Wikipedia:Pagini de șters/Travel Tailor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Travel Tailor[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 1 august 2018. Încheierea discuției este preconizată pentru 6 august 2018.


Justificare: Agenție de turism nenotabilă; cea mai mare realizare este obținerea locului II în 2016 la un concurs care sună a fi privat. //  Gikü  vorbe  fapte  1 august 2018 13:26 (EEST)

(adus de la Discuție:Travel Tailor) Toate informațiile cuprinse în paginile Wikipedia trebuie să fie verificabile.
Unul din principiile de bază după care se ghidează Wikipedia se poate exprima astfel: verificabilitatea contează, și nu adevărul. Ca enciclopedie, Wikipedia nu creează informație, ci doar o relatează. Din acest punct de vedere orice discuții privitoare la validitatea unei teorii, la corectitudinea unui enunț, la adevărul unei afirmații trebuie să se reducă la citarea surselor care confirmă sau infirmă acele teorii, enunțuri sau afirmații, și eventual la credibilitatea acelor surse. Wikipedia nu este un forum de discuții în care se aduc argumente și se stabilește adevărul, ci o colecție de informații de încredere, a căror valabilitate este lăsată pe seama specialiștilor, și care poate fi demonstrată numai prin referire la lucrări bibliografice. Travel Tailor este o pagină care are surse verificabile, credibile, rezultă un conținut notabil. Propunere de stergere nefondată.--Olteanu Alexandra (discuție) 1 august 2018 14:04 (EEST)
  • Șterge. Simplă prezentare a serviciilor. Sursele citate fie sunt bloguri, fie menționează Travel Tailor cel mult în treacăt. —Andreidiscuție 2 august 2018 19:40 (EEST)
  • Șterge. Nicidecum notabil. Sursele furnizate în articol par a fi o autopromovare. Web Source Content (Discuție) 10 august 2018 20:13 (EEST)