Eve Torres

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Eve Torres

Eve Torres în 2008
Date personale
Nume la naștereEve Marie Torres
Născută (39 de ani)
Boston, Massachusetts, SUA
Frați și suroriPhil Torres[*][[Phil Torres (American scientist, journalist, television host, photographer and explorer)|​]] Modificați la Wikidata
Căsătorită cuRener Gracie (c. 2014)
Copii1
Cetățenie Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
Ocupațieactriță
model
dansatoare[*]
wrestler profesionist[*]
actriță de televiziune[*]
actriță de film Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba engleză Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ringEve[1]
Eve Torres[2]
Înălțime oficială1,73 m[3]
Greutate oficială59 kg[3]
Antrenat deFlorida Championship Wrestling[4]
Debutmai 2007[3]
Retras laianuarie 2013
Prezență online

Eve Torres Gracie[6] (născută Eve Marie Torres; pe 21 august 1984)[7] este o dansatoare, fotomodel și luptătoare profesionistă de wrestling. Este cunoscută în special pentru perioada în care a activat în WWE sub numele Eve Torres sau simplu Eve.

Biografie[modificare | modificare sursă]

Eve Torres s-a născut la 21 august 1984. Ea lucrează pentru Compania WWE în brandul Raw. Ea este de două ori WWE Campioană a Divelor. Torres a început cariera ca model și dansatoare. În 2007, ea a participat la concursul Diva Search unde a câștigat un contract cu WWE. Ea a apărut pentru prima dată cu privire la programarea WWE ca un reporter de culise în 2008, și, de asemenea, a apărut în non-wrestling concursuri, cum ar fi concursuri bikini și concursuri de dans. Mai târziu a devenit un wrestler full-time în 2009, și a fost implicată în certurile cu Michelle McCool, Layla și Natalya. În aprilie 2010 a câștigat pentru prima dată titlul de Campioană a Divelor. La Royal Rumble 2011 a câștigat pentru a doua oară titlul de Campioană a Divelor. Domnia a doua a durat până în aprilie 2011. După aceea, ea a început să o însoțească pe Kelly Kelly în timpul meciurilor ei ca și Campioană a Divelor.

Dansuri și cariera în modeling[modificare | modificare sursă]

În timp ce participa la Universitatea din California de Sud (USC), Torres a apărut în reclame și videoclipuri muzicale. Torres a fost co-căpitan al echipei de dans Fly Girls USC și a creat o mare parte din coregrafia acestora.

Cariera Profesională în Wrestling[modificare | modificare sursă]

World Wrestling Enterteinment ( 2007) WWE Diva Search ( 2007) În mai 2007, Torres a intrat în WWE Diva Search. Ea a fost aleasă de către funcționarii WWE ca fiind una dintre cele opt finaliste dintr-un grup de 50. La data de 29 octombrie 2007, În Philadelphia în direct la Raw, ea a fost încoronată ca și câștigătoarea concursului Diva Search 2007. După ce a câștigat, ea a început pregătirea pentru debutul luptei în teritoriul de dezvoltare WWE, Florida Championship Wrestling.

La ediția din 5 aprilie de Raw Eve a câștigat un concurs de cea mai impresionantă rochie și a devenit numărul unu ca și pretendent la centura Divelor care o deținea Maryse. La următorul episod din Raw ea a reușit să o învingă pe Maryse și a devenit pentru prima dată Campioană a Divelor. Ea a pierdut centura într-un meci în 4 din care a ieșit învingătoare Alicia Fox. La Royal Rumble pe 30 ianuarie 2011, directorul general din Raw a adăugat-o pe Eve într-un meci în 4 pentru centura Divelor împotriva lui Natalya, Layla și Michelle Mc Cool de unde Eve a câștigat pentru a doua oară Centura Divelor. Eve a pierdut în fața lui Brie Bella în data de 11 aprilie la o ediție din Raw.

Feudul cu Gemenele Bella și alianța cu Kelly Kelly (2011–12)[modificare | modificare sursă]

Pe 20 iunie la o ediție de Raw Publicul a votat cu cine se va înfrunta Brie Bella pentru centura ei, dar Eve a pierdut prin urmare publicul a votat-o mai mult pe Kelly Kelly. Pe 4 iulie la o ediție de Raw Kelly Kelly a făcut echipă cu Eve pentru a le înfrânge pe Gemenele Bella. La meciul de la Bani în Bancă al lui Kelly Kelly cu Brie Bella pentru centura Divelor , Eve a stat în colțul lui Kelly pentru a nu interveni Nikki în meciul lor, de acolo Kelly Kelly a ieșit învingătoare și a câștigat centura Divelor pentru prima dată. Pe 8 august Eve a avut meci cu Beth Phoenix dar nu a reușit să îl câștige. La 15 august la ediția de Raw, Eve a făcut echipă cu Kelly Kelly pentru a le înfrânge din nou pe Gemenele Bella. O săptămână mai târziu, pe 22 august, la Raw Eve, a învins-o pe Nikki Bella într-un meci simplu. În 2012 ea s-a îndrăgostit de Zack Ryder, dar în scurt timp a dovedit că doar se folosea de el. Când Zack a fost accidentat de către Kane, Eve a fost salvată de către John Cena pe care l-a sărutat în fața lui Zack care i-a adus flori. La următorul raw Eve le-a dezvăluit gemenelor Bella că se folosea de Zack pentru a ajunge la Cena, așa a ajuns Eve să i se pună porecla HOSKI. Apoi ea a devenit vicepreședintele companiei când Laurinatis a devenit manager permanent în raw și smackdown .Ea le-a concediat pe gemenele Bella și pe Big Show care totuși a fost reangajat de John Laurinatis.

