Discuție:Jean de La Fontaine

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Books-aj.svg aj ashton 01.svg Articolul Jean de La Fontaine este un subiect de care se ocupă Proiectul Literatură, un proiect lansat pentru a coordona și a lista articolele care trebuie completate sau care trebuie scrise și activitatea celor care scriu articole despre literatură Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Ar putea cineva să transcrie în limba română conținutul acestui articol (diacritice, ortografie etc.)? Dacă nu se încumetă nimeni, voi încerca eu, dar peste două săptămâni (până atunci sunt plecat). Sîmbotin (discuție) 11 aprilie 2010 18:39 (EEST)

Eliminare text inutil[modificare sursă]

Sunteți de acord cu eliminarea capitolului Alte lecturi? Consider că încarcă inutil articolul și nici măcar nu au conținut relevant. --Nicolae Coman (discuție) 2 august 2011 19:37 (EEST)

Ștergere[modificare sursă]

Conform regulilor Wikipedia, articolele generate de traduceri automate trebuie șterse pe loc. Iată textul regulamentului:

Se șterg pe loc, fără a supune discuției, următoarele tipuri de articole:

paginile create în urma unor acte de vandalism și care conțin obscenități, înjurături, atacuri la persoană etc.;

absurditățile, textele indescifrabile și textele care deși par a avea un sens sînt excesiv de alambicate;

paginile generate prin traducere automată, dacă textul rezultat este lăsat cu formulări improprii;

http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:%C8%98tergere

Am îngroșat exact pasajul cu pricina. Voi lăsa doar începutul.--Vladimir-Adrian (discuție) 6 ianuarie 2012 12:44 (EET)

Nu pierdeți vremea cu texte evident traduse automat. Aveți dreptate, așa că verificați istoricul, identificați problema, și efectuați revenirea la varianta corectă (explicând de ce). Dacă nu există variantă corectă, etichetați cu {{șr-g1}}. —Andreidiscuţie 6 ianuarie 2012 12:50 (EET)
Nu se aplica. Daca vrei sa folosesti argumentul respectiv, trebuie sa stergi articoul cu totul, si sa-l lasi ca "legatura rosie", pentru reinceperea editarilor de la zero. Daca n-ar fi fost Articol al acestei Saptamani, as fi facut revert fara nicio problema! -- Jokes Free4Me (discuție) 4 februarie 2012 21:18 (EET)

Nu mă pricep la chestii tehnice--Vladimir-Adrian (discuție) 6 ianuarie 2012 13:08 (EET)

Este împotriva regulamentului lăsarea a 4-5 pagini de traducere automată, vezi mai sus.--Vladimir-Adrian (discuție) 25 ianuarie 2012 18:21 (EET)

Îl rog pe voluntarul care a început prelucrarea textului să facă întâi prelucrarea și apoi să-l posteze, materialul vechi îl găsește în istoric--Vladimir-Adrian (discuție) 25 ianuarie 2012 18:28 (EET)

Materialul vechi se gaseste aici, daca din intamplare vrea cineva sa il parcurga.
Atata vreme cat recunosti ca nu te pricepi "la chestii tehnice", nu crezi ca interpretarea regulamentului e o chestie destul de tehnica? De ce iti atribui singur rolul de supervizor?
Te rog pe tine sa nu mai califici drept inutil si bun de sters efortul celorlalti voluntari. Mai ales atata timp cat al tau este egal cu ZERO la acest articol. -- Jokes Free4Me (discuție) 4 februarie 2012 21:59 (EET)
Acel „material vechi” la care faceți trimitere este în mod evident un text tradus automat. Din discuțiile de mai sus rezultă că acesta ar fi fost și motivul ștergerilor masive care au fost efectuate în articol. Nu cred că mai poate fi refolosit (textul vechi). --Sîmbotin (discuție) 4 februarie 2012 22:20 (EET)
De acord, este tradus automat. Insa IMO mai poate fi refolosit, iar asta ar fi mai usor decat rescrierea de la zero. -- Jokes Free4Me (discuție) 4 februarie 2012 22:57 (EET)
De curiozitate, "să transcrie în limba română conținutul acestui articol (diacritice, ortografie etc.)" nu implica plecarea de la varianta tradusa automat? -- Jokes Free4Me (discuție) 4 februarie 2012 23:06 (EET)

Refacere articol[modificare sursă]

Deoarece nimeni nu se arată dornic să refacă articolul, am început să îl rescriu eu. Sper să reușesc de data aceasta (am mai promis în aprilie 2010, dar... am uitat). --Sîmbotin (discuție) 3 februarie 2012 12:14 (EET)