Discuție Utilizator:Iulia Kanaan

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Iulia Kanaan) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 22 decembrie 2020 16:10 (EET)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia! Am văzut că ați reușit să creați pagina Salah-Ad-Din, felicitări! Din păcate, ea trebuie însă să fie ștearsă, deoarece nu este în conformitate cu politicile Wikipediei.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim!  —Andreidiscuție 22 decembrie 2020 20:25 (EET)

■■ Vă rugăm, nu mai creați pagini nepotrivite[modificare sursă]

Information orange.svg Vă rugăm să nu mai creați pagini care nu sunt în conformitate cu politicile Wikipedia, așa cum ați procedat la pagina Femei cărturare ale Islamului: ''ar trebui să înflorească din nou". Astfel de acțiuni pot fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă mulțumim! Mihai (discuție) 26 mai 2021 02:46 (EEST)

Buna ziua! Am creat acest articol cu dorinta de prezenta spre intelesul tuturor, dramele curente ale femeii musulmane din Spatiul Islamic, care nu au nici o legatura cu Islamul. Au existat femei carturare in Istoria Islamului, cu drepturi egale, ceea ce numai este valabil in zilele noastre (din pacate). Un astfel de articol poate fi foarte deranjant pentru barbatul musulman din zilele noastre. Nu inteleg de ce a fost sters acest articol? Va rog frumos il puteti restaura si voi face modificarile necesare? Imi este imperios necesar pentru examen! Va multumesc pentru sprijin si intelegere. Cu cele mai bune ganduri, Iulia Kanaan

Nu. Eseul dvs. este nepotrivit și nu poate fi rescris. Trimiteți temele profesorilor dvs. prin email. --Mihai (discuție) 26 mai 2021 13:44 (EEST)
Puteti sa imi spuneti si mie de ce il considerati nepotrivit? Orice critica poate fi constructiva! Eu sunt novice pe wikipedia dar as vrea sa invat cerintele wikipedia si chiar sa primiesc critici justificative pentru a imbunatatii munca mea.
Va multumesc.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iulia Kanaan (discuție • contribuții).
Este cercetare originală: conține ideile dumneavoastră pe baza analizei unor surse primare. Probabil pentru facultate aveți nevoie de asta, în schimb pe Wikipedia așa ceva nu se admite. O enciclopedie nu publică eseuri și idei în premieră, ci doar subiecte documentate pe baza surselor secundare.
Subiectul pe care l-ați ales pare a fi deja tratat într-o manieră enciclopedică la Condiția femeii în islam. —Andreidiscuție 26 mai 2021 15:25 (EEST)

Am inteles! Va multumesc pentru explicare. M-am uitat la [Conditia femeii in Islam] desi pare asemanatoare am abordat-o diferit. In orice caz, am inteles acum unde am facut gresit. Multumesc frumos pentru intelegere si pentru aceasta discutie constructiva. Cu cele mai bune ganduri, Iulia Kanaan

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Aristotelianul Musulman, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! A10: Articol ce tratează un subiect deja tratat: Averroes. Victor Blacus (discuție) 3 iunie 2021 15:17 (EEST)

Ufff, pana ma obisnuiesc cu regulile Wikipedia mai dureaza. Am inteles! Eu nu am scris la fel ca celalalt articol, nici macar nu am scris nimic despre viata lui ci despre opera lui si abordarea lui. Doar ca este acelasi personaj.
Dati-mi un pic ragaz sa vad cum fac! Multumesc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iulia Kanaan (discuție • contribuții).
Tocmai asta e problema: că este același personaj. Nu putem avea două articole cu același subiect. Dacă aveți date suplimentare, dezvoltați articolul Averroes. Țineți seama că datele trebuie să fie verificabile, prin citarea unor surse de încredere. -- Victor Blacus (discuție) 3 iunie 2021 16:44 (EEST)