Discuție Utilizator:Corina Oroian

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Corina Oroian) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Rebel 15 iunie 2007 11:35 (EEST)[răspunde]

Magda Goebbels[modificare sursă]

Sărut mâinile,

Sunt impresionat de calitatea articolului redactat de tine, având în vedere faptul că eşti un utilizator nou. Fie te-ai familiarizat foarte repede cu sistemul de aici, fie ai experienţa în domeniu. În orice situaţie, sincerele mele aprecieri şi sper să scrii legat de acest domeniu care te pasionează cât mai mult.

Numai bine, --Rebel 22 iunie 2007 19:53 (EEST)[răspunde]

Bună ziua! Pe 8 dec 2007 aţi anunţat că dezvoltaţi articolul Nicolae al României, dar nu l-aţi mai dezvoltat de atunci. Am fost nevoit să şterg formatul {{dezvoltare}}. Cele bune. --Gikü (discuţie) 10 septembrie 2008 18:40 (EEST)[răspunde]

Re: Masacre în Transilvania de Nord, 1940-1944[modificare sursă]

De acord cu acest titlu. Articolul este în fază de dezvoltare şi de-a lungul timpului e posibil să poarte diverse denumiri, până când vom găsi una cât mai potrivită. Apreciez implicarea Dvs în subiect şi indicarea surselor pt ceea ce adăugaţi. Fiind un subiect mai delicat, este foarte importantă indicarea surselor şi utilizarea unui ton cât mai obiectiv, fără implicări emoţionale. O să vă rog, de asemenea, să faceţi orice modificare consideraţi necesară asupra tonului articolului pentru a nu fi unul acuzator, ci unul de prezentare a unor fapte. --R O A M A T A mesaj 9 februarie 2009 18:09 (EET)[răspunde]

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul Eva Braun und Hitler.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul File:Eva Braun und Hitler.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura "contribuţii" link (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim.  —Andreidiscuţie 29 mai 2009 20:18 (EEST)[răspunde]

Bună seara Corina!

Eu sunt Tudor, încântat!

În primul rând, nu e nicio problemă pentru că ai anunţat la Cafenea despre propunerea ta. Acest lucru se practică (chiar şi eu am făcut-o) pentru că, într-adevăr, colegii noştri nu prea se implică în dezbaterile de la AC iar în acest fel (anunţând la Cafeanea) le atragem atenţia şi le trezim curiozitatea şi interesul. Deci, nu-ţi fă griji în această privinţă, n-ai greşit cu nimic.

După cum vezi, o prima evaluare a articolului tău a avut deja loc chiar la Cafenea. Astfel, mesajul tău şi-a atins scopul. De asemenea, nu ai jignit pe nimeni cu auto-propunerea. Cred că remarcat că n-a spus nimeni acest lucru.

În opinia, nu procedezi bine pentru că te inflamezi aşa repede. Nu trebuie să renunţi doar pentru a cineva a făcut o afirmaţie. Nimeni aici nu e aberant ori încăpăţânat, iar cheia tuturor dezbaterilor de pe Wikipedia sunt răbdarea, toleranţa şi consensul. Sfatul meu e să mergi mai departe, cu chipul senin şi cu îndrăzneală. Nu te descuraja aşa uşor.

În calitate de coordonator al activităţii de la AC, îţi sugerez să urmăreşti dezbaterea ce va avea loc la articolul tău. Însă revin şi spun acelaşi lucru, e bine să ai rabdare şi să laşi lucrurile să meargă de la sine. După cum ai văzut la AC, fiecare articol este dezbătut. Curând va fi şi al tău, trebuie doar să aştepţi puţin.

