Discuție:Diana, Prințesă de Wales

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
GA Candidate Neutral vote(ChaosNil).svg Un resposabil a inițiat o reevaluare individuală, pentru a decide dacă acesta îndeplinește criteriile astfel încât să rămână pe lista articolelor bune. Adăugați obiecțiile sau comentariile dvs. pe pagina reevaluării, însă decizia de acordare a statutului de articol bun ar trebui luată de responsabilul care a inițiat reevaluarea.

Data: 22 ianuarie 2019 04:17 (EET)

Premiul II societate.png
Acest articol a ocupat locul al II-lea la secțiunea societate, în cadrul ediției din martie 2009 a consursului de scriere.
Articole bune Diana, Prințesă de Wales a fost introdus în lista articolelor bune la categoria Regalitate, nobilime și heraldică, având în vedere criteriile aferente articolelor bune. Dacă puteți, sunteți invitat să participați la îmbunătățirea acestuia, iar dacă considerați că nu mai îndeplinește criteriile, puteți propune articolul spre reevaluare.

Evaluat: 10 decembrie 2010. (Versiunea evaluată).

Nume[modificare sursă]

„Diana, Prințesă de Wales”?? În primul rând, prepoziția de nici nu are sens aici, iar în al doilea rând Wales înseamnă Țara Galilor; nu există cuvântul în română. În niciun caz nu putem pune Diana, Prințesă de Wales! --Aether (discuție) 13 martie 2009 17:33 (EET)

"PRENUME, Print de..." (cu majuscula!) este o expresie consacrata pentru familiile regale. Vezi si Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei. In ceea ce priveste Wales, asa o stie toata lumea, ar fi penibil sa scriem "Diana, Printesa de Tara Galilor". Cel mult un redirect, dar nici ala nu cred ca ar merita. In schimb ar trebui redirecturi de la Lady D, Lady Diana, Diana Spencer si Lady Diana Spencer ([1], [2]).--Strainu (دسستي‎)  13 martie 2009 17:55 (EET)

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Diana, Prințesă de Wales/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.

Articolul este promovat. Îndeplinește cu succes toate criteriile și mi-am permis să îl promovez direct deoarece nu este necesară niciun fel de modificare.  Daniel  Mesaj  10 decembrie 2010 20:51 (EET)

Ton Nepotrivit[modificare sursă]

Tocmai am citit toata pagina si nu am observat tonul nepotrivit pentru Wikipedia, se poate scoate tag-ul? (Velaurius (discuție) 19 septembrie 2013 16:02 (EEST)).