Wikipedia:Pagini de șters/Victor Dican

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Victor Dican[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 1 decembrie 2020. Încheierea discuției este preconizată pentru 6 decembrie 2020.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Nyook în august 2020 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunitătii pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 1 decembrie 2020 14:17 (EET)

Păstrează: Se pare că fotbaliștii din Liga I și Liga a II-a sunt considerați automat notabili; a se vedea Proiect:Fotbal/Notabilitate, secțiunea Notabilitatea jucătorilor de fotbal. Victor Dican este jucător profesionist la clubul FC Universitatea Cluj din Liga a II-a. --Bătrânul (discuție) 16 decembrie 2020 09:07 (EET)

Cei de Liga I, da. Cei de Liga a II-a nu automat, pentru că Liga a II-a nu este complet profesionistă. FC Universitatea Cluj a jucat însă în fazele superioare (de la șaisprezecimi în sus) ale Cupei României, și dacă nu mă înșel, chiar anul ăsta s-a calificat acolo. Dacă Victor Dican a jucat în aceste faze ale competiției, îl putem considera notabil și închide discuția. —Andreidiscuție 16 decembrie 2020 18:06 (EET)
Observație: Recent, Dican a evoluat în șaisprezecimi împotriva unei echipe dintr-o ligă inferioară și „U” Cluj s-a calificat în optimi, dar abia acolo vor intra în competiție și echipele din prima ligă. --GEO (discuție) 16 decembrie 2020 21:57 (EET)