Discuție:Dumitru Stăniloae

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

" Viața și Învațătura Sf. Grigorie Palama " nu a fost teza sa de doctorat? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.120.74.17 (discuție • contribuții).

Cartea lui Muscă[modificare sursă]

Cartea lui Muscă poate fi descărcată de aici. Tot acolo este o scurtă prezentare a teologului și istoricului Muscă. Tgeorgescu (discuție) 8 iunie 2011 00:37 (EEST)

Pentru intelectualii care și-au pierdut rațiunea[modificare sursă]

am observat cu durere în suflet cum pot fi terfelite personalități imense de niște oameni care se consideră intelectuali dar din păcate existența lor este similară cu boala numită cancer. Aceste persoane nu fac altceva decât să aibă o plăcere nevrotică în a minți și a denigra. Cuvintele pe care acel așa zis istoric Muscă le afirmă despre părintele Dumitru Stăniloae mă lasă perplex și totodată îmi întărește convingerea că răutatea câteodată poate acoperi în așa fel ființa umană încât orbirea devine soră cu eșecul. Pentru aceste persoane regresul, disoluția proprie precum și dușmănia față de alte persoane sunt viermii care mănâncă din ființa lor zi de zi. Să ne rugăm pentru ei.- tzaru Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tzarualex (discuție • contribuții).

Vă rog să citiți Wikipedia:Fără atacuri personale. Intelectualii au dreptul să critice alți intelectuali, dar în mod civilizat, nu cum ați făcut dumneavoastră mai sus. Tgeorgescu (discuție) 31 iulie 2011 15:29 (EEST)