Discuție Utilizator:Andastanciulescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Andastanciulescu) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



-- Comunitatea utilizatorilor 27 august 2014 10:09 (EEST)

Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Mihai (discuție) 18 ianuarie 2015 22:43 (EET)[răspunde]

■■■■ Avertisment final privitor la adăugarea de spam în articole[modificare sursă]

Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți mai primi pentru folosirea Wikipedia ca mijloc de publicitate, cum ați făcut la pagina Mormântul lui Mihai Viteazul. Dacă vandalizați Wikipedia din nou, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. — Ionutzmovie discută 18 ianuarie 2015 22:50 (EET)[răspunde]

Mă bucur că sunteți deschisă la dialog. Mesajele de avertizare de mai sus sunt menite să vă oprească avântul de a adăuga linkuri către site-ul dvs.

De ce? Din păcate site-urile personale, care nu au un sistem obiectiv de selecție a informațiilor nu sunt acceptabile. Ca o notă personală, la o primă vedere mie îmi place site-ul dvs., dar în mod obiectiv Wikipedia nu poate include decât linkuri care sunt în conformitate cu politicile și îndrumările de mai sus, deci site-ul dvs. (sau al meu) personal pică.

Sper că nu veți fi descurajată să contribuiți la Wikipedia. Cum vă place turismul, pe acest site(accesibil ziua, de la ora 08:00-24:00) așteaptă mii de cărți despre obiective din România, monumente istorice șamd. Pe baza acelor cărți puteți adăuga informație pe Wikipedia. Ne-am bucura de contribuția dvs. --Mihai (discuție) 18 ianuarie 2015 23:35 (EET)[răspunde]