Bărbați în negru 3

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Men in Black 3

Afișul filmului
Titlu originalMen in Black 3
RegizorBarry Sonnenfeld
ScenaristEtan Cohen
David Koepp
Jeff Nathanson
Michael Soccio
Bazat peThe Men in Black[*][[The Men in Black (comic book)|​]]  Modificați la Wikidata
ProducătorSteven Spielberg (executiv)
Walter F. Parkes
Laurie MacDonald
DistribuitorColumbia Pictures
DistribuțieWill Smith
Tommy Lee Jones
Josh Brolin
Alice Eve
Jemaine Clement
Emma Thompson
Nicole Scherzinger
Premiera23 mai 2012 (Franța)
Durata106 min.
ȚaraStatele Unite
Filmat înLong Island
New York City
Los Angeles  Modificați la Wikidata
Locul acțiuniiFlorida
New York City[1]
Luna[1]
Chrysler Building[1]
Chrysler Building[1]
New York City[1]
Coney Island[*][[Coney Island (coastal neighborhood in Brooklyn, New York City, New York, USA)|​]][1]
New York City[1]
Cape Canaveral Space Force Station[*][[Cape Canaveral Space Force Station (United States Space Force facility in Brevard County, Florida)|​]][1]  Modificați la Wikidata
Limba originalăengleză
Disponibil în românăsubtitrat
Buget215 milioane $
Încasări624 milioane $
Prezență online
site web oficial

Men in Black 3 (stilizat ca MIB3 și scris alternativ ca Men in Black III) este un film SF de comedie american 3D din 2012 cu Will Smith, Tommy Lee Jones și Josh Brolin. Filmul a fost lansat la 25 mai 2012 în Statele Unite, la zece ani după filmul Men in Black II și la cincisprezece ani de la premiera filmului original Men in Black.[2] În film mai interpretează actorii Jemaine Clement și Emma Thompson, Barry Sonnenfeld revine în calitate de regizor, iar Steven Spielberg revine ca producător executiv. Această producție este al treilea film din seria de filme bazate pe benzile desenate realizate de Lowell Cunningham, benzi desenate care au fost publicate inițial de Aircel Comics și mai târziu de Malibu Comics și Marvel Comics. Filmările principale au început la New York la 16 noiembrie 2010.

Prezentare[modificare | modificare sursă]

Criminalul boglodit Boris Animalul scapă din închisoarea de maximă securitate LunarMax aflată pe Lună cu intenția de a merge înapoi în timp și de a-l ucide pe Agentul K, cel care la 16 iulie 1969 l-a împușcat, lăsându-l fără un braț și capturându-l. După investigația accidentului unei nave spațiale în New York și după o încăierare dintr-un restaurant chinezesc, K află că Boris a scăpat. K regretă că nu l-a ucis pe Boris în 1969, se întoarce în apartamentul său și apoi toate urmele vieții lui K din 1969 până în prezent dispar. Sosind la sediul MIB, Agentul J descoperă că numai el își amintește de Agentul K ca fiind în viață în prezent, în timp ce restul personalului MIB își amintește că Agentul K a fost ucis în acțiune, în anul 1969, când încerca să-l prindă pe Boris Animalul.

Actori[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c d e f g h Bărbați în negru 3 
  2. ^ Goldberg, Matt (). „Columbia Sets Men in Black 3 in 3D to Hit Theaters on 25 mai 2012; Will Smith to Return, Tommy Lee Jones and Josh Brolin in Talks to Co-Star”. Collider.com. Arhivat din original la . Accesat în . 
  3. ^ a b Friedman, Roger (). "Men in Black 3-D" Set to Roll with Will Smith”. Showbiz411.com. Arhivat din originalul de la . Accesat în . 
  4. ^ Fischer, Russ (). „Jemaine Clement Cast in Men in Black 3D”. /Film.com. Arhivat din original la . Accesat în . 
  5. ^ Lussier, Germain (). „Cameos: Judi Dench in 'On Stranger Tides,' Nicole Scherzinger in 'Men In Black 3,' Betty White Out”. /Film.com. Arhivat din originalul de la . Accesat în . 
  6. ^ Bettinger, Brendan (). „Emma Thompson in Talks for Men in Black III. Collider.com. Arhivat din original la . Accesat în . 
  7. ^ Fleming, Mike (). „Emma Thompson Joins 'Men in Black 3'. Deadline.com. Arhivat din originalul de la . Accesat în . 
  8. ^ O'Connor, Clint (). 'Men in Black 3' reunites Will Smith and Tommy Lee Jones with light, fun sequel”. The Plain Dealer. Cleveland, Ohio. Accesat în . 
  9. ^ [1]

Legături externe[modificare | modificare sursă]