Discuție Utilizator:Asociatie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de AdiJapan în subiectul Răspuns
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Asociatie) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 16 iunie 2008 12:50 (EEST)

Spam[modificare sursă]

Vă rugăm să nu adăugaţi în articolele Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, aşa cum aţi procedat la pagina Programul MOL "Pot ajuta?". Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecţie de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conţinut enciclopedic, nu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condiţiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră, aruncaţi o privire la pagina de bun venit. Vă mulţumim! Turbojet 16 iunie 2008 16:19 (EEST)Răspunde

Spam[modificare sursă]

Vă rugăm să nu adăugaţi în articolele Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, aşa cum aţi procedat la pagina Program MOL "Pot ajuta?". Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecţie de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conţinut enciclopedic, nu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condiţiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră, aruncaţi o privire la pagina de bun venit. Vă mulţumim!  Firilăcroco  Mesaj 19 iunie 2008 11:31 (EEST)Răspunde

Subscriu colegului meu. „Puteţi ajuta?”--Marius Ştefan 19 iunie 2008 12:16 (EEST)Răspunde

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Vă rugăm să încetaţi! Dacă veţi continua să vandalizaţi Wikipedia, aşa cum aţi făcut la pagina Program MOL "Pot ajuta?", vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile.  Firilăcroco  Mesaj 19 iunie 2008 12:16 (EEST)Răspunde

Oricare ar fi intenţiile tot reclamă se numeşte. -- Firilăcroco  Mesaj 19 iunie 2008 13:42 (EEST)Răspunde
Vă rog să luaţi în cosiderare să vă schimbaţi pagina de utilizator. Chiar dacă nu e într-un articol tot reclamă e. -- Firilăcroco  Mesaj 19 iunie 2008 20:24 (EEST)Răspunde

Răspuns[modificare sursă]

Văd că nu v-a răspuns încă nimeni la întrebare, şi anume în ce mod puteţi să vă faceţi cunoscută oferta de sponsorizare. Răspunsul scurt este: nu la Wikipedia.

Proiectul nostru are ca unic scop scrierea unei enciclopedii şi nu participă în nici un fel la alte activităţi. Mai exact, articolele noastre trebuie să aibă subiecte compatibile cu o enciclopedie, adică să aibă o minimă relevanţă culturală. De asemenea, informaţiile din articole trebuie să fi fost deja publicate, de preferinţă în lucrări de specialitate, aşa încît să putem considera că au intrat în circuitul cultural. Ştergerea articolului pe care l-aţi scris a fost aşadar justificată, aşa cum este şi rugămintea colegilor mei de a vă schimba conţinutul paginii de utilizator încît să nu mai conţină elemente publicitatre.

În legătură cu aceste aspecte puteţi consulta paginile:

A respecta scopul proiectului şi a nu abuza de libertatea oferită este, dacă vreţi, un mod de a promova performanţa şi cultura. Iată deci că avem ceva în comun.

Dacă aveţi nelămuriri ne puteţi întreba. Toate cele bune. — AdiJapan 19 iunie 2008 20:59 (EEST)Răspunde