Wikipedia:Pagini de șters/Valerian Ioan Popovici

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Valerian Ioan Popovici[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 18 septembrie 2023. Încheierea discuției este preconizată pentru 23 septembrie 2023.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Sîmbotin în mai 2023 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunității pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 18 septembrie 2023 15:12 (EEST)Răspunde[răspunde]

Șterge: Criteriul general de notabilitate spune foarte clar: „Un subiect este considerat notabil dacă a fost descris în detaliu în surse de încredere independente de subiect”. Deci surse, la plural. În articol este însă indicată o singură sursă: Enciclopedia Istoriografiei Românești, coord. Ștefan Ștefănescu, București, 1978. Dacă cineva mai aduce măcar o singură sursă de încredere și verificabilă în care să se vorbească despre Valerian Ioan Popovici (nu contează dacă de bine sau de rău...), atunci articolul ar putea fi păstrat. --Bătrânul (discuție) 18 septembrie 2023 15:33 (EEST)Răspunde[răspunde]