Retragere[modificare | modificare sursă]

Eve Torres s-a retras la începutul lui 2013 după ce a pierdut titlul Divelor în fața lui Kaitlyn.

Alte mass-media[modificare | modificare sursă]

În august 2008, Eve, împreună cu colegele ei Maria și Candice Michelle, au apărut într-un episod din Sunset Tan. La 2 octombrie 2008 Eve și Maria au apărut într-un episod special din Magic’s Biggest Secrets Finally Revealed. Eve, împreună cu Maryse și Michelle McCool, au apărut în ianuarie 2009 în revista Muscle & Fitness. Eve a apărut pe 3 noiembrie 2009 într-un episod din Deal or No Deal cu Maria și Dolph Ziggler. La 1 iulie Eve a fost fata de pe coperta revistei Muscle and Performance.

Televiziune
An Titlu Rol Note
2005 Show Me The Money Ea însăși [3]
2007 The Best Damn Sports Show Period
2008 Sunset Tan [8]
Magic's Biggest Secrets Finally Revealed [9]
2009 Deal or No Deal [10]
2012 Extreme Makeover: Weight Loss Edition Special edition of "Diva's Boot Camp"[11]
Stars Earn Stripes Competed for the "USO" charity; Winner
Attack of the Show
The Soup [12]
2014 Matador Reyna Flores [13]
Film
An Titlu Rol Note
2013 Queens of the Ring Ea însăși
2015 Scorpion King 4: Quest for Power Chancara [14]
2015 Skiptrace TBA

Viața personală[modificare | modificare sursă]

Eve Torres sa născut în Boston, Massachusetts, dar a crescut în Denver, Colorado și este de fond american nicaraguan. Ea are un frate mai mic, Phillip, care a apărut la Ești mai deștept decât un elev de clasa cincea în octombrie 2008 și a câștigat 100.000 de dolari. Eve este antrenată în Jiu-jitsu brazilian și deține o centură albastră de la Gracie Jiu-Jitsu Academy din Torrance, California.[3][15] Eve Torres, de asemenea, participă și la kickboxing.

Torres s-a căsătorit cu Rener Gracie în aprilie 2014.[16] Ea a dat naștere primului lor copil, un băiat, pe care l-au numit Raeven Gracie, pe 28 septembrie 2015.[17]

În Wrestling[modificare | modificare sursă]

  • Manevra de final
    • Evesault (Moonsault) 2009 – prezent
    • Torres Wheel
  • Wrestlerii menajați
    • Cryme Time
    • Chris Masters
    • R-Truth
    • Kelly Kelly
  • Melodii de intrare
    • Pop Energia de Jim Johnson (2007-2008)
    • She Looks Good de Jim Johnson (2011 – prezent)

Campionate și Realizări[modificare | modificare sursă]

Clasată pe locul #5 din cele mai bune 50 de luptătoare din clasamentul PWI 2010 World Wrestling Entertainment /WWE

WWE Campioană a Divelor ( de 2 ori) WWE Diva Search (2007)

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b „Eve”. World Wrestling Entertainment. Accesat în . 
  2. ^ Raw: Maryse vs. Eve – Divas Championship Match. World Wrestling Entertainment. 12 aprilie 2010. Evenimentul are loc la 01:32. http://www.wwe.com/content/media/video/vms/raw/2010/april8-14/14113496. Accesat la 4 mai 2010. 
  3. ^ a b c d e „Eve Torres”. Slam! Sports. Canadian Online Explorer. Arhivat din original la . Accesat în . 
  4. ^ a b „Eve Torres Profile”. Online World of Wrestling. Accesat în . 
  5. ^ World Wrestling Entertainment (). „WWE Raw ep. 892”. WWE Raw. Sezonul 15. Episodul 27. approx. 97 minute. USA Network. ...and the challenger, from Denver, Colorado, Eve Torres! 
  6. ^ „Eve's recurring role in 'Matador'. EveTorres.com (official website). . Arhivat din original la . Accesat în . 
  7. ^ „Eve Torres”. Official Facebook account. Accesat în . 
  8. ^ Medalis, Kara A. (). „Diva Dish: DJs rock with a Diva”. World Wrestling Entertainment. Accesat în . 
  9. ^ Medalis, Kara A. (). „Abraca-Divas”. World Wrestling Entertainment. Arhivat din original la . Accesat în . 
  10. ^ Martin, Adam (). „WWE stars on "Deal or No Deal". WrestleView. Accesat în . 
  11. ^ „Eve and Kelly Kelly hold "Diva's Boot Camp" on "Extreme Makeover: Weight Loss Edition". Extreme Makeover. WWE. Arhivat din original la . Accesat în . 
  12. ^ „WWE News: Preview of "The Soup" WWE special – Miz hosts Condensed Soup, E! video preview, Photos, more”. Pro Wrestling Torch. Accesat în . 
  13. ^ Caldwell, James (). „News: Former WWE Diva Eve lands role in new TV series”. Pro Wrestling Torch. Accesat în . 
  14. ^ Wortman, James (). „Exclusive interview: Eve Torres on life after WWE”. WWE. p. 1. Accesat în . 
  15. ^ „Certified Gracie Jiu-Jitsu Belt Holders”. Gracie Academy. Arhivat din original la . Accesat în . 
  16. ^ „The best and worst of Rener Gracie and Eve Torres marriage”. Uproxx Sports. 
  17. ^ Gracie, Rener (). „renergracie on Instagram: Welcome to the World Raeven Gracie!”. Instagram. Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Commons
Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de Eve Torres