Spor la scris şi toate cele bune!--Tudorτ 3 iunie 2009 23:47 (EEST)[răspunde]

Am banuit ca istoria e un domeniu care ti-e drag, si mie imi place. Salut şi sustin initiativa ta de a aduce articole pe teme de cultura/istorie la statutul de AC, e foarte bine. De fapt, in acest sens imi concentrez si eu fortele atunci cand scriu articole de calitate. Momentan lucrez poate la cel mai vizitat articol despre istorie de pe Wiki.ro, respectiv istoria Romaniei. Activitatea mea la acest articol o poti consulta aici→ Utilizator:FeodorBezuhov/Atelier şi daca doresti, poti modifica articolul ori poti veni cu sugestii, mi-ar prinde bine chiar si o indicatie pertinenta. La momentul actual, treaba la acel articol e facuta cam in proportie de 50%, restul, care va fi mai anevoios, urmeaza sa-l fac in viitorul apropiat. Prin urmare, daca ai timp, dispozitie şi vrei, sunt deschis sa colaboram.
Revin. Nu e necesar sa te straduiesti de fiecare data sa-ti justifici auto-nominalizarea. Atat eu, cat si colegii mei, intelegem foarte bine situatia, şi asta tocmai pentru ca si noi am trecut prin aceasta experienta. Dupa cum ti-am spus mai sus, si eu am auto-propus articole pentru AC. Ultima data cu nici macar patru saptamani in urma :)
Din cate inteleg, acum a fost primul tau contact cu societatea de pe Wikipedia. Cu toti la inceput suntem stangaci, insa atat eu, cat si ceilalti colegi, credem ca nimeni nu s-a nascut invatat si de aceea dorim ca integrarea noilor veniti in „gasca virtuala” a wikipedistilor sa fie cat mai placuta si usoara. Imi pare rau ca in cazul tau lucrurile n-au debutat tocmai cum era firesc, insa nu trebuie sa ne speriem sau sa ne facem probleme. Situatia se poate indrepta, si inca foarte usor!
Corina, incearca sa fii cat mai degajata atunci cand comunici cu ceilalti wikipedisti. Intotdeauna sa pornesti de la premisa ca dincolo de un nickname se afla un om. Astfel, trebuie sa fim umani si in relatiile dintre noi, chiar si pe internet. Se intampla de multe ori sa ne deranjeze anumite comentarii, atitudini, tonuri insa aceste lucruri trebuie sa le privim, la urma urmei, ca fiind firesti pentru ca asta e natura umana, cu aspecte negative si pozitive. N-am sa mai continui caci nu doresc s-o fac pe moralistul :) Vreau insa sa intelegi ca aici suntem ca o familie, sau cel putin incercam sa fim.
Acum, strict legat de articolul propus de tine la AC. Iti traduc ce a vrut sa zica Turbojet atunci cand a afirmat: „nu poate fi AC un articol în care este citată practic o singură sursă”. A vrut sa spuna ca intr-un articol, mai ales cand e un subiect mai delicat, e bine sa fie prezentate toate punctele de vedere (fireste, in limita bunului simt) iar acest lucru se realizeaza prin citarea mai multor surse, din ambele tabere. Prin urmare, prezentam acele evenimente asa cum le vad si le interpreteaza romanii dar si din viziunea maghiarilor, chiar daca, in unele cazuri, ne deranjeaza. Important e sa fim obiectivi, pentru a putea oferi cititorului ocazia de-a trage el concluzia in privinta adevarului. In acest sens, istoria insasi e un domeniu destul de delicat, pentru ca fiecare are libertatea s-o interpreteze cum doreste. N-am apucat sa-ti citesc articolul si nici nu cunosc prea multe despre acel institut din Cluj despre care mi-ai vorbit. Nu e pusa la indoiala seriozitatea acelui institut, insa pentru impartialitate, cititorul va perfera sa citeasca si o versiunea maghiara privind acele evenimente. Eu unul, desi cunosc situatia, cel putin din curiozitate, as vrea sa aflu si pozitia maghiarilor iar acest lucru as dori sa-l aud chiar de la ei. Sfatul meu concret: introdu si cateva informatii (adica paragrafe/sectiuni) din surse maghiare, chiar daca par sovine sau iredentiste. Cititorul se va descurca el sa afle de partea cui e adevarul, nu-ti fa probleme in acest sens.
Nu trebuie sa te deznadajduiasca aceste critici/sugestii, dimpotriva, scopul lor e tocmai de-a te indarji spre atingerea perfectiunii. In istorie sunt momente cand adevarul este de partea noastra si clipe cand nu este. Dar asa e istoria, si poate tocmai de asta e frumoasa si interesanta. Traseul pe care il parcurgi prin cercetare in cautarea unui adevar e poate cel mai frumos aspect al acestei discipline.
In final, inchei prin a-ti spune ca activitatea ta e apreciata si ca vei avea intotdeauna sprijinul meu cat si al celorlalti colegi. O noapte frumoasa!--Tudorτ 4 iunie 2009 02:19 (EEST)[răspunde]

