Discuție Utilizator:Karin1992
Adăugare subiect- Dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj nou, apăsaţi aici. Mersi
Bun venit!
[modificare sursă]Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.
În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Karin1992) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.
Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.
Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 28 octombrie 2006 16:29 (EEST)
Întrebări frecvente
[modificare sursă]Am observat întrebarea pe care aţi adăugat-o la Wikipedia:Întrebări frecvente. V-aş ruga să puneţi întrebările la Cafenea (aşa cum scrie în mesajul de bun venit de mai sus) sau la Wikipedia:Unde întreb.
Dar pentru că întrebarea dumneavoastră este într-adevăr frecventă am lăsat-o acolo unde aţi scris-o, am generalizat-o şi i-am dat răspuns. Da, puteţi prelua articole din alte Wikipedii, cu recomandarea să fie într-un domeniu la care vă pricepeţi, pentru a putea evalua corectitudinea articolului respectiv.
Toate cele bune. — AdiJapan ☎ 30 octombrie 2006 08:37 (EET)
Muţumesc
[modificare sursă]<- Rebel şi AdiJapan pentru întâmpinare. Sunt adepta frazei "learning by doing". Cu toate acestea şi nerăbdarea mea de a face o mediatizare a celiachiei, am reuşit să citesc unele indicaţii despre utilizarea wikipedia. Am aflat că pot traduce linişită articolul gluten din <de.wikipedia> pentru că germana este limba mea maternă. Am introdus ieri şi sâmbâtă trei termeni noi, respectiv : celiachie, dermatită herpetiformă Duhring şi AOECS. Toate trei se referă la acelaşi subiect - enteropatie gluten-senzitvă, boală de mediatizarea căreia mă ocup de 15 ani. Sunt autoarea unei cărţi cu ISBN notată in Bibliografie şi îmi asum răspunderea pentru corectitudinea şi actualitatea la zi a celor notate. M-aş bucura daca cei trei termeni ar apărea şi în index. Urmează traducerea despre gluten din <de.wikipedia>. Şi promit să mă ţin de regulile de lucru wikipedia. Mai sunt articole care interesează din limba germană din alt domeniu de care mă pot ocupa ulterio ? dat fiind mărimea indexului <de.wikipedia>, de preferinţă medicale.
Karin1992 30 octombrie 2006 08:55 (EET)
Precizare
[modificare sursă]prin domeniu mă refer în primul rând la medicină pentru că enteropatia glutensenzitivă este singur deja un domeniu în această catgorie. Dar în funcţie de text mă incumet şi la altele dacă nu au termeni tehnici sau ştiinţifici specifici.
Karin1992 30 octombrie 2006 09:03 (EET)
Articole medicină
[modificare sursă]Dacă v-aţi hotărât să contribuiţi pe domeniul medical, vă mulţumesc de 10 ori în avans. Pe orice subiect cât de mărunt legat de medicină este binevenită contribuţia dvs. deoarece există un deficit imens de articole cu subiect medical. Pentru a vedea ce s-a scris şi pentru a adăuga noi articole (sau corecta câte ceva din cele vechi) vedeţi aici Categorie:Medicină. Pentru orice nelămurire legată de aspectele tehnice ale de editării, vă stau în totalitate la dispoziţie. Vă mulţumesc şi dacă puteţi mai aduceţi cu dvs. 2-3 colegi. :-) -- Pixi discuţie 30 octombrie 2006 10:07 (EET)
- Doamnă Köber, în acord cu mesajul de mai sus al lui Pixi vă asigur că noi sîntem aceia care trebuie să vă mulţumim, pentru că nu prea avem mulţi specialişti contribuitori la Wikipedia. Bineînţeles, va trebui totuşi să vă supuneţi aceloraşi reguli ca toţi ceilalţi. Greşeala pe care o fac uneori specialiştii care contribuie la noi este aceea că uită de politica „Fără cercetare originală”; pe scurt, aceasta spune că Wikipedia nu poate publica nimic în premieră, toate afirmaţiile de aici trebuie să fi apărut deja în alte surse. Nu v-am citit articolele, deci ceea ce spun are doar scop preventiv.
- Dacă vă putem ajuta cu ceva nu ezitaţi să ne întrebaţi. Spor la lucru! — AdiJapan ☎ 30 octombrie 2006 10:25 (EET)
Mersi
[modificare sursă]pentru răspunsul promt. În 1992 am încercat să înfiinţez o asociaţie pentru pacienţii cu celiachie. A dat greş pentru că pe vremea aceea nu existau încă destule persoane care înţelegeau ce înseamnă cu adevărat democraţia proaspăt primită, în special fraza "ajutor pentru autoajutor". Aşa că azi, Aglutena există doar pe hârtie în Judecătoria Sibiu şi ca membru AOECS cu care am rămas în contact încă de atunci.Am făcut un rezumat al informaţiilor primite de la asociţia europeană pe care le-am publicat anul trecut iar de curând le-am sintetizat şi publicat sub http://celiachie.uniserve.ro . Cu toate că sunt doar asistentă sunt însă cu informaţiile la zi în domeniul celiachie şi îmi asum răspunderea în acest domeniu. Colaborez cu Centrul naţional de celiachie cu sediul în Institutul de ocrotire a mamei şi copilului.Încerc să intru într-un dialog cu cei interesaţi de celiachie- dar nu-mi asum atribuţii de doctor. Sunt interesată de mediatzarea informaţiilor despre celiachie.De restul articolelor medicale mă voi ocupa în limita pregătirii mele pentru că ştiu care îmi este competenţa. Am informat deja conducerea AOECS că am postat aceste trei articole în wikipedia.ro cu referire directă la AOECS. Iar legea de păstrare a secretului profesional mă împiedică ca asistentă medicală la culegerea şi distribuirea de informaţii personale a pacienţilor celiachi. Nici colegii din centrele regionale nu au dreptul de a mă contacta cu adresele celor afectaţi, doar să transmită numele meu şi felul cum pot fi contactată. Cei afectaţi trebuie să vină la mine şi să-şi dea acordul de a fi puşi în legătură cu alţii. Celiachia are nevoie de mediatizare deoarece toată lumea ştie de diabet, dar nimeni nu ştie de celiachie, care fiind ereditară este considerată de mulţi o ruşine a familiei.
