Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014

Rugăminte nouă[modificare | modificare sursă]

Am solicitat la un moment dat retragerea statutului de patrulă automată pentru utilizatorul Saxonul, dar niciun administrator nu a fost convins de necesitatea acestei măsuri. Între timp, verific din când în când contribuțiile acestuia (mai ales paginile noi). Aș avea mare nevoie de o opinie avizată în ceea ce privește traducerea de la articolul Buchela. Mă bazez inclusiv pe cunoștințele dumneavoastră de limbă germană, necesare unei asemenea evaluări. Dacă nu aveți timp sau dispoziție, lucrurile mai pot aștepta. Vă mulțumesc, --Pafsanias (discuție) 25 martie 2014 22:00 (EET)

Chiar azi mi-au căzut ochii, din întâmplare, pe alt articol de-al dânsului. Nu îmi mai amintesc care, parcă era vorba de o actriță; în orice caz, era din epoca Parvus7. O traducere automată coafată prost. Cred că asta a făcut mai totdeauna, ceea ce explică „limba stâlcită” de care vorbea cândva Sîmbotin. Tot așa o fi și cu Buchela. Cât despre retragerea statutului: nicio șansă si nici n-ar servi la ceva. Asta e situația. Nicevo, vîderjim! -- Victor Blacus (discuție) 25 martie 2014 22:45 (EET)
În regulă, mă consolez cu situația, deocamdată. --Pafsanias (discuție) 25 martie 2014 22:51 (EET)
@Pafsanias, nu e cazul să vă consolați, nu cedați atât de rapid. Puteți apela la utilizatorul Silenzio76, dânsul face asemenea operațiuni cât ai zice pește :) XXN (discuție) 25 martie 2014 23:06 (EET)
@XXN: V-ați format cumva o opinie la adresa utilizatorului la care mă refer, sau măcar a articolului semnalat? Sunt dispus să o iau în considerare. Silenzio s-a declarat de acord cu măsura, dar nu a aplicat-o, considerând probabil că e nevoie și de opinia unui alt administrator. Cazul dumneavoastră nu cred că face obiectul discuției de față. --Pafsanias (discuție) 25 martie 2014 23:16 (EET)
„Asta e situația” înseamnă că ne interesează să avem multe articole, nu contează calitatea, și că utilizatorii cu vechime au – nu se știe de ce și de când – imunitate. Mă-nțelegi, monșer, carevasăzică: merge și-așa! -- Victor Blacus (discuție) 25 martie 2014 23:39 (EET)
    • Cine seamănă se adună, faceți bisericuțe și conspirații domnilor, aveți timp de fleacuri--Saxonul (discuție) 1 aprilie 2014 08:27 (EEST)
Lupus in fabula are nume multe și le schimbă, dar năravul ba. -- Victor Blacus (discuție) 1 aprilie 2014 10:54 (EEST)
Lupul ti-a servit pe tavä pseudonimele, altfel mureai nevinovat Victor, nu uita acest lucru, imi pare räu cä nu esti luat de ceilalti in seamä--Saxonul (discuție) 1 aprilie 2014 14:49 (EEST)
Totuși, dumneavoastră m-ați luat în seamă, ceea ce îmi spune că nu sunt chiar fleacuri. Vă propun să meditați asupra acestui principiu primar enunțat de Feynman. -- Victor Blacus (discuție) 1 aprilie 2014 15:11 (EEST)

Felicitări[modificare | modificare sursă]

... mi-a plăcut argumentul, mai ales că a venit după retragerea candidaturii. --Silenzio (discuție) 26 martie 2014 02:47 (EET)

Iată și raționamentul meu și l-am dat pe cel mai recent, adică, n-a trebuit să mă obosesc să scotocesc arhivele.--Silenzio (discuție) 26 martie 2014 03:43 (EET)
No lasă că nu-i bai, fârtate! -- Victor Blacus (discuție) 26 martie 2014 14:16 (EET)
Ba-i bai, deoarece susțineți baicanisme, dar, de, e democrație. --Silenzio (discuție) 26 martie 2014 23:42 (EET)
Huh? Mai bine las-o moartă. -- Victor Blacus (discuție) 27 martie 2014 00:33 (EET)