Bună Corina!

Şi eu obişnuiesc să scriu biografii, mai ales de scriitori, dar şi de oameni politici sau personalităţi istorice. M-am hotărât acum să refac multe dintre articolele referitoare la România pentru că aratau jalnic. Cel mai important, adică chiar articolul România, după o muncă asiduă de aproximativ jumătate de an, am reuşit să-l aduc la statutul de AC. Un alt capitol important este istoria ţării noastre, despre care, în momentul de faţă avem un articol foarte slab, fără referinţe, scris prost şi dezorganizat. Acum când refac acest articol (Istoria României) greu nu va fi lucrul la dezvoltarea sub-articolelor, căci nici nu mă voi ocupa de asta. Încerc să mă concentrez pe subiectele majore şi de interes ridicat, în cazul de faţă, întreaga istorie a României în ansamblu. Fireşte, ar fi frumos să avem articole bune la fiecare sub-articol în parte, însă singur nu mă pot ocupa de toate, în primul rând pentru că nu dispun de materialele necesare şi în al doilea rând pentru că nu am nici foarte mult timp liber la dispoziţie, mai ales în perioada asta. Consider că-mi fac datoria de român scriind cu plăcere despre cele mai importante capitole referitoare la ţara noastră. După ce termin cu istoria, mă voi apuca de Geografia României. Astfel, că n-am apucat să-mi termin ideea de mai sus, lucrul cel mai greu la viitorul articol despre Istoria României va fi deci corectarea textului şi aşezarea acestuia într-o ordine logică, cronologică şi într-un stil care să-l captiveze pe cititor, lucru care nu e deloc uşor. Pe lângă asta, poate cea mai dificilă etapă este cea a referinţelor şi surselor. Trebuie să consult cât mai multe lucrări, să-mi mai cumpăr unele cărţi, să cer sfatul sau părerea unor istorici şi aşa mai departe. În final, dacă tot lucrez aşa de mult la el, voi face tot posibilul ca şi Istoria României să devina AC.

Mi-ai zis că m-ai putea ajuta şi tu, lucru care mi-ar prinde foarte bine, mai ales cand vine vorba despre istoria Transilvaniei. Pe parcurs lucrului la articol, te voi anunţa când am nevoie de o informaţie. Mulţumesc pentru ajutor. Apropo, din câte am înţeles, nu locuieşti în România. Prin ce ţară (sau ţări) îţi faci veacul? :)

Referitor la articolul despre Franz Joseph, m-am decis să-l dezvolt pentru că el este unul dintre bunicii mei :) Am legături de sânge cu Casa Habsburg via Franz Joseph. Povestea acestor legături e interesantă, dacă vrei, am să ţi-o relatez.

Toate cele bune!--Tudorτ 5 iunie 2009 13:09 (EEST)[răspunde]

Bună Corina! Interesantă intrebarea ta legată de Michael Jackson. Voi încerca să îţi explic cât mai repede cum stă situaţia. Acum câteva luni am demarat, împreună cu colegii mei, proiectu Legendele muzicii pop. Ulterior am avut un conflict cu "comunitatea" pentru că ceea ce facem noi la wikipedia iese în evidenţă (16 articole de calitate sunt scrise de noi, din totalul de 133), iar câtorva persoane li s-a părut cam mult. Am făcut o mică grevă, iar activitatea respectivului proiect a fost oprită, din cauza problemelor personale ale participanţilor. În scurt timp vom încerca să terminăm primul articol vizat, Celine Dion, iar următorul vroia să fie ABBA. Dacă tot l-ai adus în discuţie pe MJ, voi vorbi cu ceilalţi membrii şi poate ne înţelegem să lucrăm la el. Deci, răspunsul la întrebarea "când începem?" e...nici eu nu ştiu, cel mai probabil (dacă totul merge bine la Celine), cam în 2-3 saptămâni.