Atât despre mine direct. Vreau să ştiu:
- ce date personale pot da pe pagina de utilizator?
- pot publica şi unde pot publica adrese de web (am o pagina despre celiachie mare şi lată despre celiachie pe http://celiachie.uniserve.ro care nu este însă prinsă de google şi nu vrea nici dupa o lună să mi-o ia)
- pot publica şi unde, adresa mea de e-mail pentru contact direct, pentru că nu doresc să abuzez de cafenea. Anumite persoane nu doresc mediatizarea vieţii lor personale nici pe această cale şi preferă un contact direct.
- care este metoda cea mai indicată d.p.dv. wikipedia pentru un contact direct cu ceilalţi utilizatori interesaţi?
- ce pot şi cât pot prezenta pe acest site despre AGLUTENA- asociaţie caritativă nonprofitabilă ?
-Karin1992 30 octombrie 2006 11:44 (EET)
- Am să încerc să vă răspund la întrebări:
- Pe pagina de utilizator puteţi să vă prezentaţi şi să oferiţi date personale după placul inimii: adresă, telefon, firmă, sit personal etc. Dar nu vă recomand să puneţi acolo şi adresa de e-mail, pentru că veţi primi mesaje spam. În schimb, dacă n-aţi făcut-o deja, vă recomand să vă înscrieţi adresa de e-mail la preferinţe (aveţi legătura sus de tot, la preferinţele mele). Astfel puteţi fi contactată prin e-mail fără ca persoana care vă scrie să vă afle adresa. Şi dumneavoastră puteţi scrie altora în acelaşi mod, folosind legătura din stînga, numită Trimite e-mail.
- Adresele siturilor de internet care prezintă interes academic (enciclopedic) pot fi introduse în articole, acolo unde cititorii articolelor ar putea afla mai mult vizitînd siturile respective. Atenţie însă şi la recomandările despre sursele de încredere, pentru că nu orice pagină de internet poate fi recomandată cititorilor. Ne limităm la acele pagini care oferă informaţii enciclopedice şi care sînt scrise de specialişti. Preferăm publicaţiile (online sau tipărite) care au un mecanism de verificare a informaţiilor publicate, aşa cum de exemplu o editură sau o revistă ştiinţifică are editori şi referenţi.
- Despre e-mail v-am scris mai sus. În general însă vă rog să nu uitaţi că Wikipedia nu este un loc unde să găsiţi pe cineva sau unde să fiţi găsită de cineva. Scopul articolelor noastre de medicină nu este să punem în legătură pacienţii cu medicii, ci să informăm cititorii despre subiectele medicale respective, din punct de vedere ştiinţific.
- Dacă doriţi să colaboraţi cu alţi utilizatori va trebui mai întîi să-i găsiţi, de exemplu consultînd istoricul articolelor. Să zicem că vreţi să aflaţi cine a scris articolul numit Grupă sanguină. Mergeţi la pagina respectivă şi apăsaţi pe istoric. Acolo veţi constata că articolul a fost scris în mare parte de utilizatorul Nosceteipsum, şi puteţi merge la pagina sa de discuţii pentru a-i lăsa un mesaj.
- Despre Aglutena: dacă această firmă este deja suficient de cunoscută de public pentru a prezenta un interes enciclopedic ea merită un articol în Wikipedia. Ca să vă dau două exemple extreme: putem avea în enciclopedie un articol despre Microsoft, dar nu şi despre geamgiul din colţ. Limita dintre a merita sau nu un articol nu este foarte clară, dar decizia se poate lua cam aşa: dacă despre firma respectivă au vorbit şi alte publicaţii atunci putem vorbi şi noi. Dacă nu, nu. Aşa cum vă spuneam, Wikipedia nu poate face afirmaţii în premieră.
- Cred că deja v-am dat impresia că sînt tare pisălog, repetînd mereu cuvintele enciclopedie, enciclopedic. Problema este că mulţi confundă Wikipedia cu altceva decît ceea ce este: o enciclopedie.
- Vă stau la dispoziţie cu alte lămuriri. Toate cele bune! — AdiJapan ☎ 31 octombrie 2006 06:56 (EET)
Răspuns pentru AdiJapan
[modificare sursă]Mulţumesc pentru răspuns. Informaţia trebuie transmisă în populaţie pentru că există în continuare lipsă mare în mediatizare a celiachiei şi a dermatitei herpetiforme Duhring. Spitale de copii din Europa lucrează de ani de zile după protocolul ESPGAN 1990 iar cele de adulţi au adoptat şi ele aceleaşi criterii. Vis a vis de aoecs- citiţi articolul postat de mine pe site. Asociaţia este membru observator cu drept de participare la discuţiile Codex. Codex care la rândul lui este organismul mondial format din FAO <food and agricultural organisation> şi WHO <word and Health organisation>, în română OMS <Organizaţia mondială a sănătăţii, <CODEX> în care şi România are un reprezentant cu drept de semnătură pentru noi românii. Însă ce folos dacă legislativul nu are timp să îndeplinescă obligaţiile ţării reieşite din aceste semnături pentru că..... urmăriţi doar televizorul cu ştirile. La asta se adaugă problemele ivite din traducerile acestor normative internaţionale şi europene, respectiv a termenului de gluten şi intoleranţă. Lipsa de informţie a trebuit s-o constat în anii trecuţi şi la industria alimentară, respectiv la informaţiile transmise către viitori specialişti. Aceasta am observat-o la definiţia termenului de gluten, industria alimentară neinformând la ora actuală personalul asupra intoleranţelor alimentare. Acest capitol lipsea acum câteva luni din programa de învăţământ a liceelor şi facultăţilor.
Mai departe - asociaţie - firmă. Terminologia de asociaţie este doar iar un cumul de sensuri, în acest caz, complet diferite. Firma- produce ceva care este pus în vânzare şi care plăteşte pe obiectul reieşit un tva de 19%. Asociatia este firmă - doar dacă rezultatul se vinde = asociaţie familială cu răspundere limitată iar rezultatul muncii trebuie plăit faţa de stat cu acel tva (o făbricuţă de biscuiţi şi grisine de ex.). Iar restul- asociaţiile caritative nonprofitabile nu produc în sensul unui bun, ci din contră cheltuie bani pentru stângere de informţii şi transferarea lor către terţi. Iar această asociaţie trăieşte din donaţii şi cotizaţii ale membrilor. Acest ultim tip este AGLUTENA şi AOECS. AOECS are un site în web. la care fac referire iar cine caută poate să ajungă acolo la mine pentru ca prin adresa de e.mail karin_koeber@web.de pe care o am de peste 10 ani, primesc deja acum zilnic în jur de 20 spam pe care le verific vis a vis de cuvântul celiachie. Iar adresa este scrisă în lista de membrii.
