Discuție Utilizator:Vioflorescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Vioflorescu) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 26 noiembrie 2018 21:43 (EET)

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Vioflorescu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Sîmbotin.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Îndrumări[modificare sursă]

Pentru început, pentru a vă ajuta cu problemele pe care le enunțați în pagina de utilizator, puteți vedea îndrumările Wikipedia:Imagini și Wikipedia:Manualul de stil. —Andreidiscuție 14 decembrie 2018 10:22 (EET)[răspunde]

Nu mă descurc[modificare sursă]

[Adus de pe pagina de utilizator]

Vad ca nu ma descurc cu introducerea unei fotografii intr-o biografie care se afla in laptopul meu. Daca e s-o trimit prin e_mail, la ce adresa o trimit?

Daca e s_o iau din laptop cum acceses din wikipedia laptopul meu? Scuze, cunostintele mele sunt in mod vadit reduse. Multumiri anticipate ~~~~ Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Vioflorescu (discuție • contribuții).

În meniul din coloana din stânga apăsați butonul Trimite fișier și urmați instrucțiunile. -*- Victor Blacus (discuție) 22 decembrie 2018 18:57 (EET)[răspunde]


Multumesc pentru sfatul de ieri. Am avansat putin, adica

daca inteleg bine, acum fotografia se afla la

commons.wikipedia.org/wiki/File:Dumiru Dogaru in 1966.jpg

Dar mai departe ce trebuie sa fac pentru a o plasa in biografia Dumitru Dogaru ? VioFlorescu (discuție) 23 decembrie 2018 18:50 (EET)[răspunde]

Fotografia respectivă a fost adăugată cu succes la Dumitru Dogaru de către Victor Blacus.-- Alex Nico  (mesaj) 23 decembrie 2018 18:54 (EET)[răspunde]
     Fotografia a aparut, nu ma mai uitasem in dupa masa de azi.  

Multumesc pentru ajutor Blacus, Alex Nico , Andrei Stroe si celor cu care am interactionat inainte ( Sambotin, Mishu, Donarius). Si promit ca in curand sa revin cu intrebari si probleme legate de caseta si eticheta ! Tutoror, va doresc Craciun Fericit

Vad ca nu am devenit mai descurcareata[modificare sursă]

As vrea, dar nu stiu cum sa procedez pentru ca 1) ca in textul incadrat sa apara Facultatea de Litere si Filozofie, asa cum scrie pe diploma de licenta si cum am mentionat in biografie, 2) eticheta director de institutii culturale sa fie inlocuita cu conducator de institutii ale statului, oricum ceva mai potrivit deoarece Departamentul Cultelor a fost institutie atasata Consiliului de Ministri, iar DD a condus Departamentul fie cu rangul de Secretar General fie cu cel de Presedinte.

De fapt cum se acceseaza partea cu text incadrat din dreapta textului ?

Cu urari de bine si multumiri anticipate VioFlorescu (discuție) 26 ianuarie 2019 19:23 (EET)[răspunde]

  1. Nu există Categorie:Absolvenți ai Facultății de Litere și Filozofie din București ci doar Categorie:Absolvenți ai Facultății de Litere din București. Facultatea și-a schimbat denumirea în decursul timpului.
  2. Nu există Categorie:Directori de instituții ale statului ci doar Categorie:Directori de instituții culturale
Deci nu văd cum am putea să îți satisfacem dorințele (ar trebui să creăm categorii noi special pentru acest unic articol, ceea ce mi se pare excesiv). Părerea mea este că denumirile existente sunt suficient de potrivite și deloc supărătoare.
Cred că prin „text încadrat din dreapta textului” înțelegi {{Infocaseta Biografie}}. Datele care apar acolo sunt stocate la Wikidata. Pentru a le modifica apasă pe simbolul care vrea să fie un creion. Dar fii sigură că știi ce faci, fiindcă baza de date de acolo e foarte complexă; nu o cunosc destul de bine și nu am suficient timp ca să te pot asista.
Pentru un paragraf nou lasă un rând liber și începe rândul de la capăt (așa cum ți-am modificat eu textul). Dacă începi cu whitespace (caractere blank) textul nu e formatat à la wiki (ci lăsat așa cum era textul tău înainte de modificare).
Obișnuiește-te să scrii totdeauna cu diacritice, inclusiv în discuții. Presupun că utilizezi o versiune modernă de Windows, care include driverul pentru diacritice românești. -- Victor Blacus (discuție) 26 ianuarie 2019 23:43 (EET)[răspunde]

Multumiri Victor Blacus[modificare sursă]

Mulțumiri pentru rāspunsul nesperat de rapid. Eu scriu în Unix. Folosesc UBUNTU în loc de WINDOWS. VioFlorescu (discuție) 27 ianuarie 2019 09:15 (EET)[răspunde]

Unix sau Linux? Oricum, are keyword drivers pentru practic orice limbă. -- Victor Blacus (discuție) 27 ianuarie 2019 10:42 (EET)[răspunde]

Filosofie si Litere[modificare sursă]

Scuze, m-am uitat din nou pe diploma de licenta si am vazut Filosofie si Litere.

Linux !