Discuție Utilizator:SkyTraveler

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie SkyTraveler) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! -- Comunitatea utilizatorilor 2 august 2009 16:37 (EEST)

Nume de utilizator[modificare sursă]

Doresc să vă atrag atenţia asupra faptului că aveţi un nume de utilizator care contravine regulilor Wikipedia, anume numele unei firme/companii. Luaţi legătura cu un birocrat [1] pentru a vă schimba numele de utilizator. Vă mulţumim. --Mycomp (discuţie) 15 octombrie 2009 16:32 (EEST)[răspunde]

Răspuns[modificare sursă]

I-am scris un mesaj lui Utilizator:AdiJapan, altceva nu am idee ce să fac şi în plus nu văd nici care e problema nu există nici un profit din numele meu de utilizator pur şi simplu îmi place cum sună dacă eram rudă cu Johann Jacob Schweppe şi mă chema aşa îmi dădeaţi în cap sau ce? (laughs) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SkyTraveler (discuţie • contribuţii).

Am schimbat numele în SkyTraveler: [2]. — AdiJapan 18 octombrie 2009 13:21 (EEST)[răspunde]

Re: Sonny with a Chance[modificare sursă]

E OK! Imi cer scuze dar nu am ştiut că ai creat deja pagina Sonny cu o Şansă.


Lista Episoadelor Cu Hannah Montana[modificare sursă]

Mulţumesc că ai contribuit la editarea acestui articol, dar versiunea pe care am făcut-o eu este în corcordanţă cu articolul în engleză. O zi bună!

Legături externe[modificare sursă]

În loc să adăugaţi la articole secţinea surse care face trimitere la Wikipedia în engleză (articolul Lista episoadelor cu Zeke şi Luther, vi l-am corectat cu legaturile interlingve necesare), trebuie să folosiţi legăturile interlingve care sunt de genul acesta [[en:List of Zeke & Luther episodes]] [[es:Anexo:Episodios de Zeke & Luther]] [[pt:Anexo:Lista de episódios de Zeke & Luther]] . Foarte uşor le puteţi copia din articolul în engleză în cel în română. Ca să introduceţi şi legătura articolului în engleză folosiţi [[en:]], sau echivalentul în alte limbi codul acelei limbi. O zi bună--— Ionutzmovie discută 5 februarie 2010 23:13 (EET)[răspunde]

Da, a fost difuzat si episodul "Victima Modei".:P--SamHall01 (discuţie) 19 decembrie 2009 22:29 (EEST)[răspunde]

Eu am auzit ca Disney Channel România emite şi in Serbia şi Croaţia.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.83.253.152 (discuție • contribuții).

Magicienii din Waverly Place[modificare sursă]

Unde a fost un nou episod astazi? Ca acum vad ca se difuzeaza primul episod. --SamHall01 (discuţie) 9 ianuarie 2010 14:02 (EEST)[răspunde]

a fost dimineata --SkyTraveler (discuţie) 9 ianuarie 2010 14:19 (EEST)[răspunde]

Mesajul cu Legături externe[modificare sursă]

Îmi cer scuze pentru mesajul de pe data de 4 noiembrie 2009, nu l-am formatat (am scris nowiki cu 2 de i din greşeală) şi de aceea pagina dvs. nuarăta cum trebuie. Am modificat-o şi acum se vede corect. Îmi cer scuze pentru imprudenţă.— Ionutzmovie discută 5 februarie 2010 23:13 (EET)[răspunde]
ok nici o problemă --SkyTraveler (discuţie) 5 februarie 2010 23:15 (EET)[răspunde]

Bună ziua, SkyTraveler. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

am o curiozitate : la tine in .. "profil" scrie cum ca esti crestin ortodox. oarecum , mentionezi asta doar pentru ca asa esti botezat sau pentru ca crezi in Dzeu?

ce relevanta are asta? --SkyTraveler (discuţie) 21 aprilie 2010 21:41 (EEST)[răspunde]

Noul Logo Cartoon Network a intrat în folosință chiar ieri. Asta înseamnă că și noul logo Disney Channel va intra foarte curând în folosință pentru că fiecare canal Disney din Europa începe să-l folosească.

CN si Disney Channel sunt posturi rivale cu conduceri diferite care fac rebrandurile cand doresc ele, ma si mir ca am primit rebrand la CN numai la 6 luni diferenta fata de SUA, la noi au sarit peste rebrandul care avea ceva omuleti in bumpere in USA anul trecut.

Salut! Te invit să votezi pentru ca MSClaudiu să devină birocrat. Mersi! — Memo (discuție) 6 martie 2011 14:15 (EET)[răspunde]

Invitație[modificare sursă]

Salut! Bazat pe articolele la care ați contribuit și/sau a căsuțelor de utilizator folosite se pare că sunteți interesat de literatura științifico-fantastică. Vă invităm la Proiectul SF! Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.



Problemă privind drepturile de autor ale fișierului AlexandruArsinel.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului AlexandruArsinel.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 31 ianuarie 2012 14:39 (EET)[răspunde]

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Sunt-in-trupa-distributia.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Sunt-in-trupa-distributia.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 iunie 2014 21:56 (EEST)[răspunde]