Mersi de ajutor, o să mă ocup în continuare de profil. Şi nu sunteţi de log pisălog, pentru că cunosc după 15 ani destul despre autori, drepturi, spam poştă electronică etc.... şi am învăţat destul despre psihologie doar prin observare şi analizare în contextul evenimentelor petrecute.
--Karin 31 octombrie 2006 11:28 (EET)
Întrebare cheie
[modificare sursă]Cine poate citi această conversaţie în afară de administratori?î --Karin 31 octombrie 2006 11:32 (EET)
- Oricine. Nu este nevoie să fie nici administrator, nici utilizator înregistrat, nimic. Toate paginile de la Wikipedia, inclusiv aceasta, sînt publice. — AdiJapan ☎ 31 octombrie 2006 14:09 (EET)
Rugăminte
[modificare sursă]Aici Wikipedia:Cafenea#Proteina C reactivă aţi făcut o descrie pertinentă a Proteinei C. Poate o inseraţi într-un context în unul din articolele noastre (de exemplu Proteină unde nu am găsit nimic despre proteina C). Foarte bine că aţi răspuns celui care a întrebat, dar ar fi util să introduceţi şi în articole răspunsurile valoroase ca cel menţionat anterior. Vă mulţumesc anticipat. -- Pixi discuţie 1 noiembrie 2006 22:49 (EET)
Răspuns pentru pixi şi alţi administratori
[modificare sursă]Mersi de apreciere. Chiar m-am gândit dar deocamdată trebuie să spun că până nu mă consult cu un coleg de specialitate laborator,nu pot să-l pun decât doar la cioturi pentru că nu-mi asum răspunderea. De fapt am intrat azi dimineaţă în detalii care privesc experienţa personală. Proteina C reactivă este pornit ieri 1 noiembrie iar robotul comentează, <articol cu peste 40 kB>, <împărţiţi articolul>. Nu am încă experienţa, m-ai ales că ar trebui şi arhivat octombrie. Cine ştie? Cine se încumetă?. Apropo, m-a poate ajuta cineva la virgule ? am chiulit la gramatică la ora în cauză si pun virgulele din burtă unde cred eu că e nevoie. --Karin 2 noiembrie 2006 08:39 (EET)
- Chiar dacă nu sunt administrator, şi în plus fiind o germanistă cu capul în nori, pot să vă spun de unde vine problema cu <împărţiţi articolul>. Dumneavoastră editaţi probabil toată pagina de conversaţii când adăugaţi ceva discuţiei despre CRP (prescurtarea în română PCR??). Dacă aveţi într-adevăr probleme cu browser-ul, atunci mergeţi în dreptul titlului dumneavoastră şi apăsaţi doar acolo pe "modifică". Aşa împărţiţi pagina şi la articolele mai lungi, pentru o modificare pe capitole.
- Cu plăcere mă ofer să vă ajut la virgule şi la alte chestiuni legate de gramatica limbii române. Cu virgulele nu e greu, regulile nu sunt diametral opuse celor germane :-), şi am impresia că le folosiţi corect. Despărţirile cu liniuţe sunt uneori la dv. verbesserungsfähig, dar nici asta n-ar fi tragic. În mod ideal, articolele se corectează după apariţia lor. Dar pot şi eu să le citesc pentru eventuale corectări formale. Nutu 2 noiembrie 2006 15:09 (EET)
- Mersi de ofertă şi lămuriri şi vis a vis de problema <împărţirii paginii>. O apreciez iar când vă permite timpul, luaţi articolele Celiachie, Dermatita herpetiformă Duhring şi AOECS la lectură. Mai ales primul. Le-am pus acolo unde mi-a spus simţul limbi române că ar fi nevoie. Aşa îmi trebuie dacă am chiulit la învăţat la cei 13-14 ani - la timpul respectiv nu am crezut că o să mă lovesc vreodată de acest capitol.Trebuie să traduc din germană şi engleză pentru clarificare de termen şi cel despre gluten unde nu există documentaţie la zi în română. Dar totul la timpul potrivit.
- Proteină C reactivă este întradevăr PCR. Este doar un răspuns rapid la o intrebare şi pentru a putea semna responsabilă, trebuie să mai lucrez un pic. Nu intră chiar tot ce-i notat în enciclopedie (mai ales aprecierile mele personale vis a vis de caruselul producătorilor de reactivi).--Karin 2 noiembrie 2006 16:00 (EET)
- Am corectat în viteză primele aliniate din Celiachie, după cum o să constataţi la pagina de discuţie a articolului. Vă rog aruncaţi o privire acolo şi comunicaţi-mi (pe pagina mea de discuţie) dacă am înţeles ceva greşit. Mie mi-ar fi mai uşor să vă corectez direct articolul (virgulele sau expresiile nu prea uzuale în română). După aceea, puteţi reveni dv. şi eliminaţi schimbările, dacă nu sunteţi de acord cu ele. Foarte folositoare e opţiunea "dif" cu care puteţi compara, odată ajunsă la o versiune precedentă din "istoric", diferenţele faţă de versiunea actuală. Sunteţi deci de acord să fac direct pe pagină mici corectări? Nutu 2 noiembrie 2006 16:45 (EET)
Corectări şi georgieni
[modificare sursă]1. Mi-am permis să fac unele corectări, foarte puţine dealtfel, la Celiachie. Le puteţi oricând anula. Vă felicit pentru contribuţiile în domeniul medicinei.
2. Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi remarca cu gregorienii, care sunt de fapt georgieni. E o muzică ciudată, atonalâ, care se pare că-mi place doar mie. Există în Germania şi Franţa CD-uri cu muzică georgiană, de pildă cu: Ensemble Aragvelebi, Hamlet Gonashvili, Rustavi Folk Choir, Soinari...
