Discuție Utilizator:PoyZONE

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie PoyZONE) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!  Daniel  Mesaj  12 mai 2009 18:36 (EEST)

Craiova[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Craiova, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată!  Daniel  Mesaj  12 mai 2009 18:36 (EEST)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că obişnuiţi să salvaţi în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucraţi, deşi aţi făcut numai mici modificări. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările făcute este suficient să folosiţi butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările. Mulţumesc! --Andreidiscuţie 12 mai 2009 20:10 (EEST) Multumesc de sugestie.

■ Nu ştergeţi[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ştergeţi în mod nejustificat conţinutul paginilor de la Wikipedia, aşa cum aţi procedat la Format:Cartiere Craiova. O astfel de acţiune poate fi considerată vandalism.

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsaţi nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecţionaţi către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceţi la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiţi greşeli, vă rugăm să le corectaţi.

Pentru teste folosiţi cutia cu nisip. Informaţii despre cum puteţi contribui la Wikipedia găsiţi la pagina de bun venit. Vă mulţumim. --Redfox (discuţie) 19 mai 2009 19:06 (EEST)


Dacă pentru orice fac pe această pagină se comentează nu văd rostul să mai adaug/ editez pentru ca tot timpul se va găsi cineva care să comenteze. Vandalism ? Daca vedeţi mai sus am adăgat Cartierele în bodyul paginii deci nu-şi mai aveau locul acolo.

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Info-pictogram.png Vă recomand să completaţi întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate. Această descriere le este foarte utilă celor care urmăresc evoluţia paginii sau îi analizează istoricul. În lipsa descrierii există chiar riscul ca modificările pe care le faceţi să fie interpretate ca vandalism şi anulate. Dacă spaţiul disponibil în rubrica respectivă nu este suficient puteţi explica modificările în pagina de discuţie. Mulţumesc. --Redfox (discuţie) 19 mai 2009 19:14 (EEST) Ce vandalism domnule? Vă las pe voi să faceţi ce vreţi cu pagina aceasta. Puteţi să anulaţi absolut toate modificăriile mele. Mai bine modificaţi "Toţi utilizatorii interesaţi să fie tot timpul bruiaţi de admini sunt invitaţi să participe la Wikiproiectul Oraşele României.

Fără constatări filozofice[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru participarea dumneavoastră recentă, dar aici încercăm să creăm o enciclopedie cuprinzând articole informative. Nu credem că constatările dumneavoastră filozofice vor fi înţelese pe deplin în atmosfera unei enciclopedii, de aceea vă rugăm să păstraţi un ton serios şi să scrieţi într-un stil enciclopedic. Pentru a afla cum puteţi contribui la proiectul nostru, vă invităm să citiţi pagina de bun venit. --Redfox (discuţie) 19 mai 2009 19:42 (EEST)

Craiova[modificare sursă]

Imaginea aceea am scos-o pentru că este imagine cu utilizare cinstită, deci poate apărea doar într-un singur articol, în cazul acesta, FC Universitatea Craiova (vedeţi licenţa acelei imagini). Pentru mai multe detalii vedeţi Wikipedia:Drepturi de autor. O zi plăcută. --Sebi B. discută 23 mai 2009 19:24 (EEST)

Singura pagină unde nu trebuia să apară stema era Cristian Chivu, în rest apare la formatul Format:Lot-ucraiova ceea ce face să apară şi pe restul paginilor care folosesc acel format. Pagina cu Chivu am rezolvat-o, iar pe cea cu formatul o las aşa pentru că nu ştiu cum e bine sau rău. Vă urez o zi cât mai plăcută. --Sebi B. discută 23 mai 2009 19:43 (EEST)


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Farcas.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Farcas.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 28 mai 2009 18:08 (EEST)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că obişnuiţi să salvaţi în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucraţi, deşi aţi făcut numai mici modificări. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările făcute este suficient să folosiţi butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările. Mulţumesc! --Tudorτ 28 mai 2009 19:07 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, PoyZONE. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Probleme cu sursa și licența fișierului SCM Universitatea Craiova.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului SCM Universitatea Craiova.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 10 ianuarie 2013 11:07 (EET)

Probleme cu sursa și licența fișierului Romanescu.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Romanescu.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 21:25 (EET)