât mai superior explicite pentru o aşa enciclopedie, este excelentă. Succes, cu stimă --Bunu vio 11 iunie 2006 22:16 (EEST)

Sorry, după aceea nu mai ştiu[modificare | modificare sursă]

Eram student la Jurnalistică şi am avut ideea absolut genială să fac un reportaj despre acel eveniment. Când am văzut ce se întâmplă am fugit acasă şi n-am ieşit din casă până la plecarea minerilor. Oricum ideea ta e excelentă. Poate mai sunt martori...

Mayuma 14 iunie 2006 17:56 (EEST)

pevizualizare[modificare | modificare sursă]

Salvez pagina de nenumarate ori pentru ca legaturile mele de internet sunt foarte fragile. Nu o data am pierdut toata informatiile puse pe o pagina pentru ca dupa previzualizare, pagina nu se salva! Sorry, dar asta este. Voicu 15 iunie 2006 12:08 (EEST)

Mulţumesc[modificare | modificare sursă]

  • Si eu multumesc celor ce au contribuit la corectarea datelor provenind poate dintr-o sursa mai sigurä !

Parvus718 iunie 2006(EEST)

Răspuns[modificare | modificare sursă]

Mă voi ocupa eu de crearea unei sectiuni pentru portalul de Istorie, pentru ca utilizatorul interesat sa poata crea articole noi. Ti-am trimis ieri si un raspuns la Betawiki. Scuze ca nu am raspuns mai repede, pentru ca am fost foarte ocupata in ultimul timp, --Emily | msg. 20 iunie 2006 12:10 (EEST)

http://meta.wikimedia.org/wiki/Proposals_for_closing_projects#Closure_of_Moldovan_Wikipedia[modificare | modificare sursă]

http://meta.wikimedia.org/wiki/Proposals_for_closing_projects#Closure_of_Moldovan_Wikipedia Urgent! -- Bonaparte talk 22 iunie 2006 08:47 (EEST)

Bot[modificare | modificare sursă]

Salut! Aici scrie ceva despre roboţi: Wikipedia:Bot; i-am scris acelui utilizator la wikipedia în franceză să posteze în cafenea despre intenţiile sale. Dacă nu a facut-o, pot să mai încerc să iau legătura cu el. --Vlad|-> 24 iunie 2006 15:04 (EEST)

Din câte înţeleg, creatorul bot-ului este francez, deci nu ar înţelege ce minunăţii sunt în cafeneaua noastră. Tot ceea ce trebuia să facă conform a ceea ce scrie la Wikipedia:Bot era să expună intenţia bot-ului (poate nici nu e nevoie, poate există deja etc.). Oricum am corectat un pic ce scria la Wikipedia:Bot pentru că acolo se făcea referinţă la o pagină de la meta, care trimitea înapoi la Wikipedia:Bot. --Vlad|-> 25 iunie 2006 14:07 (EEST)
Re-salut! Uite că i-am scris azi şi s-a confirmat! :) Tout est bien qui finit bien... --Vlad|-> 26 iunie 2006 01:17 (EEST)

Localităţi[modificare | modificare sursă]

În ce stadiu eşti cu dezambiguizările? Nu că aş vrea să bag de vină că ştiu că e mult de lucru, dar am văzut unele peste care ai sărit (în special cu nume compuse). Cam la ce literă ai ajuns? --Mihai | D 24 iunie 2006 15:10 (EEST) De ce te întreb? E important ca acolo unde sunt mai multe localităţi cu acelaşi nume. Ex. Albeşti când creezi pagina de dezambiguizare să adaugi şi o redirecţionare de la pagina cu nume simplu al localităţii. Asta mă ajută când creez redirecţionările. Am să fac un test astăzi să văd cum iese. --Mihai | D 24 iunie 2006 15:26 (EEST)

Mda, se prea poate. Mă scuzi. Oricum, pentru mine există numai una şi probabil din cauza ei am greşit ;-) --Mihai | D 26 iunie 2006 09:04 (EEST)

Wikipedia în limba moldovenească[modificare | modificare sursă]

În sfârşit a fost luat taurul de coarne.S-a organizat un vot la Meta privind desfiinţare Wikipediei în "limba moldovenească". Utilizatorii care sunt înregistraţi la cel puţin unul din proiectele Wikipedia pot să-şi exprime părerea aici(este situl meta wiki,diferit de ro:wiki; puteţi să votaţi folosindnumele dvs.de utilizator de la ro.wiki ca semnătură.

