Isabella Menin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Isabella Menin
Date personale
Născută (27 de ani) Modificați la Wikidata
Marília, São Paulo, Brazilia Modificați la Wikidata
Cetățenie Brazilia Modificați la Wikidata
Ocupațiefotomodel
Limbi vorbitelimba portugheză
limba engleză
limba spaniolă
limba franceză
limba italiană Modificați la Wikidata
Activitate
Alma materUniversity of Westminster[*][[University of Westminster (university in Westminster, UK)|​]]
University College London  Modificați la Wikidata
Înălțime180 cm
Cunoscută pentruMiss Grand Brazilia 2022
Miss Grand International 2022
Prezență online

Isabella Novaes Menin (n. , Marília, São Paulo, Brazilia) este un fotomodel brazilian, care a fost aleasă Miss Grand International 2022, desfășurată în Indonezia.[1]

Biografie[modificare | modificare sursă]

Isabella Menin este de origine braziliană și italiană și s-a născut într-o familie de oameni de afaceri din Marília, un oraș din regiunea de mijloc-vest a statului São Paulo. Mama ei, Adriana Novaes, este o fostă câștigătoare a domnișoarei Marília și candidată la multe concursuri internaționale. Ea este, de asemenea, strănepoata omului de afaceri, Lazaro Ramos Novaes, și nepoata lui Alfredo Novaes, două dintre cele mai mari nume de la începutul industrializării Mariliei.

În perioada 2015 – 2016, ea a studiat programul de economie managerială și de afaceri la o școală independentă din Londra, David Game College, a absolvit cu onoare de primă clasă o diplomă de licență în economie de la Universitatea Westminster în 2019 și a obținut un master în finanțe de la University College London în 2020. Înainte de a participa la concursul Miss Grand Brazil în 2022, ea a lucrat ca model internațional și paraplanificator pentru Thomson Tyndall, o firmă privată de planificare financiară și gestionare a investițiilor din Regatul Unit.

Isabella a înființat și o organizație caritabilă numită „Beyond Project”, care sprijină asociațiile pentru persoanele cu dizabilități din Brazilia.

Isabella Menin a reprezentat Alto Cafezal la Miss Grand Brazil 2022, a concurat împotriva altor 30 de candidați și a câștigat titlul național. Apoi a reprezentat țara la Miss Grand International 2022 și a câștigat, de asemenea, competiția, desfășurată pe 25 octombrie 2022 la Centrul Internațional de Convenții Sentul din Indonezia, când a fost încoronată de deținătoarea titularului Miss Grand International 2021, Nguyễn Thúc Thùy Tiên din Vietnam. Ea este prima deținătoare a titlului din Brazilia ca Miss Grand International.[2]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Renata Souza (). „Brasileira Isabella Menin vence edição 2022 do concurso Miss Grand International”. CNN Brazil (în portugheză). Arhivat din original în . Accesat în . 
  2. ^ „Suaysommong knows "Miss Grand Brazil" who won the title of Miss Grand International 2022”. Thailand Posts English (în engleză). . Arhivat din original la . Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]