Salutări! Nutu 2 noiembrie 2006 20:17 (EET)
- Am citit toate articolele indicate de dv, sunt acum la AOECS şi m-am împiedicat de o propoziţie care ar trebui reformulată de dv, deoarece eu nu cunosc statutul asociaţiilor despre care vorbiţi:
- "Reprezintă interesele celor afectaţi organizaţi în asociaţiile de celiachie membre faţă de CODEX şi Uniunea Europeană, obţinând ca membru observator :"
- Propunerea mea ar fi
- "Asociaţiile reprezintă interesele celor afectaţi faţă de CODEX şi Uniunea Europeană, având statutul de membru observator :
- dar poate am înţeles greşit ceva, şi de aceea nu fac schimbarea. Salutări şi spor la muncă. Nutu 4 noiembrie 2006 22:01 (EET)
Mulţumesc pentru ajutor. Am modificat. Sper că acuma nu mai apar confuzii din cauza textului. Mai am însă de învăţat tehnici de lucru . Probleme am la tabele, a trebuit să omit tabela la gluten pentru că programul wiki nu a vrut să-l preia din word şi încă nu ştiu cum pot converti pentru wiki. Dar pentru început sunt mulţumită. --Karin 5 noiembrie 2006 20:56 (EET)
- O mică remarcă. Am observat că obişnuiţi să răspundeţi mesajelor pe pagina dv, de discuţii. Cred că ar fi mai bine să transmiteţi direct utilizatorilor răspunsuri şi sugestii, pe paginile lor. Altfel e foarte posibil ca ei să nici nu le observe aici. 141.10.81.139 7 noiembrie 2006 10:27 (EET) (sorry că nu am mai făcut login-ul, dar sunt Nuţu, după cum se poate observa după felul meu de a aduce mereu obiecţii :-))
- Pentru tabele consultaţi pagina de ajutor: Wikipedia:Cum să modifici o pagină 141.10.81.139 7 noiembrie 2006 13:36 (EET)
Nelămuriri
[modificare sursă]Am postat întrebările dvs la Wikipedia:Unde întreb#Mă lămureşte cineva?. Aici este locul în care sunt adăugate nelămuriri de editare a paginilor wikipedia. -- Pixi discuţie 8 noiembrie 2006 10:30 (EET)
Google indexează toate paginile wikipediilor aşa cum face cu multe alte pagini ale câtorva milioane de situri. Ba chiar mai mult participând la proiectul wikipedia aţi fost de acord să cedaţi drepturile dvs asupra frazelor dvs şi acum ele se află sub licenţă GNU FDL. Oricine se poate folosi de ele în orice scop doreşte. Mai multe detalii aici Wikipedia:Termeni şi aici Wikipedia:GNU FDL -- Pixi discuţie 10 noiembrie 2006 21:40 (EET)
- PS: google mai găseşte şi alte Karin care au ca preocupare celiachia, vezi aici http://celiachie.uniserve.ro/. Nimic nu îi scapă google-lului ăsta -- Pixi discuţie 10 noiembrie 2006 21:52 (EET)
- daţi-mi un link şi mă uit să văd care e problema cu aliniatul. -- Pixi discuţie 10 noiembrie 2006 23:33 (EET)
Într-o vreme aveam impresia că Google este destul de deştept încît să dea rezultate numai din articolele de la Wikipedia, nu şi din „bucătăria” paginilor de discuţii. Dar se pare că discuţiile noastre sînt de interes pentru unii utilizatori ai Google-ului (probabil sînt mai pline de informaţii decît multe forumuri şi alte situri), deci s-a extins aria de căutare la tot materialul de la Wikipedia.
Dar, îmi amintesc că v-am mai spus asta undeva, fie cu Google fie fără, toate paginile de la Wikipedia sînt cu totul publice. Nu facem nici un efort de a le ascunde, pentru că nu avem motiv. Dacă totuşi aţi scăpat într-o discuţie informaţii care nu doriţi să „transpire” (care ar avea efecte dăunătoare asupra cuiva), cred că puteţi să le ştergeţi de acolo. Atenţie însă că Google păstrează o copie a textelor găsite, deci chiar după ce ştergeţi afirmaţiile respective ele tot vor putea fi găsite la Google, cel puţin o vreme. Deci vă recomand să aveţi mai multă grijă în viitor. — AdiJapan ☎ 11 noiembrie 2006 06:11 (EET)
- Dacă chiar doriţi să-mi scrieţi personal o puteţi face venind la pagina mea de uilizator şi apăsînd pe "Trimite e-mail". Dar nu văd de ce mi-aţi spune în secret ceva despre Wikipedia. Tot ce facem în legătură cu proiectul acesta ar trebui să fie sub ochii întregii comunităţi. Sau poate n-are legătură cu Wikipedia? Atunci vă aştept mesajul. — AdiJapan ☎ 11 noiembrie 2006 11:52 (EET)
- Am primit mesajul. Nu vă pot ajuta mai mult decît sfătuindu-vă să ştergeţi acele părţi care pot avea efecte negative. (Nu mi-e clar care sînt paginile 1, 2, 3, deci nu ştiu unde trebuie să mă uit.) Dacă aveţi nevoie de ajutor vă rog să mi-l cereţi. — AdiJapan ☎ 11 noiembrie 2006 12:53 (EET)
Propunere
[modificare sursă]Articolul "Celiachie" s-ar putea încadra în afară de "Medicină" eventual şi în "Categorie:Boli interne" Discuţie_Utilizator:Parvus7(14.11.06)
Întrebare
[modificare sursă]Poate puteţi să mă ajutaţi cu o traducere: cum se zice "Holzbeizen" în româneşte? Mulţumesc. --Nuţu 18 noiembrie 2006 17:44 (EET)
Eginald Schlattner
[modificare sursă]Nachdem ich Ihre Benutzerseite gelesen habe, sind mir auf angenehme Weise die Gemeinsamkeiten mit dem Beschluss Schlattners aufegfallen, seine siebenbürgische Heimat nicht aufzugeben. Es ist eine große Schande übrigens, dass "wir" (d.h. die rumänischsprachige Wikipedia) keinen Artikel über Schlattner haben. Fühlen Sie sich nicht berufen, einen zu schreiben? Er ist nicht unbedingt mein Lieblingsschriftsteller, "Das Klavier im Nebel" habe ich z. Bsp. noch nicht gelesen, aber er verdient einen Artikel, an dem ich mich auch gerne beteiligen würde. Wissen Sie, dass man seinen Roman "Der geköpfte Hahn" in Mediasch verfilmt hat? --Nuţu 21 noiembrie 2006 21:17 (EET)
- OK, dann bleibt die Sache an mir hängen :-)... Man kann Schlattner durchaus durch einen Artikel gerecht werden, ich möchte mich keinesfalls "in sein Leben einmischen", aber seine Biographie als Schriftsteller, sein schmales Werk und eventuell sein Disput mit Bergel sind von öffentlichem Interesse. Danke trotzdem für die Antwort. --Nuţu 21 noiembrie 2006 21:52 (EET)
AOECS
[modificare sursă]Da, am recuperat articolul şi l-am mutat la numele românesc, Asociaţia Europeană a Societăţilor de Celiachie. De asemenea am deschis o discuţie despre caracterul lui enciclopedic (vedeţi pagina de discuţii a articolului). Puteţi argumenta acolo de ce articolul merită să stea într-o enciclopedie, deşi cuvîntul dumneavoastră, ca „parte interesată”, ar putea să nu aibă o greutate mare. De asemenea am rearanjat materialul din articol pentru a-l aduce mai aproape de forma standard a articolelor noastre. Dcă am greşit pe vreundeva vă rog să corectaţi.