  • Wikipedia în "limba moldovenească" este o "făcătură" a unui puşti american (Node-ue), cică de origine basarabean (?), care de fapt nu vorbeşte limba, descurcându-se doar cu dicţionarul. Pentru a creea impresia că este nevoie de această wikipedie, a păcălit utilizatori ruşi spunându-le ca se vrea desfiinţarea alfabetului chirilic. Aceasta a dus la votul mare "împotrivă" privind ştergerea acestei wikipedii.
  • Articolele existente în această wiki, sunt articole transliterate di ro.wiki în alfabetul chirilic.
  • Nu există contribuitori activi şi nici moldoveni care doresc să participe acolo, moldovenii contribuind la ro.wiki.
  • Node-ue le-a transmis utilizatorilor ruşi să traducă mesajul şi să-l transmită mai departe.
  • Transmiteţi-l şi dvs. utilizatorilor en:wiki sau ro:wiki.

--Bunu vio 27 iunie 2006 10:21 (EEST)

Eu de cand v-am tot spus? Eu sunt italian care traieste in Romania, la urma urmei e lupta voastra nu a mea...Cu drag, -- Bonaparte talk 27 iunie 2006 10:23 (EEST)
Multumesc frumos :) Bonaparte talk 27 iunie 2006 10:33 (EEST)

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Requests_for_comment/Irpen#Users_certifying_the_basis_for_this_dispute Stiu ca nu e frumos dar el e unul care m-a sapat pe mine tot timpul. -- Bonaparte talk 27 iunie 2006 10:33 (EEST)

Mulţam[modificare | modificare sursă]

Dragă Laura, îţi mulţumesc pentru premiul pe care mi l-ai acordat. Nu numai că mi-am bucurat să-l primesc, ci sunt încântat că l-am primit de la tine. Ca un omagiu adus vechilor etimologişti ai Şcolii Ardelene, fie-mi permis a reaminti că "mulţumesc" provine din "a mulţăni". Aşa fiind, îţi urez de-a dreptul ani mulţi şi activitate rodnică peste tot unde lucrezi. Fie ca munca ta să-i îmbogăţească şi să-i bucure în continuare pe cei din jurul tău. Cu drag, --Mihai Andrei 27 iunie 2006 12:29 (EEST)

Formate[modificare | modificare sursă]

Multumesc mult pentru formatul olimpic :)) Exista cumva o pagina unde se regasesc toate formatele? Djinn 28 iunie 2006 12:52 (EEST)

Tranzistor si bv238[modificare | modificare sursă]

Buna! (sper ca e in regula daca nu folosesc "dumneavoastra") In legatura cu articolul Tranzistor bipolar, ai pus aceeasi imagine ca si mine (apare de doua ori) cu acelasi rezultat, adica apare o alta imagine (ar trebui sa aiba o sageata in dreptul emitorului) - eu am intrebat despre asta la Wikipedia:Unde întreb - nu m-am prins inca de ce apare altfel decat originalul. In legatura cu poza bv 238 am luat-o de pw en:wiki, dar dupa avertismentul tau am vazut ca e destul de "raspandita" pe internet, dar nimeni nu pretinde ca ar fi domeniu public (toti spun ca au copyright pe pozele de pe situl lor sau nu spun nimic)... asa ca probabil va trebui stearsa... Laur2ro 29 iunie 2006 16:24 (EEST)