All the Lovers

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
All The Lovers
Allthelovers.jpg
Disc Single de Kylie Minogue
De pe albumul Aphrodite
Lansare Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord 13 iunie 2010
Înregistrare primăvara 2010
Gen Pop, Synthpop, Electropop
Durată 3:19
Casă de discuri Parlophone
Producător Kish Mauve, Stuart Price
Recenzii profesioniste
Cronologie – Kylie Minogue
"Chiggy Wiggy"
(2009)
All The Lovers "Get Outta My Way"
(2010)
Fragmente audio

"All The Lovers" este primul extras pe single al cântăreței de origine australiană, Kylie Minogue, de pe al unsprezecelea album de studio, Aphrodite.[1] Cântecul a fost trimis posturilor de radio pe 14 mai 2010.[2]. "All The Lovers" a fost scrisa de catre duo-ul englez electropop Kish Mov si era una dintre ultimele cantece care sa fie inregistrate pentru album. Minogue ales cantecul ca primul singur deoarece se simtea ca era reflectata intr-o stare euforica. "All The Lovers" este o melodie midtempo electropop cu proeminenta sintetizatoare, care a fost comparata cu melodia din 2004 a cantaretei, I Believe in You. Toate versurile sint o invitatie pe ringul de dans, in timp ce compararea relatii anterioare la actuala iubire. "All The Lovers" a fost primita pozitiv de catre criticii contemporani, considerand-o un clasic al lui Minogue.

Cantecul a devenit un succes comercial mai ales in Europa, ajungand in top zece in tari precum Belgia, Germania, Irlanda si Italia, si in top 5 in Franta, Slovacia si Regatul Unit. Acompaniamentul din videoclip a fost inspirat de instalatiile lui Spencer Tunick, si o arata pe Minogue deasupra unei multimi de oameni purtind lenjerie intima alba, inconjurata de diferite obiecte plutitoare albe. Minogue a explicat ca videoclipul este perspectiva ei asupra senzualitatii si a sexualitatii. Videoclipul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au fost placut surprinsi de estetica si compozitie. Melodia a fost cantatata de catre artista la diferite prestante live, printre care se numara si aparitia sa la al cincelea sezon al emisiunii germane "Next Top Model".

Istoric[modificare | modificare sursă]

Pe 20 aprilie 2010, Minogue anuntat pe o pagina ei de Internet oficiala lansarea cantecului sau "All The Lovers", urmata de al unsprezecea album de studio Aphrodite, in iulie 2010. Ea a mai dezvaluit coperta pentru album, precum si o versiune instrumentala de 30 de secunde a melodiei. Numarul mare de vizitatori a facut ca pagina sa oficiala sa pice temporat, revenind la normal dupa scurt timp. "All The Lovers" a fost una dintre ultimele piese care sa fie inregistrate pentru album. Cantecul a fost scris de Jim Eliot si Mima Stilwell, cei doi facand parte din grupul electropo Kish Mov si a fost produs de Eliot si Stuart Price. Kylie a comentat, "In timp ce inregistram melodia "All The Lovers" am stiut ca trebuie sa fie primul single al album; aceasta insumeaza starea de euforie care o degajeaza albumul intr-un mod perfect" Pe 14 mai 2010, "All The Lovers" si-a realizat premiera la postul britanic de radio BBC Radio 1. Dupa lansarea cantecului si anuntarea viitorului ei turneu mondial, Minogue spune ca " vibratia care am depus-o cantecului si pe care o primesc inapoi este "simte dragostea, impartaseste dragostea". Imi doresc ca spectacolul sa emane aceasi senzatie."

Clasamente[modificare | modificare sursă]

Clasamentul (2010) Poziția maximă
Australia Australia 13
Austria Austria 5
Belgia Belgia (Flanders) 10
Belgia Belgia (Wallonia) 8
Canada Canada 72
Cehia Cehia 18
Columbia Columbia 3
Danemarca Danemarca 26
Uniunea Europeană Europa 4
Franța Franta 3
Germania Germania 10
Ungaria Ungaria 2
Republica Irlanda Irlanda 6
Italia Italia 6
Japonia Japonia 11
Korea 29
Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord Marea Britanie 3
Olanda Olanda 61
România Romania 19
Rusia Rusia 14
Slovacia Slovacia 4
Spania Spania 6
Statele Unite SUA Dance Club Songs 1
Suedia Suedia 33
Venezuela Venezuela 8

Certificari[modificare | modificare sursă]

Tara (2010) Certificare Vanzari (copii)
Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord Marea Britanie Argint 200.000
Italia Italia Aur 30.000
Australia Australia Aur 35.000

Referințe[modificare | modificare sursă]