Discuție Utilizator:Udarque

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 7 ani de Strainu în subiectul Propunere pentru ștergere a paginii Alexia Țalavutis

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Udarque) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 7 iunie 2012 06:40 (EEST)


Wiktionar-ul român, o catastrofă având la timonă un tartor[modificare sursă]

Tartorul Shef[modificare sursă]

Deci matale (Robbie SWE, deci Robi de sud/vest/est) ești tartorul șef pi-aicilea, ștegi ce vrei și cum vrei. Ești extrem de creativ, n-am ce zice! Fiind atât de agresiv și vorbind de la ambele capete ale gurii, n-o să prea ai pe aicia mușterii. So long. Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 21:05 (EET)Răspunde

Numele de familie Hobăică[modificare sursă]

Numele de familie Hobăică există în familia mea extinsă. Că matale habar n-ai de asta este încă o dovadă că te porți tiranic pe aici. Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 21:05 (EET)Răspunde

Despre duplicitate și minciună[modificare sursă]

Tartorul Shef[modificare sursă]

Deci matale (Robbie SWE, deci Robi de sud/vest/est) ești tartorul șef pi-aicilea, ștegi ce vrei și cum vrei. Ești extrem de creativ, n-am ce zice! Fiind atât de agresiv și vorbind de la ambele capete ale gurii, n-o să prea ai pe aicia mușterii. So long. Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 19:03 (UTC)

Numele de familie Hobăică[modificare sursă]

Numele de familie Hobăică există în familia mea extinsă. Că matale habar n-ai de asta este încă o dovadă că te porți tiranic pe aici. Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 19:01 (UTC)

Plângere (Plângere, dar nu în Valea Plângerii)[modificare sursă]

Domnule Claudiu Mihailă doresc să vă adresez o plângere dumneavoastră, în calitate de administrator de pe WikTionar. Am creat recent articolul Hobăică, întrucât acesta este un nume de familie din familia mea extinsă. Numele este originar din zona Sucevei și a nordului Republicii Moldova de azi. Utilizatorul Robbie SWE s-a repezit ca un uliu și comportându-se ca un "tartor shef" a șters articolul după câteva minute după ce l-am creat. În același timp, mi-a trimis un mesaj automat "blah-blah-blah," care contrazice total acțiunea sa brutală. Cu astfel de "prestanță" mă îndoiesc că vor fi prea mulți doritori dornici a contribui acolo. Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 21:28 (EET)Răspunde

Limbaj pastoral[modificare sursă]

  1. Limbajul este, întotdeauna, adecvat individului cu care conversez. Deci ăsta este nivelul dumitale, pastoral.
  2. Șterge-l dacă ai chef, că și așa nu ai altceva mai bun de făcut, în loc de a-l modifica, pentru a fi un exemplu de urmat.
  3. Dar, din nou, de ce l-ai modifica, că doară este făcut aidoma altor modele pe care "domnia dumitale" le-ai aprobat și ștampilat?
  4. Amenințările sunt minunate. De ce? Pentru că nu ești dispus a accepta critici și/sau un dialog.Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 20:52 (UTC)

Quod erat demonstrandum[modificare sursă]

  • Wiktzionarul românesc --> (Jurnal blocări); 20:58 . . Robbie SWE (Discuție | contribuții) a blocat utilizatorul „Udarque (Discuție | contribuții)” pe o perioadă de 3 zile (crearea de conturi dezactivată) ‎(prin reacția dumneavoastră ați confirmat decizia luată de a vă bloca)

Quod erat demonstrandum Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 23:06 (EET)Răspunde

Cele de mai sus subliniză exact ceea ce am afirmat anterior, când indivizii nu au argumente (care să le justifice acțiunile lor ciudate) se reped a astupa gura celui care îi trage la răspundere pentru comportamentul lor duplicitar, abuziv și tiranic. Aveau perfectă dreptate latinii, Q.E.D. se potrivește ca o mănușă acestei situații. Udarque (discuție) 2 noiembrie 2012 23:18 (EET)Răspunde

