Discuție Utilizator:Georgios Basiklios

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Georgios Basiklios) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 14 iulie 2019 17:15 (EEST)

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat la pagina Elohim că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! Bătrânul (discuție) 15 iulie 2019 07:40 (EEST)[răspunde]

Țin să vă mulțumesc pentru efortul depus, în special pentru faptul că dumneavoastră ați corectat unele dintre greșelile mele dar în special pentru că m-ați atenționat. Recunosc că în principiu această greșeală s-a datorat faptului că am scris acest articol destul de târziu și timpul nu îmi permitea să mă ocup de aceste detalii mici dar importante, pe lângă că până la urmă sunt un wikipedist începător. Încă odată vă mulțumesc pentru atenția acordată subiectului și promit că nu se va mai întâmpla așa ceva.--Georgios Basiklios (discuție) 15 iulie 2019 12:08 (EEST)[răspunde]

■ Citarea surselor[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Dumitru Cornilescu, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! Tgeorgescu (discuție) 3 mai 2020 15:29 (EEST)[răspunde]

Domnule Tgeorgescu, ce am avut de spus legat de asta am spus pe discuție pe pagina Dumitru Cornilescu dar mă repet. Doar am modificat textul pentru că autorul ataca direct punctul de vedere al confesiunii Ortodoxe sau a celor care nu sunt de acord cu Cornilescu, citându-se pe el însuși, numind o lucrare de al lui de parcă ar avea autoritate academică și folosind citate care conțin informații false. Pe lângă că nu sunt de acord cu aceasta, explicați-mi vă rog de ce ați vandalizat pagina Elohim ? Sunteți membru de 17 ani și aveți și distincții dar ați vandalizat o pagină scrisă de mine, fie voit fie nevoit nu ați reparat ceea ce ați făcut. Vă rog frumos să gândiți acțiunile dumneavoastră sau măcar să argumentați ce faceți. --Georgios Basiklios (discuție) 3 mai 2020 17:55 (EEST)[răspunde]

Modificări bizare[modificare sursă]

Aveți explicații raționale pentru [1]??? Tgeorgescu (discuție) 3 mai 2020 18:04 (EEST)[răspunde]

Am anulat amândouă modificările făcute de dumneavoastră pentru că au creat probleme majore în formatul paginii și a trebuit să rezolv problema aceasta. Faptul că au fost anumite erori de ortografie au fost trecute cu vederea, și personal cred ca nu am observat asta sau am trecut subconștient peste aceste modificări după ce am văzut că articolul a fost aprobat de domnul Sîmbotin. Pentru faptul că ați observat acest fapt și că l-ați corectat vă mulțumesc. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Georgios Basiklios (discuție • contribuții).