One More Chance

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
One More Chance
45 One more chance(Something to remember).jpg
Single de Madonna
Lansare 17 martie 1996
Înregistrare 1995
Gen Pop Baladǎ
Durată 4:25
Casă de discuri Warner Bros.
Producător Madonna, David Foster
Recenzii profesioniste
Cronologie – Madonna
Oh Father
(relansare)
(1995)
One More Chance Love Don't Live Here Anymore
(Soulpower remix)
(1996)
Poziții în clasamente

"One More Chance" este o baladǎ pop a Madonnei. A fost lansatǎ ca al treilea single de pe compilația de balade Something to Remember pe 7 martie 1996.

Informații despre melodie[modificare | modificare sursă]

În martie 1996 Madonna a lansat One More Chance ca al treilea single de pe compilația de balade Something to Remember, dupǎ hitul anterior, You'll See și relansarea în unele țǎri europene a melodiei "Oh Father". În Statele Unite, al doilea single, și ultimul a fost remixul melodiei "Love Don't Live Here Anymore", însǎ în Japonia, Marea Britanie și câteva țǎri europene "One More Chance" a fost lansat ca ultim single. În Australia ambele melodii au fost lansate ca single. În Regatul Unit "Love Don't Live Here Anymore" trebuia sa fie lansat în august dar s-a renunțat la idee dupǎ ce "Oh Father" și "One More Chance" nu au avut succesul dorit.

Fiind foarte puțin promovat și fǎrǎ un clip oficiak, melodia nu s-a descurcat bine în topuri atingâng #11 în Marea Britanie (este singura datǎ când douǎ melodii consecutive ale Madonnei nu au intrat în Top10-ul din aceastǎ țarǎ) și #35 în Australia. Melodia s-a descurcat mult mai bine în Hong Kong atingâng #1.

Topuri[modificare | modificare sursă]

Top Poziția
maximǎ
Australia 35
Eurochart Hot 100 50
Marea Britanie 11
Polonia 12