Sari la conținut

Discuție Utilizator:93.122.249.255

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 2 ani de Pafsanias în subiectul ■ Pagini de discuție

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Lucian Dragoș Bogdan de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim!  —Andreidiscuție 16 octombrie 2018 16:54 (EEST)Răspunde
Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Propunere pentru ștergere a paginii Teodora Matei[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Teodora Matei, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Teodora Matei până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Bătrânul (discuție) 27 decembrie 2018 17:23 (EET)Răspunde

■ Pagini de discuție[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia! Mă bucur că sunteți interesat să discutați pe un subiect. Ca regulă generală, însă, paginile de discuții cum ar fi Discuție:Istoria Târgu Mureșului sunt pentru discuții legate de dezvoltarea și îmbunătățirea articolului, nu pentru discuții generale pe marginea subiectului lor. Dacă aveți întrebări legate de vreun subiect, încercați să vă adresați comunității în pagina Wikipedia:Oracol punând acolo întrebările pe care le aveți. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 4 septembrie 2021 19:18 (EEST)Răspunde

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.