În altă ordine de idei la Wikipedia nu este importantă valoarea de reclamă a unui articol. Avem articole despre firme strict comerciale, ca Microsoft, chiar dacă ele pot fi văzute ca reclamă. Ceea ce ne interesează pe noi este să informăm cititorii cu privire la orice subiect care prezintă interes enciclopedic. Nu evităm un subiect doar pentru ca să nu facem reclamă cuiva.
Toate cele bune. — AdiJapan ☎ 22 noiembrie 2006 09:34 (EET)
Diagnostic
[modificare sursă]Am lăsat o opinie la Discuţie:Diagnostic medical. Succes! -- Pixi discuţie 3 decembrie 2006 20:29 (EET)
- NU aveţi de ce să vă opriţi din scris. Observaţiile sunt observaţii constructive nu prohibitive. Sunt pe fugă acum dezvolt altă dată. Succes ! -- Pixi discuţie 5 decembrie 2006 09:26 (EET)
Georg Daniel Teutsch
[modificare sursă]Dar apare în continuare. In partea stângă, sub trusa de unelte apare şi legătura la articolul de pe alte wikipedii (alte limbi). În cazul de faţă este vorba de articolul de pe wikipedia maghiară, dacă va mai apărea şi în alte limbi, vor apărea acolo şi celelalte limbi (interwiki-uri). Nu are rost să apară şi în corpul articolului aceste legături, se dublează. Şi apropo, am observat contribuţia Dumneavoastră şi felicitări pentru munca depusă. --R O A M A T A 2007 mesaj 14 ianuarie 2007 16:41 (EET)
Referat
[modificare sursă]Un articol despre un referat este o idee bună, sper ca subiectul să fie enciclopedic. Eu cred că este util mai ales din perspectiva diferitelor tipuri de lucrări pe care un elev/student trebuie să le întocmească eseu/referat/studiu de caz/etc. şi de multe ori reprezintă o piatră de moară pentru acesta. Pe moment nu îmi vine în minte decât o carte de care aş putea să mă servesc la bibliografie, trebuie să mai caut pentru ca articolul să nu intre în categoria cercetare originală (să nu contravină politicii wp). -- Pixi discuţie 17 ianuarie 2007 09:53 (EET)
Georg Daniel Teutsch (din nou)
[modificare sursă]- Mulţumesc pentru modificări, le-am citit,şi felicitări pentru munca depusă, modestia Dvs m-a impresionat.
- Un astfel de ajutor ar necesita şi alte articole. Cu stimă - --Parvus7 17 ianuarie 2007 15:04 (EET)
Sibiu
[modificare sursă]Acum este OK. L-am readăugat şi pe Johannis între personalităţi şi am lăsat acelui utilizator un mesaj pe pagina sa de discuţii. Mulţumesc pentru atenţie. --R O A M A T A 2007 mesaj 26 ianuarie 2007 16:45 (EET)
Re:
[modificare sursă]Nu ştiu la care pagină. Eventual dacă îmi puteţi da un link verific. --R O A M A T A 2007 mesaj 30 ianuarie 2007 18:24 (EET)
- Am văzut, dar nu pot să elimin linkul de acolo (sunt opinii personale exprimate şi nu le pot elimina). Este evident reclamă. Oricum degeaba a pus-o acolo, pagina respectivă nu îi va genera prea mult trafic. --R O A M A T A 2007 mesaj 30 ianuarie 2007 19:36 (EET)
Pot să te rog să corectezi puţin articolul scis de un anonim Nu cred că a studiat teologie la Făgăraş. Am citit şi ce ai scris despre mutarea articolului Catedrala Evanghelică din Sibiu şi sunt de acord, nici mie numi place catedrală, Biserica Evanghelică din Sibiu sună bine dar oare este singura biserică evanghelică din Sibiu? Î-mi cer scuze pentru nestiinţă :) --Mishuletz 4 februarie 2007 22:22 (EET)
- Mulţumesc Karin. Am văzut că colegii au completat deja articolul ( inclusiv citatul cu broaştele din Belin ). Cine nu este subiectiv, când este vorba de Eginald :). Eu nu-l judec ca om, ci ca scriitor. Aici a reuşit ce n-au reuşit mulţi inaintea lui: să scrie cărţi despre saşi care să fie luate în considerare de către cititorii germani din vest. Tare aşi fi curios să ştiu ce ar fi spus Adolf Meschendörfer, ca şi critic al literaturii autohtone, despre el. Schlattner ar fi desigur mai credibil dacă şi fica lui ar locui în România ....--Mishuletz 19 februarie 2007 23:16 (EET)
Incă o rugăminte dacă poţi te rog să arunci o privire peste lista amintită sunt două boli care nu ştiu ce denumire au în limba română, iar Masern cred că este Pojarul - Mulţumesc - --Parvus7 13 februarie 2007 00:23 (EET)
- Am scos dintr-o enciclopedie germană:
- Wundrose (eu am presupus că e Zona Zoster)
- (Rose, Erysipel)
- Adresa este- Wissen
- Parvus7 14 februarie 2007 00:18 (EET)
- Mulţumesc - eşti o comoară te rog să nu te superi dar doresc să rămân anonim - --Parvus7 14 februarie 2007 19:18 (EET)
-1.Exemplu cum se subliniază:
- Test cu text subliniat exemplu test reuşit.