Categorii cu nemiluita[modificare sursă]

Domnul meu, adăugați la grămadă categorii cu nemiluita .... unele supracategorii, altele inexistente. Poate ar fi bine să vă opriți puțin și să discutați puțin ceea ce faceți, cu un administrator --Accipiter Gentilis (discuție) 23 decembrie 2012 01:22 (EET)Răspunde

  1. În orimul rând, s-ar putea să fiu o doamnă sau domnișoară.
  2. Dacă ați fi fost (doar puțin, foarte puțin) mai atent, ați fi putut remarca că mai toate aceste categorii au categorii corespondete pe en.wiki.
  3. Deci, care este sensul intervenției dumneavoastre?!?!?!

Același, Udarque (discuție) 23 decembrie 2012 01:28 (EET)Răspunde

Acesta. --Accipiter Gentilis (discuție) 23 decembrie 2012 02:56 (EET) P.S. Între timp a apărut și o a doua opinie ... Toate cele bune !Răspunde

Propunerea de ștergere rapidă pentru Categorie:Oameni după naționalityate și după război[modificare sursă]

La pagina Categorie:Oameni după naționalityate și după război a fost pusă o etichetă prin care se cere ștergerea ei rapidă de la Wikipedia, pentru următorul motiv:

titlu scris greșit; nicio altă pagină nu are link spre aceasta

Conform criteriilor pentru ștergere rapidă, articolele ce nu îndeplinesc criteriile elementare ale Wikipediei pot fi șterse în orice moment.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Bătrânul (discuție) 29 ianuarie 2013 08:15 (EET)Răspunde

Aveți dreptate, este greșeala mea de ortografie. Udarque (discuție) 2 februarie 2013 06:33 (EET)Răspunde

MD[modificare sursă]

Salut, nu am posibilitatea să-ți trimit mail, așa că întreb aici: ești din R.Moldova? //  Gikü  vorbe  fapte  sâmbătă, 29 iunie 2013 09:11 (EEST)Răspunde

Nu, dragule, sunt din România Mare. Ca atare, și/inclusiv din Republica Moldova. Udarque (discuție) 18 iulie 2013 22:07 (EEST)Răspunde
Îmi place răspunsul tău, Udarque. :) --XXN (discuție) 21 august 2013 14:18 (EEST)Răspunde
Indiferent dacă place cuiva, multora sau nimănui, este singurul răspuns pe care îl am la orice ce fel de întrebări de acest tip. Udarque (discuție) 12 septembrie 2013 00:45 (EEST)Răspunde

Voit criminală?[modificare sursă]

În descrierea modificărilor la articolele Grigorie Cazacliu, Ion Cazacliu și Vladimir Cazacliu vorbiți despre eliminarea re-direcționării, voit criminală. E o acuzație gravă. Cum o justificați? -- Victor Blacus (discuție) 18 iulie 2013 23:24 (EEST)Răspunde


Bănuiesc că ștergerea nejustificată la absolut nimic (adică la completa golire a paginii) a trei articole vă va furniza trei dovezi "criminale." Luați-vă cinci minute timp liber și studiați problema aici. Acest utilizator, care se numește Utilizator:RodicaB șterge cu nonșalanță conținutul total a trei articole, vedeția seria de trei goliri totale de conținut:
  1. 25 iunie 2013 11:43 (dif | ist) . . (-531)‎ . . Teodor Uncu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  2. 25 iunie 2013 11:42 (dif | ist) . . (-1.068)‎ . . Vitalie Zubac ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  3. 25 iunie 2013 11:41 (dif | ist) . . (-657)‎ . . Grigore Turcuman ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală).

De asemenea, priviți cu atenție în susul, respectiv în josul paginii modificărilor făcute de același utilizator. Veți remarca o sistematică terminare a articolelor referitoare la toți cei care au format Sfatul Țării.

