Wikipedia:Pagini de șters/Asociația Studenților la Drept (ASD) UAIC Iași

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Asociația Studenților la Drept (ASD) UAIC Iași[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 8 septembrie 2018. Încheierea discuției este preconizată pentru 13 septembrie 2018.


Justificare: Lipsă de notabilitate.  Alex Nico  (mesaj) 9 septembrie 2018 02:32 (EEST)

Sper doar ca decizia sa fie bazata pe argumente de facto si nu pe impresii care nu au fundamentare.--StudentAU (discuție) 10 septembrie 2018 13:03 (EEST)

Cu aceeași părere ca și Andrei, am stat puțin să mă gândesc dacă trebuie șters rapid sau nu articolul, tocmai din cauza faptului că seamănă cu o autopomovare. Considerați această propunere de ștergere (și nu ștergere directă) ca fiind o șansă de a arăta că subiectul este notabil pentru o astfel de enciclopedie.
Cât despre paginile menționate mai sus, ar trebui și ele verificate. -- Alex Nico  (mesaj) 10 septembrie 2018 14:20 (EEST)
  • Va multumesc pentru sugestie. In cel mai scurt timp o sa fac un update la pagina astfel incat sa se plieze pe politia wikipedia. Sunt nou pe platforma si orice sugestie si ajutor sunt binevenite.--StudentAU (discuție) 10 septembrie 2018 14:56 (EEST)
  • Șterge. Impact local, surse primare. //  Gikü  vorbe  fapte  10 septembrie 2018 23:51 (EEST)
  • Eu am incercat sa fac tot posibilul sa imbunatatesc pagina si sa o fac demna de wikipedia. Acum decizia este la voi, desigur. Daca ramene, o sa ii aduc in continuare update-uri pentru a fi la zi cu toate schimbarile si noutatie. Cu toate ca este o asociatie locala, dupa cum se vede, are colaborari si proiecte care sunt apreciate atat la nivel national, cat si international. De exemplu, proiectul MEU care a avut sprijinul Comisiei Europene si BETA EUROPE. Proiectul EdJust se desfasoara pe toata regiunea Moldova, fiind primul proiect de acest gen din Romania. Sper ca toate acestea sa contribuie la luarea unei decizii corecte. Sunt nou pe platforma si am incercat sa ma adaptezi cat se poate de repede la exigentele impuse de renumele acesteia. Va multumesc pentru oportunitate. --StudentAU (discuție) 13 septembrie 2018 21:46 (EEST)

Șterge: nu depășește scopul unei pagini de prezentare.--Accipiter Q. Gentilis(D) 13 septembrie 2018 23:43 (EEST)