- sau poate te referi la litere cursive
- dacă doreşti mesajul subliniat mesaj
- Textul trebuie să-l priveşti ca la editare sau modifică pagina .
-2.Lista bolilor poate fi denumită din partea mea altfel o asemenea listă există în mai multe limbi şi amănunte despre o anumită boală trebuie să fie căutată în descrierea bolii respective şi nu într-o listă - din partea mea ai mână de a decide - Numai bine ---Parvus7 15 februarie 2007 10:00 (EET)
- Felicitări !!! mă bucur că m-am adresat la tine, pentru corectarea şi întregirea articolului --Parvus7 20 februarie 2007 21:35 (EET)
Schlattner
[modificare sursă]Vă rog să mă scuzaţi că vă răspund cu întârziere. Nu pot contribui acum deloc la articolul despre Eginald Schlattner, sunt prinsă cu alte treburi şi încerc pe deasupra să păstrez o anumită distanţă faţă de Wikipedia acum, pentru că anumite comentarii care se vor apodictice nu-mi plac aici. Dacă aveţi plăcere, puteţi face dv. o mică rectificare a articolului din versiunea germană, care a fost între timp şi el îmbunătăţit, dar fără menţionarea criticilor pozitive de care s-a bucurat autorul în "Der Spiegel". În forma actuală se subînţelege că a fost controvers discutat de săptămânalul de la Hamburg, care însă i-a adus chiar elogii prea exagerate (din punctul de vedere al criticii literare), la fel ca "Neue Zürcher Zeitung" (despre "Das Klavier im Nebel"). Regret că nu mai am numerele cu pricina, dar cred că nu e o problemă să le găsiţi în versiunile online. Viel Erfolg! --Gabi 21 februarie 2007 16:01 (EET) (Nuţu)
Re:diacritice
[modificare sursă]Îmi pare rău dar eu nu folosesc butoanele de diacritice, am instalată tastatura în română, astfel pot scrie cu diacritice indiferent dacă acele butoane sunt prezente sau nu. Din păcate nu am nici cea mai vagă idee de ce anume depinde prezenţa sau absenţa lor în funcţie de pagina unde vă aflaţi. --Vlad|-> 27 februarie 2007 15:25 (EET)
Imagine
[modificare sursă]Îmi pare şi mie rău din cauza diacriticelor !
Sunt mai multe etape pentru a prelua o imagine din altä wikipedie:
- imaginea din wikipedia sträinä clicken imaginea se märeste si dedesubt vezi la SURSÄ dacä are commons atunci poti sä transcrii direct imaginea numai cä in germanä va scris BILD in loc de BILD scrii IMAGINE
- Dacä sursa nu este din categoria commons atunci trebuie sä faci ce am scris mai sus si in plus trebuie sä iei imaginea sträinä (märitä) sä o tragi cu mausul pe ecranul computerului täu (retinind numele imaginii si a sursei (linkul).
- trebuie sä ceri prin optiunea TRIMITE FISIER iti apare o fereasträ unde dai numele imaginii/desubt sursa de unde ai luat-o la descriere
- la Licenţiere alegi ce fel de categorie este imaginea (GNU sau Domeniu public...)
- Dacä ti se pare complicat scrie-mi numele articolulul din germanä si imaginea care o doresti si unde doresti sä o transferi - --Parvus7 21 martie 2007 13:15 (EET)
- Wikipedia germană nu este blocată în loc de BILD trebuie să scrii IMAGE sau IMAGINE dacă este imaginea este categoria COMMONS altfel trebuie să alegie QUELLTEXT BETRACHTEN şi faci toate etapele care le-am scris mai sus. --Parvus7 22 martie 2007 17:21 (EET)
- Karin ţi-am copiat din germană sub aliniatul Weltweit la articolul Sida 2 tabele şi o hartă a lumii cu răspândirea bolii - Cele bune ---Parvus7 22 martie 2007 17:47 (EET) (articolul Sibiu e splendid - felicitări)
Format
[modificare sursă]Bună dimineaţa. Am pus formatul {{editare}} – Laurap\ mesaj 24 martie 2007 09:46 (EET)
- În primul rînd mulţumesc pentru informaţiile pe care le-am primit citind SIDA. Emily v-a aranjat articolul astfel încît notele să apară bine. Eu am întîlnit următoarele neclarităţi:
- Vorbiţi în unele locuri de viruşii HI şi SI. Bănuiesc că e vorba de HIV şi SIV dar i-am lăsat aşa.
- La secţiunea „Definiţie şi clasificare”, la categoria B n-am înţeles carcinoame in situ.
- La „istoria apariţiei...” n-am înţeles ce-i cu 1969 SUA, probabil existenţa virusului HIV la un american.
- ...cîteva denumiri medicale
- HIV-PCR a fost stabilit în 1994 ca repert de control a terapiei infecţiei. probabil reper?
