Discuție Utilizator:Anonymus

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Anonymus) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! – Laurap\ mesaj 11 martie 2007 17:37 (EET)[răspunde]

Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi în mod nejustificat conţinutul paginilor de la Wikipedia, aşa cum aţi procedat la Dinastia macedoneană. O astfel de acţiune poate fi considerată vandalism.

  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirectaţi către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceţi la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiţi greşeli într-un articol, vă rugăm să îl modificaţi şi să îi corectaţi conţinutul.

Pentru teste folosiţi cutia cu nisip. Informaţii despre cum puteţi contribui la Wikipedia găsiţi la pagina de bun venit. Vă mulţumim.

Constanţiu/Constantius[modificare sursă]

Bună ziua. Aţi mutat Constanţiu II la Constantius II. E foarte bine atît timp cît în lucrările româneşti apare sub acest nume. În Lumea antică a lui Horia C. Matei apare însă sub numele de Constanţiu II. L-aţi găsit în altă parte sub denumirea de Constantius? – Laurap\ mesaj 24 martie 2007 12:09 (EET)[răspunde]

Format:Împăraţi bizantini[modificare sursă]

Am revenit la versiunea anterioară pentru că era ceva greşit în codul formatului. Dacă aţi dorit să faceţi modificări de forma aceasta:

puteţi continua dinastiile. Folosiţi Wikipedia:Cafenea cînd aveţi probleme. Succes! – Laurap\ mesaj 1 mai 2007 10:01 (EEST)[răspunde]

Vasile I Macedoneanul[modificare sursă]

Salut!

Ai scris: Pe 26 mai 867, Vasile a fost încoronat co-împărat, iar în noaptea de 23/4 Vasile l-a asasinat pe Mihail III, devenind împărat.

Ceva nu se leagă. Rezultă că întîi a fost încoronat co-împărat, după care s-a întors în timp 3/2 zile şi l-a omorât pe co-împăratul său. Ai putea să reformulezi ca să înţeleg şi eu?

Toate cele bune, --Miehs 6 mai 2007 16:32 (EEST)[răspunde]

Împăraţi bizantini[modificare sursă]

Aţi scos de la mai multe articole formatul {{Împăraţi bizantini}}, fără a oferi vreo explicaţie, nici măcar la descrierea modificărilor. Ce este în neregulă cu prezenţa acelui format în articole? Înţeleg că el permite cititorilor navigarea uşoară de la un articol la altul din aceeaşi serie. Îmi cer scuze că intervin într-un subiect la care nu mă pricep, dar pentru buna colaborare cu ceilalţi utilizatori vă recomand să folosiţi paginile de discuţii şi să completaţi întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor. Mulţumesc. — AdiJapan  9 mai 2007 06:53 (EEST)[răspunde]

Vă rugăm să nu ştergeţi secţiuni de text sau legături externe valide din articolele Wikipedia, cum aţi făcut la pagina Format:ConducătoriDobrogea. Aceste acţiuni pot fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi teste, folosiţi cutia cu nisip. Vă mulţumim!--Alex:D|Mesaje 11 august 2007 16:54 (EEST)[răspunde]

Torna Torna Fratre[modificare sursă]

Do you feel like translating de:Balkanfeldzüge des Maurikios into Romanian. English and Italian versions already exist, aside Greek, Serbian and Bulgarian ones.80.135.110.76 (discuţie) 26 septembrie 2008 06:14 (EEST)[răspunde]

Eu, Gikü, vă felicit cu ocazia aniversării a 2 ani de activitate în Wikipedia, dorindu-vă multă perseverență și bună dispoziție!