Trebuie s-o las moartă. Nici nu știu după ce m-am obosit? Probabil, să mai primesc o dată perimatul huh?. În fine, dacă respect nu e, nimic nu e. Toate cele bune, --Silenzio (discuție) 27 martie 2014 02:49 (EET)

O paranteză[modificare | modificare sursă]

O mică paranteză la ultima dvs. intervenție de pe pagina de discuție a „Blocatului” (pentru că nu este util să se mai lungească discuțiile de acolo): când am argumentat inexistența cuvântului tunelare în limba română prin faptul că acesta nu apare în dicționare, mi s-a replicat că poate „va exista în curând” (Discuție:Noua metodă austriacă de construcție a tunelurilor). Poate că în curând vor fi în dicționare și cuvintele statoric, computeric și alte inovații de acest tip; pot doar să sper că acest „curând” să fie foarte, foarte îndepărtat... --Bătrânul (discuție) 31 martie 2014 18:22 (EEST)

Ori aveți vocație profetică, ori (mai probabil) Blocatul a citit mesajul dumneavoastră de deasupra. -- Victor Blacus (discuție) 31 martie 2014 22:38 (EEST)
Cum „nimeni nu e profet în țara lui”, mai sigură e a doua variantă... :) --Bătrânul (discuție) 31 martie 2014 22:40 (EEST)
Domnilor, dacă-mi permiteți: Mie mi se pare cât se poate de clar că dumneavoastră reprezentați aspectul statoric al limbii, în vreme ce blocatul reprezintă aspectul ei rotoric (chiar dacă uneori are efecte alternatorice). Dacă nu ați fi atât de încăpățânați, Wikipedia ar fi cu siguranță mult mai generatorică! --Pafsanias (discuție) 1 aprilie 2014 01:49 (EEST)

Web page Wikipedia, user: SANDU Z. Florin, stearsa pe 03.04.2014[modificare | modificare sursă]

[Mutat la Discuție Utilizator:SANDU Z. Florin]

Astronomie[modificare | modificare sursă]

Bună dimineața. Vă mulțumesc pentru apreciere. Cu stimă, Lucian GAVRILA (discuție) 4 aprilie 2014 08:44 (EEST)

Discuție:Buchela[modificare | modificare sursă]

Aveți perfectă dreptate cu avertismentul WP:FAP de acolo. Eu am înțeles despre ce este vorba, numai că un utilizator care ajunge întâmplător acolo s-ar putea să fie derutat: cui îi este adresat acel avertisment: lui Pafsanias sau celuilalt? --Bătrânul (discuție) 4 aprilie 2014 15:48 (EEST)

FAP-ul l-am pus pe pagina de discuție a lui Saxonul, de unde o să-l șteargă. De aceea, l-am duplicat pe pagina de discuție a articolului. Aveți dreptate în privința ambiguității; am să repar. -- Victor Blacus (discuție) 4 aprilie 2014 15:54 (EEST)

Ce mai faci[modificare | modificare sursă]

Ce mai faci Victor, după cum vezi mă ocup de aici înainte ca și Pafsanias de diferite discuții inutile este mult mai comod și mai ușor decât să inițiezi articole. Iar în legătura cu actrița aia a lui Parvus, nu te da bătut așa cum spunea XXY, sau Panatinaikos, sper că n-am pocit numele lor ca și aricolele, dar văd că începi să devii și tu senil Victor, ei ce să faci vârsta, chiar nu știi cum se cheamă actrița acea, caut-o mai departe între articolele lui Parvus, cred că erau vreo 70.000, pe ceilalți ortaci îi găsești aici-Numai bine --Saxonul (discuție) 7 aprilie 2014 15:01 (EEST)