Deci, repet, Sfatul Țării. --> Parcă (eu așa țin minte de când știu ca sunt român) astfel de lucruri fac parte din cele mai sfinte lucruri pe care le avem, România, românism, Unire, etcaetara. Dacă nici asta nu vă spune arhi-suficient despre extrema rea-voință a persoanei care "a ras" toate aceste articole, atunci ... vă las pe dumneavoastră să terminați fraza. Iată lista completă (această listă de mai jos acoperă numai înainte de cele trei articole terminate, că ce vom mai descoperi când vom studia cu extremă atenție întreaga activitate pe ro.wiki a acestui utilizator ... asta este o cu totul altă problemă):

  1. 25 iunie 2013 11:43 (dif | ist) . . (-531)‎ . . Teodor Uncu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  2. 25 iunie 2013 11:42 (dif | ist) . . (-1.068)‎ . . Vitalie Zubac ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  3. 25 iunie 2013 11:41 (dif | ist) . . (-657)‎ . . Grigore Turcuman ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  4. 25 iunie 2013 11:39 (dif | ist) . . (+41)‎ . . m Lista membrilor Sfatului Țării ‎ (+ Categorie:Membri ai Sfatului Țării) (actuală)
  5. 25 iunie 2013 11:36 (dif | ist) . . (+234)‎ . . Discuție Utilizator:RodicaB ‎ (→‎Redirecționări la Lista membrilor Sfatului Țării)
  6. 25 iunie 2013 09:31 (dif | ist) . . (+210)‎ . . Discuție Utilizator:RodicaB ‎ (→‎Redirecționări la Lista membrilor Sfatului Țării)
  7. 25 iunie 2013 09:27 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Dimitrie Mârza ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  8. 25 iunie 2013 09:27 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Anatolie Moraru ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  9. 25 iunie 2013 09:27 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Alexandru Moraru ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  10. 25 iunie 2013 09:26 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Mihail Minciună‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  11. 25 iunie 2013 09:25 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Gheorghe Mare ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  12. 25 iunie 2013 09:25 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Vasile Lașcu‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  13. 25 iunie 2013 09:24 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Ion Ignatiuc ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  14. 25 iunie 2013 09:24 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Nicolae Grosu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  15. 25 iunie 2013 09:23 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Vasile Ghenzul ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  16. 25 iunie 2013 09:22 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Simeon Galițchi ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  17. 25 iunie 2013 09:20 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Dimitrie Dragomir ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  18. 25 iunie 2013 09:20 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Ion Creangă (deputat) ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  19. 25 iunie 2013 09:19 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Pavel Cocârlă ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  20. 25 iunie 2013 09:18 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Afanasie Chiriac ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  21. 25 iunie 2013 09:17 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Vladimir Chiorescu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  22. 25 iunie 2013 09:17 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Dimitrie Cărăuș ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  23. 25 iunie 2013 09:16 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Vladimir Cazacliu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării)
  24. 25 iunie 2013 09:16 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Ion Cazacliu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării)
  25. 25 iunie 2013 09:15 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Grigorie Cazacliu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării)
  26. 25 iunie 2013 09:15 (dif | ist) . . (+29)‎ . . Anton Caraiman ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  27. 25 iunie 2013 09:14 (dif | ist) . . (+14)‎ . . Teodosie Bârcă ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  28. 25 iunie 2013 09:14 (dif | ist) . . (+14)‎ . . Teodor Bârcă ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării)
  29. 25 iunie 2013 09:13 (dif | ist) . . (+46)‎ . . Gheorghe Buruiană ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  30. 25 iunie 2013 09:12 (dif | ist) . . (+14)‎ . . Ilarion Buiuc ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  31. 25 iunie 2013 09:12 (dif | ist) . . (+14)‎ . . Ignație Budișteanu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  32. 25 iunie 2013 09:12 (dif | ist) . . (+14)‎ . . Ștefan Botnarciuc ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  33. 25 iunie 2013 09:09 (dif | ist) . . (+14)‎ . . Elefterie Sinicliu ‎ (#redirectLista membrilor Sfatului Țării) (actuală)
  34. 25 iunie 2013 09:06 (dif | ist) . . (+30)‎ . . Nicolae Mămăligă ‎ (Redirecționat înspre Lista membrilor Sfatului Țării) (actuală) (Etichetă: Redirect dublu)


