Wikipedia:Politici fondatoare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare


BluePillar.svg Wikipedia este o enciclopedie. Acest sit este dedicat ideii de a crea o enciclopedie; paginile de discuție sunt puse la dispoziția utilizatorilor în scopul de a discuta articolele Wikipedia și îmbunătățirea acestora. Vezi și ce nu este Wikipedia.

GreenPillar.svg Wikipedia este scrisă respectând punctul de vedere neutru. Evitați subiectivismul, cu alte cuvinte, articolele trebuie să reprezinte în măsura posibilului toate punctele de vedere, fără discriminare.

YellowPillar.svg Wikipedia are un conținut liber. Wikipedia este o enciclopedie liberă, textele fiind acoperite de licența Creative Commons cu atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă trimiteți texte protejate de drepturi de autor fără permisiune puneți în pericol obiectivul nostru de a crea o enciclopedie cu adevărat liberă ale căror texte pot fi redistribuite de oricine.

OrangePillar.svg Redactorii trebuie să se comporte civilizat. Chiar și în situații de conflict, fiți respectuoși și politicoși cu colegii wikipediști. Căutați în mod onest consensul. Nu vă angajați în războaie de editare și nu recurgeți la atacuri personale. Presupuneți în mod implicit că partenerii de discuție sunt de bună credință.

RedPillar.svg Wikipedia nu are reguli stricte

Vedeți și[modificare | modificare sursă]