  • După cum vezi mă țin de cuvânt particip mai deaparte la discuții inutile, administrator netrebnic, obsedat patologic și incompetent, cred că ai fost de joia mare la coafor să-ți pui părul pe bigudiuri. --Saxonul (discuție) 17 aprilie 2014 14:50 (EEST)
Pentru acest atac neprovocat i-am trimis utilizatorului Saxonul o avertizare FAP, pe care probabil o va șterge, conform obiceiului. -- Victor Blacus (discuție) 17 aprilie 2014 18:03 (EEST)
  • Să fiu sincer sunt surprins de afirmațiile tale Victor, chiar ai uitat, sau vrei ca să uit că m-ai provocat și mai afirmi ca administrator integru: "atacurile la persoană fac rău comunității și proiectului"--Saxonul (discuție) 18 aprilie 2014 07:35 (EEST)

Revenire cu noutati[modificare | modificare sursă]

Buna seara, domnul Blacus!

Imi cer din nou scuze pentru problemele create cu postarile mele gresite si repetate, dar eu ca si nou venit la Wikipedia pana am invatat, am inteles mai greu sitemul de aici care este total diferit fata de website-urile de socializare obisnuite!

M-am straduit sa fac pe pagina de Teste ( groapa cu nisip ) modificari la textul postat initial ca sa-l aduc intr-o forma in care sa arate ca o pagina enciclopedica si sa nu mai semene cu un CV, am aratat si aspecte negative ca sa nu se interpreteze ca si o dorinta acerba de promovare de imagine, am indicat pentru Notabilitate si Credibilitate surse de incredere la capitolul “Bibliografie” initial denumit “Note” si am scris cu diacritice, va rog din suflet sa-mi spuneti daca acum pagina este bine intocmita si daca nu, ce anume mai trebuie sa modific sau sa adaug.

Va mai rog sa-mi spuneti cum pot sa schimb numele SANDU Z. Florin in Florin SANDU si daca la “Username” se poate sa apara doar numele si prenumele fara titulatura de “Utilizator” si care sunt conditiile.

In situatia in care modificarea numelui de utilizator o faceti doar dumneavoastra in calitatea de Administrator, va rog sa o operati si daca la titulatura de “Utilizator” nu se poate renunta poate sa ramana si cu ea, numai sa termin mai repede acest proiect.

Sa aveti o seara cat mai placuta si plina de bucurii!

Cu deosebit respect, (SANDU Z. Florin (discuție) 8 aprilie 2014 21:16 (EEST)).

Ați primit deja explicațiile necesare de la Sîmbotin și Pafsanias. Nu este necesară intervenția unui administrator. -- Victor Blacus (discuție) 8 aprilie 2014 21:37 (EEST)

HRISTOS A INVIAT!

Fie ca in continuare de Sfintele Sarbatori Pascale, Bunul Dumnezeu sa va Binecuvinteze si sa va aduca-n casa multa Sanatate, Pace, Liniste, Speranta, Iubire si Lumina! PASTE FERICIT!

             (SANDU Z. Florin (discuție) 21 aprilie 2014 22:41 (EEST))

Vești[modificare | modificare sursă]

...din fermă? --Pafsanias (discuție) 10 aprilie 2014 10:46 (EEST)

Da. -- Victor Blacus (discuție) 10 aprilie 2014 11:09 (EEST)

Neurofiziologie[modificare | modificare sursă]

Am creat un amărât de ciot... cu speranța că nu va fi redirecționat spre Fiziologie. :) --Pocor (discuție) 13 aprilie 2014 23:45 (EEST)

Sărbători fericite[modificare | modificare sursă]

cu ocazia Paștilor, sănătate și mulțumire sufletească, îți urează cu prietenieEwan2 (discuție) 20 aprilie 2014 03:28 (EEST)

Comune, Cluj[modificare | modificare sursă]

Două articole cu modificări făcute astăzi care aduc a vandalism (la partea de demografie): Comuna Ciurila și Comuna Feleacu. Restaurează te rog versiunile inițiale.--Țetcu Mircea Rareș 23 aprilie 2014 22:31 (EEST)