Şi referitor la cealaltă întrebare (cum va arăta articolul). Păi, în principiu va arăta aşa, articolul din engleză fiind bun de tradus. Probabil vom aduce îmbunătăţiri. Personal, am încetat să mai scriu despre cântăreţi mari din cauza câtorva persoane precum dl. Turbojet, care mi-a trântat cuvinte grele în faţă, de genul "nu te ocupi cu nimic altceva decât cu traduceri proaste" (sau sugerau aceste cuvinte prin alt mod). Din cauza asta am tot scris despre "minore" şi "minori" (Gabriella Cilmi, Epica, Yohanna, Elena Gheorghe), pentru a-i demonstra că pot scrie şi articole cu mâna mea. După cum poţi observa, din discuţia de la cafenea, acest domn are ceva personal cu mine. („Mai toate propunerile de AC au fost făcute exact în stilul spus de mine. De exemplu ultima (adică Yohanna). Şi, automat, trebuie să intervină un specialist, la articolele de tipul ăla de obicei impy4ever, care să arate bubele, iar meritul aducerii articolului la calitatea de AC nu i se contabilizează lui, deşi el este autorul moral al calităţii. De aceea protestez împotriva acestei situaţii.”). Cam asta e situaţia persoanelor care scriu despre muzică pe la wikipedia:-??. Te voi ţine la curent cu privire la articolul despre Michael Jackson. Cu prietenie, - Lucian  C 6 iunie 2009 13:53 (EEST)[răspunde]

O să corectăm şi selectăm informaţiile de la en:wiki la vremea când vom scrie articolul. Îţi mulţumesc în numele grupului pentru susţinere. Personal, îţi împărtăşesc ideea, nu suntem noi vinovaţi că celelalte domenii merg prost. Totuşi, nu toţi gândesc aşa (din păcate), iar eu îmi doresc să fie evaluat articolul, nu subiectul său. Ar fi grozav dacă ai putea face nişte poze bune la concert. Eşti norocoasă că ai apucat bilete în faţă, o să fie un show pe cinste. Eu, personal nu-s mare fan MJ, nefiind din generaţia mea:-??, dar recunosc că e foarte bun în ceea ce face. Peace:)>- - Lucian  C 6 iunie 2009 21:19 (EEST)[răspunde]

S-au adus comentarii la articolul propus de tine. Aruncă o privire peste ele. --Aether (᾿Αιθήρ) 10 iulie 2009 16:53 (EEST)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Corina Oroian. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 1 martie 2011 18:42 (EET)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Corina Oroian. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 1 martie 2011 18:52 (EET)[răspunde]

Dezvoltare[modificare sursă]

Salut! Cu 2 ani în urmă ați pus o serie de titluri de capitole la articolul Lagărul de concentrare Dachau și eticheta "dezvoltare" (În prezent se lucrează la acest articol...). Ce facem, ștergem eticheta sau... Toate cele bune, --Miehs (discuție) 18 aprilie 2012 08:47 (EEST)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Bscap007.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Bscap007.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 26 iulie 2013 21:49 (EEST)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Albareto-Stemma.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Albareto-Stemma.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 6 noiembrie 2013 00:32 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Magda-readings.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Magda-readings.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Magda-readings.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 25 noiembrie 2013 21:03 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Victime evrei Sarmasu.JPG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Victime evrei Sarmasu.JPG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 iunie 2014 09:40 (EEST)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Cellino San Marco-Stemma.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Cellino San Marco-Stemma.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 2 ianuarie 2015 21:38 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Ip 1940.JPG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Ip 1940.JPG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 31 ianuarie 2015 21:43 (EET)[răspunde]