Auguri. Profund dezamăgit (pentru a nu produce nimic din acele povești care toată suflarea inter-nautică trebuie să fie "politically correct" ). Udarque (discuție) 19 iulie 2013 00:47 (EEST)Răspunde

Răspuns[modificare sursă]

Nu există nicio dovadă de „extremă rea-voință” din partea utilizatorului RodicaB, ca să nu mai vorbim despre acțiune „voit criminală.” Nu a „ras” articolele, ci le-a redirecționat către Lista membrilor Sfatului Țării. Conținutul nu s-a pierdut: îl regăsiți în istoricul paginii. A explicat redirecționările pe propria pagină de discuții. Dacă nu sunteți de acord, discutați problema, de preferință pe paginile de discuție ale articolelor. În niciun caz reacția dumneavoastră violentă nu se justifică și nici ignorarea avertizărilor, care a dus la blocarea dumneavoastră. Vă recomand să vă familiarizați cu politicile și îndrumările proiectului – și în mod special cu politicile privitoare la buna credință și rezolvarea disputelor. -- Victor Blacus (discuție) 20 iulie 2013 21:13 (EEST)Răspunde
Argumentele dumneavoastră vă pot spune dumneavoastră foarte mult, dar pe mine nu mă impresionează deloc. Oricum, mă voi supune la tot ceea ce ați recomandat mai sus, nu pentru m-ați fi convins ci numai pentru că aveți "bâta" în mână. Auguri. Udarque (discuție) 20 iulie 2013 21:22 (EEST)Răspunde

Intervenția cuiva neinvitat[modificare sursă]

Poate că ar trebui - pentru a înțelege ce s-a întâmplat - aruncată o privire aici ? --Accipiter Gentilis (discuție) 19 iulie 2013 01:07 (EEST)Răspunde

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

La Wikipedia sunt interzise atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru atacuri personale la adresa altor contribuitori. Vă rog să comentați conținutul și să nu jigniți utilizatorii; atacurile la persoană fac rău comunității și proiectului. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia. Vă mulțumesc. Este vorba despre insistența în folosirea sintagmei semnalate mai sus, pe care o repetați în forma redirecționare hiper-stupidă, voit criminală, la articolul Teodor Bârcă. -- Victor Blacus (discuție) 18 iulie 2013 23:41 (EEST)Răspunde

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore.
Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Motivul blocării: Atacuri la persoană. Victor Blacus (discuție) 19 iulie 2013 00:00 (EEST)Răspunde

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Udarque. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Victor Blacus.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Udarque. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui RodicaB.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Accipiter Gentilis (discuție) 20 iulie 2013 21:41 (EEST)Răspunde

Tania Cergă ??[modificare sursă]

Salut,
cu excepția unui articol pe VipMagazin, nicăieri nu am mai întâlnit să fie scris Tania Cergă. Bănuiesc că și acel articol de pe VipM ar fi greșit. Eu de cât timp știu de ea, acum prima dată aud să fie Cergă. Dacă nu mai găsești surse ce confirmă asta, aș putea-o întreba direct pe facebook :D, doar că nu-s sigur de va răspunde)) XXN (discuție) 18 noiembrie 2013 15:05 (EET)Răspunde

Categorii[modificare sursă]

