Discuție:Finlanda

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Symbol unsupport vote.svg
Finlanda a fost nominalizat ca articol bun la categoria Geografie, dar nu a îndeplinit criteriile obligatorii la acea vreme. Mai jos puteți găsi sugestii cu privire la modul în care puteți îmbunătăți articolul. Odată luate în considerare, articolul va putea fi renominalizat. Dacă nu sunteți de acord cu respingerea articolului, puteți începe un proces de reevaluare

Versiune evaluată: 22 mai 2016


Untitled[modificare sursă]

Danutz Vrei sã revezi pagina Finlanda, fraza: Potrivit acordurilor internaționale și legilor finlandeze, guvernul regional al ??? manevrează niște chestiuni care aparține ??? autoritățiile provinciale din Finlanda continentală.

  • Revizuit. Mulțumesc de ajutor. --Danutz 15 Mar 2004 16:29 (UTC)

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Te rog scoate-le din articole sau alătură-te discuției de la commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 4 februarie 2007 00:18 (EET)

Linkuri greșite[modificare sursă]

Se ostenește cineva să revadă linkurile. Unele sunt complet aiurea precum fen la geografie care duce la moneda chineză sau fjellurile Laponiei care duce la comuna norvegiană. Mai sunt și altele greșite, care acum îmi scapă. O revizie n-ar strica pentru că, altfel, este un articol foarte bine făcut. --84.250.158.224 (discuție) 12 iulie 2014 17:45 (EEST)

Ar fi foarte benefic pentru acest proiect dacă ați face chiar dvs. corecturile necesare. Succes! --Bătrânul (discuție) 12 iulie 2014 17:55 (EEST)

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Finlanda/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.
  • O parte consistentă din text este nereferențiată
  • La secțiunea de istorie, între preistorie și perioada suedeză intervalul nu este acoperit. Desemeni, sfârșitul secolului XVIII și perioada interbelică sunt în în ceață.
  • Perioada 2010-2016 nu pare acoperită.--Accipiter Q. Gentilis(D) 5 aprilie 2016 21:15 (EEST)
  • Nu este menționată sursa folosită pentru traducere. --Accipiter Q. Gentilis(D) 15 mai 2016 23:17 (EEST)

Concluzie:Articolul necesită modificări consistente, neîndeplinind actual criteriile de promovare.--Accipiter Q. Gentilis(D) 22 mai 2016 02:40 (EEST)