- Cam atît. – Laurap\ mesaj 24 martie 2007 16:52 (EET)
Sibiu
[modificare sursă]Voiam chiar să te rog să revezi imaginile, nu cunosc de loc oraşul Sibiu o singură dată am trecut cu maşina prin localitate (prin anii 1980) harta nu este vandalizare a fost transpusă corect după regulile Wikipediei şi ai nume de străzi şi în limba română, dar este de fapt articolul tău. Mai sunt şi alte imagini în SIDA dacă doreşti să le verifici Numai bine ---Parvus7 25 martie 2007 00:02 (EET)
- Pentru cele 2 imagini Imagine:Colegiul National Samuel von Brukenthal.jpg şi Imagine:Biserica Parohiala Evanghelica 2007.jpg intraţi pe modifică pagina şi adăugaţi formatul {{DP-utilizator}} chiar dacă nu există secţiunea „Licenţă”. Dacă vreţi neapărat, puteţi adăuga dv. această secţiune scriind ==Licenţă== şi apoi {{DP-utilizator|Karin1992}}
- PS. Felicitări pentru premiu! – Laurap\ mesaj 5 aprilie 2007 21:09 (EEST)
Concurs
[modificare sursă]Bună! Felicitări pentru articol! A venit rândul să alegi un premiu! Cu cât o faci mai repede, cu atât mai bine, fiindcă reuşim să dăm ocazia şi celorlalţi câştigători să o facă. — KlaudiuMihăilă Mesaj 5 aprilie 2007 23:13 (EEST)
- De aici vă puteţi alege premiul →Wikipedia:Concurs de scriere/Rezultate. Probleme cu licenţa imaginilor? – Laurap\ mesaj 6 aprilie 2007 11:09 (EEST)
- Am adăugat licenţa. – Laurap\ mesaj 6 aprilie 2007 15:50 (EEST)
Luther şi lutheran
[modificare sursă]Dragă Karin, îţi mulţumesc pentru mesaj. Te rog uită-te aici, ca să zâmbeşti: [1]. Am să mut articolul conform ortografiei "lutheran". --Mihai Andrei 15 aprilie 2007 19:53 (EEST)
- Dragă Karin, am fost atenţionat - pe bună dreptate - că în limba română varianta corectă este luteran. Aşa fiind, am revenit asupra mutării. Te rog să ţii pe viitor cont la rândul tău de faptul că dicţionarele româneşti prevăd exclusiv forma luteran. Nichts für ungut und beste Grüße, --Mihai Andrei 16 aprilie 2007 00:24 (EEST)
SIDA/HIV
[modificare sursă]Nu ştiu dacă aţi observat, v-am răspuns la Wikipedia:Unde întreb. — AdiJapan ☎ 17 aprilie 2007 08:44 (EEST)
Titlul unei pagini
[modificare sursă]Pentru a schimba titlul unei pagini folosiţi butonul mutare de sus, în rînd cu modifică pagina. Pentru baza de date de la Wikipedia este tot una dacă o pagină e mutată sau i se dă un alt nume. Mulţi utilizatori sînt induşi în eroare. — AdiJapan ☎ 17 aprilie 2007 19:39 (EEST)
Reformat (calvin) şi evanghelic (luteran)
[modificare sursă]Dragă Karin, îţi mulţumesc pentru mesaj. În limba română categoria generică pentru credincioşii confesiunilor rezultate din Reforma protestantă nu este aceea de "reformat", ci aceea de protestant. Asta pentru că "reformat" se referă în limba română în sens strict la calvini. Astfel există în România două episcopii reformate, două episcopii evanghelice şi una unitariană, toate cinci fiind protestante. --Mihai Andrei 18 aprilie 2007 10:53 (EEST)
Imi cer iertare ca am fost ocupat si in ultimile 2-3 luni nu am fost in wikipedia romana. Poate inca va intereseaza [2]. In orice caz, multumesc f mult pentru mesaj si mii de scuze ca nu l-am vazut la timp. :Dc76 15 mai 2007 01:03 (EEST)
Imagini
[modificare sursă]La imaginile următoare:
- Imagine:Strada Centrumvirilor.jpg
- Imagine:Santul de apa.jpg
- Imagine:Turnul Scarilor.jpg
- Imagine:Colturi ascunse.jpg
nu aţi specificat autorul/sursa. Presupunând că, la fel ca şi în cazul altor imagini de la Sibiu, dumneavoastră deţineţi drepturile de autor, am completat eu „{{DP-utilizator|Karin1992}}”. Dacă nu e cazul, vă rog să specificaţi dumneavoastră autorul/sursa. Toate cele bune, --Laur | Discuţie 17 mai 2007 14:44 (EEST)
Întâlnirea de la Bucureşti
[modificare sursă]Sărut mâinile. Pe data de 4 august ne-am planificat o ieşire în Bucureşti în cadrul a ceea ce se vrea a fi prima întâlnire a participanţilor la acest proiect. Mă întrebam dacă nu cumva ţi-ai dori să ni te alături, în măsura în care dispui de timpul necesar. Găseşti detalii la Wikipedia:Întâlniri. Numai bine. --Rebel 25 iunie 2007 04:42 (EEST)
Iertări
[modificare sursă]Sărut mâinile. Mi-am permis să-ţi modific pagina de utilizator. Sper să nu-ţi fi pricinuit necazuri. Spor la scris. --Rebel 30 iunie 2007 06:21 (EEST)
Stibina
[modificare sursă]Iţi mulţumesc Karin am găsit deja mineralul buclucaş în Lista mineralelor din germană, dar am păstrez linkul primit de la tine fiind o adresă utilă - Un sfârşit de săptămână plăcută --P-7 ✍ - 7 iulie 2007 09:54 (EEST)
Cioturi
[modificare sursă]Mulţumesc că vă ocupaţi de paginile orfane. La Cafenea am omis să vă felicit, deşi ştiu şi eu bine cît efort cer aceste pagini.
Lista de pagini orfane este automată şi se alcătuieşte pornind de la o copie a bazei de date a articolelor, nu de la baza propriu-zisă, ceea ce face să existe o întîrziere (ore sau chiar zile) între „dezorfanizarea” unei pagini şi dispariţia ei din listă. De asemenea trebuie ştiut că simpla categorizare nu este suficientă (deşi este foarte utilă). Pentru ca pagina orfană X să nu mai fie orfană este nevoie să existe cel puţin o altă pagină Y care să conţină o legătură internă spre X; spunem că Y este „părintele” lui X. La fel, o pagină poate să conţină legături spre alte pagini şi tot orfană să fie.
Este drept că avem cioturi multe. În privinţa lor există două atitudini principale: să oprim crearea de cituri (ba chiar să le ştergem şi pe cele existente), respectiv să încurajăm crearea de cioturi. Probabil soluţia este undeva la mijloc. Cioturile au păcatul că nu oferă destule informaţii despre subiect şi că astfel îi dezamăgesc pe cititori. Dar tot cioturile au avantajul că oferă măcar o definiţie a noţiunii respective, ceea ce pentru unii cititori e suficient. În plus cioturile reprezintă seminţe de articol pe care unii utilizatori se apucă să le completeze, ceea ce nu s-ar fi întîmplat dacă acele cioturi lipseau cu desăvîrşire. Fenomenul depinde şi de subiect, de exemplu o mulţime de cioturi despre localităţile din România au fost dezvoltate între timp, probabil de locuitori ai acelor localităţi, în timp ce nimeni nu s-a atins de cioturile cartierelor din Sydney.
