Wikipedia:Pagini de recuperat/Alessiah

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Alessiah[modificare sursă]

Buna ziua. Am urmat solicitarea moderatorului @Gikü: pentru a recupera articolul recreat de mine pentru Alessiah. Articole mentionate aduc notabilitatea subiectului, chiar daca da-ti un search dupa acelasi nume, apare de exemplu un artist care nu a facut nimic mai notabil, chiar mai mult nici macar nu mai activeaza in industria muzicala. Nu am nici o legatura cu subiectul articolui, insa ma vazut mai demult pagina propusa spre stergere si la cel moment nu m-am gandit sa intervin in discutie.

Un simplu search pe google poate arata notabilitatea unui tanar artist, care desigur este extrem de tanar pentru a avea ceva extrem de iesit din comun, totusi mass-media si Universal Music Grup o considera o revelatie la varsta pe care o are.

Am rugamintea sa va reconsiderati actiunea, daca acest lucru este posibil.

Multumesc, Claudiu Cozma

@Gikü: ma puteti ajuta cu recuperarea? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ClaudiuCozma85 (discuție • contribuții).

@ClaudiuCozma85: Opinia mea nu s-a schimbat. Cântăreața nu îndeplinește niciun criteriu de la Wikipedia:Asistent pentru a crea articole/Notabilitate muzică. //  Gikü  vorbe  fapte  19 februarie 2021 15:23 (EET)

@Gikü: imi pare rau sa aud asta, insa faptul ca este semnata cu o Casa de Discuri din primele 3 din lume, faptul ca a luat un premiu in Rep Moldova ca fiind "Juniorul Anului", sunt site-uri internationale care o mentioneaza, radiouri din afara care o difuseaza, cred ca se poate gasi notabilitate in asta, ok la notorietate cu siguranta mai are timp pentru a o imbunatatii. Va mai rog o data sa reconsiderati. Multumesc, Claudiu Cozma

Discuție încheiată Cântăreața nu îndeplinește criteriile specifice pentru muzicieni și nici criteriul general.--Strainu (دسستي‎)  26 februarie 2021 13:06 (EET)