Discuție:Anafilaxie

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Star of life.svgArticolul Anafilaxie este un subiect de care se ocupă Proiectul Medicină, o inițiativă ambițioasă de a dezvolta articole despre medicină, adăugând informații cât mai cuprinzătoare, detaliate și citate cu surse de încredere Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
Symbol support vote.svgABAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa AB pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa top pe scala de importanță.

Cscr-former.svg Anafilaxie a fost propus ca articol de calitate, dar în urma discuției s-a constatat că nu îndeplinea criteriile la acea vreme. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost respins.
10 noiembrie 2012 Propunere articol de calitate Respins
Articole bune Anafilaxie a fost introdus în lista articolelor bune la categoria Biologie și medicină, având în vedere criteriile aferente articolelor bune. Dacă puteți, sunteți invitat să participați la îmbunătățirea acestuia, iar dacă considerați că nu mai îndeplinește criteriile, puteți propune articolul spre reevaluare.

Evaluat: 10 noiembrie 2012. (Versiunea evaluată).

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Faringită streptococică/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.
Evaluare AB (vedeți criteriile)
 1. Este bine scris.
  a (în proză): Symbol support vote.svg b (Manual de stil): Symbol support vote.svg
 2. Să prezinte informații corecte ce pot fi verificate.
  a (referințe): Symbol support vote.svg b (citează surse de încredere): Symbol support vote.svg c (fără cercetare originală): Symbol support vote.svg
 3. Acoperă bine subiectul.
  a (aspecte majore): Symbol support vote.svg b (se concentrează asupra subiectului): Symbol support vote.svg
 4. Nu încalcă PDVN.
  Prezintă diferitele puncte de vedere în mod cinstit: Symbol support vote.svg
 5. Este stabil.
  Nu există dispute etc.: Symbol support vote.svg
 6. Este ilustrat, dacă posibil, de imagini.
  a (au o licență adecvată): Symbol support vote.svg b (sunt relevante subiectului și sunt însoțite de descrieri adecvate): Symbol support vote.svg
 7. Per total:
  Aprobat/Respins: Symbol support vote.svg
  Adăugat legături interne + mici corecturi. Articol bun cu termenii medicali explicați.— Ionutzmovie discută 10 noiembrie 2012 17:28 (EET)

Translation[modificare sursă]

The translation was partially or entirely based on the simplified version of the English article Anaphylaxis. The authors of the original article are listed in the page history of the source article. The translation was completed by members of Translators Without Borders as part of the Wikipedia:WikiProject Medicine Translation task force.