Cioturile care prin natura lor nu pot depăşi nivelul de definiţie de dicţionar trebuie şterse (mutate la Wikţionar). Dar faptul că în prezent un ciot este exact o definiţie de dicţionar nu este un motiv pentru a-l şterge. Distincţia se face astfel: subiectul ciotului este o noţiune? Atunci rămîne. Este un cuvînt sau o expresie? Atunci merge la Wikţionar. În cele mai multe cazuri vom constata că în spatele unui termen se ascunde o noţiune despre care se poate da mai mult decît o definiţie de dicţionar. — AdiJapan ☎ 23 iulie 2007 15:52 (EEST)
Puteţi restructura total portalul de medicină, dacă credeţi că este necesar, trebuie doar să daţi click pe legăturile modifică şi veţi putea edita conţinutul oricărei pagini. Dacă doriţi să adăugaţi o cutie nouă trebuie să adăugaţi codul:
{{/box-header|''Numele secţiunii''|{{FULLPAGENAME}}/Numele secţiunii|}} {{{{FULLPAGENAME}}/Numele secţiunii}} {{/box-footer|}}
Spor la treabă şi salutări, --Emily | disc. 27 iulie 2007 18:03 (EEST)
- Am citit şi eu schimbul de replici cu Pixi de la Pagini de şters. Ca o notă, mie unuia nu mi se pare că Pixi a avut un ton deosebit de arţăgos, mai cu seamă că a sfârşit mesajul cu un smiley -- dar e foarte posibil să fiu eu mai lax şi să nu mai sesizez nuanţele foarte bine. În tot cazul, arţăgos sau nu, pe undeva a avut dreptate: dacă vă propuneţi să restructuraţi o ramură întreagă a enciclopediei este util să anunţaţi înainte de a duplica informaţii existente, indiferent de scop, mai cu seamă dacă munca durează o perioadă semnificativă de timp. Altfel există posibilitatea -- care s-a şi materializat în cazul de faţă -- să lăsaţi impresia că nu ştiţi de existenţa articolelor/categoriilor/portalurilor existente, şi să vă vedeţi munca propusă pentru ştergere.
- Asta e o situaţie tipică de miscommunication -- şi dvs şi Pixi sunteţi motivaţi de bune intenţii, dar lipsa de comunicare poate duce la o dispută absurdă (à propos de asta, apreciez faptul că deşi v-aţi simţit lezată nu aţi reacţionat practic deloc). Prin acest mesaj încerc doar să vă ajut să găsiţi o cale mai bună de a vă implica, sper să nu o luaţi drept critică.
- Vorba Emilyei, spor la treabă şi salutări, --Gutza D D+ 28 iulie 2007 00:28 (EEST)
- P.S. Am modificat mesajul de la începutul paginii de discuţie, revert aici dacă nu e ce doreaţi. --Gutza D D+ 28 iulie 2007 01:02 (EEST)
Specializări medicale
[modificare sursă]Bună ziua. Încerc să iau o decizie la discuţia despre ştergerea articolului Specializări medicale de policlinică şi spital, dar nu mi-e clar care este situaţia. Este vorba despre o altă clasificare decît cea oficială în prezent în România? Dacă da, atunci articolul poate fi păstrat şi doar mutat la un titlu mai explicit, aşa cum spune Jean, sau eventual clasificarea poate fi combinată cumva cu aceea de la articolul Medicină. Ori dacă nu este decît o dublură atunci putem într-adevăr şterge articolul. Vă rog să mă ajutaţi, pentru că ar fi păcat să şterg ceva util. Mulţumesc. — AdiJapan ☎ 6 august 2007 09:20 (EEST)
Bruceloză
[modificare sursă]Salut Karin ! Dacă ai timp să reformulezi unele expresii din bruceloză, de altfel m-am decis să renunţ la anonimat, adresa mea electronică se află pe pagina de autor Numai bine --P-7 ✍ 17 noiembrie 2007 09:47 (EET)
O CURIOZITATE! Adresa mea de E-Mail= samanta47@yahoo.com
[modificare sursă]Dragul meu, aş vrea să ştiu dacă poţi să îmi răspunzi la o întrebare: cine a inventat scărpinatul? Poate tu eşti mai documentat şi m-aş bucura dacă ai scrie cîteva cuvinte. Citind pe aici unele comentarii, sunt sigură că eşti un om citit şi nimic nu e imposibil pentru tine de explicat. Mulţumesc anticipat! Aştept răspunsul tău, GETA.
Bruceloză
[modificare sursă]Karin nu te necăji - dacă legăturile sunt roşii înseamnă că sunt coapte. Dar lăsând gluma la o parte mă bucur că ai revenit --P-7 ✍ 12 decembrie 2007 20:51 (EET)
Frohe Weihnachten!
[modificare sursă]Karin, Dir und Deiner Familie wünsche ich ein besinnliches Fest und einen "Guten Rutsch"! Gabi --placet D 21 decembrie 2007 16:35 (EET)
- Ich schließe mich an. Gläcklich Fejərtach.--Mishuletz 25 decembrie 2007 14:19 (EET)
Mărţişor
[modificare sursă]A venit primăvara! Primeşte acest ghiocel-mărţişor ca simbol al primăverii care a venit! Îţi doresc ca mărţişorul să-ţi aducă multă fericire şi speranţă! |
--—RaduTrifan 1 martie 2008 17:47 (EET)
Gläcklich Fejərtach
[modificare sursă]Och än desem Johr allent giədət.--Mishuletz (discuţie) 25 decembrie 2008 15:53 (EET)
Propunere
[modificare sursă]Salut! Am facut aici o propunere. M-as bucura sa aflu parerea ta. O zi buna! --Olahus2 (discuţie) 19 iunie 2009 13:37 (EEST)
Întâlnirea wikipediştilor, 1 august 2009
[modificare sursă]Vă salut. Am convenit ca întâlnirea să aibă loc în data de 1 august, începând cu ora 12, în Regie, în Bucureşti. Detalii suplimentare găsiţi la Wikipedia:Întâlniri/Bucureşti4. Sper să ne onoraţi cu prezenţa dvs. --Rebel 20 iulie 2009 04:01 (EEST)
Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Bischof Guib.jpg
[modificare sursă]Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Bischof Guib.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).
Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.
Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare. —Andreidiscuţie 13 mai 2011 20:40 (EEST)