Sari la conținut

Paramount Streaming

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la CBS Interactive)
Paramount Streaming
TipDivizie
Fondată7 iulie 1992; acum 32 ani și 13 zile (1992-07-07)
ȚaraStatele Unite
SediuSan Francisco
Oameni cheieTom Ryan (președinte)
Industrie
Produse
Companie părinte
Prezență online
paramount.com/streaming
[1]

Paramount Streaming (anterior CBS Digital Media Group, CBS Interactive și ViacomCBS Streaming) este o divizie a Paramount Global care supraveghează tehnologia de streaming a companiei și oferă servicii direct-către-consumator, gratis, premium sau cu plată. Acestea includ Pluto TV, care are peste 250 de canale originale și în direct, și Paramount+, un serviciu de streaming ce combină știri de ultimă oră, sporturi în direct și divertisment premium.

Proprietăți

[modificare | modificare sursă]

Unele din proprietățile media digitale ale Paramount Streaming sunt:

Divestite/defuncte

[modificare | modificare sursă]

Când compania a fost cunoscută ca CBS Interactive, a deținut o mulțime de site-uri web, majoritatea care au fost vândute la Red Ventures în 2020. Printre fostele sale site-uri web se numără: BNET, Chowhound, CNET, Comic Vine, Download.com, GameFAQs, GameRankings, GameSpot, Giant Bomb, Metacritic, MetroLyrics, onGamers, Radio.com, TechRepublic, TV.com, TVGuide.com, UrbanBaby și ZDNet.[2]

  1. ^ Spangler, Todd (). „ViacomCBS Streaming Shake-Up: Pluto TV's Tom Ryan to Head New Global Division, Marc DeBevoise Steps Down”. Variety. Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ Lunden, Ingrid (). „Red Ventures acquires CNET Media Group from ViacomCBS for $500M”. TechCrunch. Arhivat din original la . Accesat în . 

Legături externe

[modificare | modificare sursă]