Olga Calpajiu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Olga Calpajiu
Date personale
Născută (36 de ani) Modificați la Wikidata
Bender, RSS Moldovenească, URSS Modificați la Wikidata
Cetățenie Republica Moldova Modificați la Wikidata
Ocupațiemodel
actriță Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba moldovenească
limba italiană Modificați la Wikidata

Olga Calpajiu, cunoscută și sub numele de Olga Kent (n. 26 februarie 1988, Tighina, RSS Moldovenească) este un fotomodel și actriță moldoveană,[1][2] cunoscută mai ales în rândul publicului italian pentru rolul Galinei în serialul Vacanze di Natale a Cortina (2011).

Biografie[modificare | modificare sursă]

Originară din Tighina, oraș aflat acum în componența regiunii separatiste Transnistria, auto-proclamată de Republica Moldova în anul 1990, a câștigat titlul de "Miss Transnistria" în 2005 și, doi ani mai târziu, absolvind liceul, s-a mutat în România și apoi în Italia. La Milano, a luat numele de scenă Olga Kent, și a început cariera în lumea modei, prezentând pentru diferite mărci, cum ar fi Benetton, Triumph și P2. Începând cu 2010, a pozat într-un spot publicitar pentru deodorantul comercial Nivea Calm & Care[3], iar în 2011 pentru o campanie de publicitate și imprimare; ulterior participă la proiectul Food is Fashion and Health'[4].

După ce a câștigat apariția pe coperta revistei românește Elle (iulie 2007) și Harper's Bazaar (martie 2011)[5], în 2011, ea a jucat în Vacanze di Natale a Cortina de Neri Parenti, în care ea o joacă pe frumoasa Galina, soția magnatului rus al gazului, Fiodor Isakovic (Ivan Tomasevic)[6]. Începând 2013, împreună cu Paolo Ruffini și Lorella Boccia conduce cabaretul TV, Colorado, de asemenea a jucat în filmul Fuga di cervelli.

Campanii publicitare[modificare | modificare sursă]

Filmografie[modificare | modificare sursă]

Televiziune[modificare | modificare sursă]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Olga Kent Calpajiu: "Niciun podium nu merită să-ți lași studiile". Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ La ce fata fierbinte a renuntat Bogdan Vladau! S-a iubit in acelasi timp si cu modelul Olga Calpajiu, si cu Iulia Vantur
  3. ^ Video disponibile su You Tube sul canale ufficiale dell'MRA Models Agency nella versione tedesca, sul canale ufficiale della Nivea nella versione australiana. La campagna pubblicitaria è stata effettuata anche in altri paesi europei ed in alcune nazioni sudamericane.
  4. ^ Immagini disponibili su InsideLife[nefuncțională].
  5. ^ Consultabili entrambe on line.
  6. ^ "Olga Calpajiu: la sexy russa di Vacanze di Natale a Cortina è una modella di intimo", su Virgilio gossip del 5 dicembre 2011.

Legături externe[modificare | modificare sursă]