Sari la conținut

Format:Au-spam1

 Acest format foarte utilizat sau vizibil este semiprotejat.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

■ Spam

Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim!


Notă formate avertizare
  • Vă rugăm să verificați mai întâi lista mesajelor de avertizare înainte de a folosi orice format pe paginile de discuție pentru a atenționa un utilizator. Aplicarea celui mai potrivit format poate ajuta prin reducerea confuziei mesajului transmis.
  • Vă rugăm să nu uitați să introduceți mesajele de avertizare prin substituire. Substituirea se face astfel: în loc de {{au-spam1}} scrieți {{subst:au-spam1}}. Această precauție are avantajul că reduce ocuparea serverelor.

Mulțumim!Utilizare
  • Fără parametru:

{{subst:au-spam}} --~~~~

  • Cu titlul paginii vandalizate ca parametru:

{{subst:au-spam|București}} --~~~~

În acest caz mesajul se schimbă, precizînd la ce pagină se referă avertizarea.