Bună ziua și La Mulți Ani,

Nu sunt de acord cu redirecționarea categoriei Profesori ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași către Cadre didactice universitare ale Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După știința mea, toate personalitățile cuprinse în prima categorie sunt profesori universitari ; Karl Kurt Klein, care a fost conferențiar, nu este inclus în această categorie însă ar putea fi inclus în a doua. Pe de altă parte, mi se pare că sunt două erori în titlul celei de-a doua categorii : 1. Alexandru Ioan Cuza ar trebui să fie între ghilimele, și 2. cred că este un pleonasm să spui « cadre didactice universitare » pentru o universitate ; există cadre didactice neuniversitare printre angajații unei universități ? --Pocor (discuție) 2 ianuarie 2014 11:00 (EET)Răspunde

Bună ziua - La mulți aniǃ
1. Există cadre didactice care au predat, continuă să predea și vor continua să predea la institute de învățământ superior fără a avea statutul de cadre didactice universitare. În România, înainte de 1989, eu însumi fusesem unul dintre aceia, care având "doar" statutul de profesor de liceu, am predat la două institute de învățământ superior diferite.
2. Alexandru Ioan Cuza poate fi sau nu poate fi pus între ghilimele întrucât este absolut evident pentru oricine că numele său face parte din titlul universității despre care vorbim (folosind absolut același tip de raționament pe care îl folosiți în întreaga intervenție de mai sus).
3. Este evident că formulările de cadre didactice și cadre didactice universitare sunt distincte. (Mai mult, conform diagramelor Venn, prima mulțime este mai largă decât cea de-a doua, incluzând-o, de fapt.) Absolut similar, formularea cadre didactice universitare nu este un pleonasm când este folosit împreună cu numelui unui institut de învățământ post-liceal dar ne-vocațional.

Udarque (discuție) 6 ianuarie 2014 18:37 (EET)Răspunde

Apropo de ...[modificare sursă]

Folosind același tip de raționament pe care l-ați folosit anterior, de ce ar fi expresia cadre didactice universitare (în conjunctură cu numele unei instituții de învățământ superior) un pleonasm dar similara (dar nu identica) expresie profesori universitari nu este?ǃ?ǃ?ǃ

Udarque (discuție) 6 ianuarie 2014 18:58 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Categorie:Margaret Thatcher[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Categorie:Margaret Thatcher propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Categorie:Margaret Thatcher până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Nicolae Coman (discuție) 18 februarie 2014 12:19 (EET)Răspunde

Sunt total contra propunerii de masacrare a categoriei[modificare sursă]

Domnule, dumneavoastră aveți o problemă de intoleranță la arborele categoriilor de pe ro.wiki. Udarque (discuție) 23 februarie 2014 08:28 (EET)Răspunde

MD, RO și RM (A se citi fie România Mare, fie Republica Moldova)[modificare sursă]

Salut, nu am posibilitatea să-ți trimit mail, așa că întreb aici: ești din R.Moldova? //  Gikü  vorbe  fapte  sâmbătă, 29 iunie 2013 09:11 (EEST)Răspunde

Nu, dragule, sunt din România Mare. Ca atare, și/inclusiv din Republica Moldova. Udarque (discuție) 18 iulie 2013 22:07 (EEST)Răspunde
Îmi place răspunsul tău, Udarque. :) --XXN (discuție) 21 august 2013 14:18 (EEST)Răspunde
Indiferent dacă place cuiva, multora sau nimănui, este singurul răspuns pe care îl am la orice ce fel de întrebări de acest tip. Udarque (discuție) 12 septembrie 2013 00:45 (EEST)Răspunde
Gikü, acum îmi poți trimite și mesaje e-mail, întrucât am plasat (în sfârșit ... ) o adresă e-mail în locul cu pricina. ̴̴̴̃Udarque (discuție) 15 martie 2014 22:16 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Categorie:Români ai României interbelice[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Categorie:Români ai României interbelice creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Categorie:Români ai României interbelice până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 15 iunie 2016 22:35 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Alexia Țalavutis[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Alexia Țalavutis creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Alexia Țalavutis până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎1 decembrie 2016 15:05 (EET)Răspunde