Discuție Utilizator:Mihai traistariu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 6 ani de Andrei Stroe în subiectul Blocat
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Mihai traistariu) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.


Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! 24 septembrie 2008 23:55 (EEST)

Chiar dacă recordul nu este omologat...[modificare sursă]

Bună ziua. La articolul Mihai Trăistariu ați scris: „Chiar daca recordul nu este omologat inca, este recunoscut la ora actuala ca fiind singura voce masculina din lume care poate ridica 5 octave si o terta (ambitus)”. Ei bine, în caz că nu cunoașteți politicile Wikipediei, nu putem scrie aici lucruri „care nu sunt omologate încă”, care se încadrează ca cercetare originală (nepermisă). Atâta vreme cât puteți oferi o sursă de încredere care să certifice ceea ce spuneți, puteți spune. Dacă nu, așteptați să apară așa ceva și atunci vom putea include respectiva informație pe Wikipedia. Aici nu este permis să includem informații de primă mână.

Încă ceva: am la Dvs. rugămintea să redactați numai cu Wikipedia:Diacritice, singurul mod corect de a scrie în limba română (găsiți asistență how-to la pagina respectivă).

Și încă o întrebare: Dvs. sunteți Mihai Trăistariu? Dacă nu, va trebui să faceți o cerere prin care să schimbați numele de utilizator pe care-l folosiți (de exemplu, dacă sunteți un fan înfocat al cântărețului), deoarece unii cititori v-ar putea confunda cu el și asemenea ambiguități de identitate nu sunt agreate de sistemul juridic din România, dar nici de cel american. În caz că nu sunteți Dvs. Trăistariu, atunci adevăratul Trăistariu ar putea da în judecată Wikipedia pentru că cineva folosește aici numele lui. Vă rog să ne sprijiniți prin a ține cont de recomandările aduse și prin a ne oferi răspunsuri. Puteți scrie aici, mai jos, sau la pagina mea de discuții. Toate bune! (impy4ever (discuție) 6 octombrie 2008 17:16 (EEST))Răspunde

P.S. Am văzut că un anonim v-a vandalizat pagina, am refăcut-o eu pentru Dvs. (impy4ever (discuție) 6 octombrie 2008 17:39 (EEST))Răspunde

Am văzut că ați mai fost între timp în vizită la Wikipedia. De ce evitați să vorbiți cu noi? (impy4ever (discuție) 7 octombrie 2008 08:48 (EEST))Răspunde

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Mihai Trăistariu a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim.

Citarea surselor[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Mihai Trăistariu, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! XXN, 9 decembrie 2015 18:04 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Vasile Trăistariu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Vasile Trăistariu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Vasile Trăistariu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎1 decembrie 2016 15:54 (EET)Răspunde

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: nelimitat. Justificare: tentativă de intimidare, amenințare cu datul în judecată.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj, dar pentru a fi ridicată este esențial să vă retractați amenințările și să încercați să intrați în discuții editoriale productive și civilizate cu ceilalți redactori.  —Andreidiscuție 8 iunie 2017 10:09 (EEST)Răspunde

incerc de mult timp sa sterg o biografie scrisa eronat despre mine. fara succes. te rog sa ma deblochezi de pe contul oficial. daca citesti asa zisa biografie care apare acum ... pe langa faptul ca reprezinta 10 % din activitatea mea ... apar si lucruri groaznice : ca tatal meu o batea pe maica-mea, ca-mi placea fizica la scoala etc. asa ceva nu e admisibil pe wikipedia. cum poti aproba o asa biografie si s-o stergi pe cea scrisa de mine cu o exactitate de 100 % ? te rog sa pui biografia pe care tot incerc s-o pun de ani de zile. poate nu stiu sa scriu in format wikipedia, recunosc ... mai am de invatat. dar nu inteleg de ce nu poate fi blocat accesul oricaror neaveniti care fac misto si modifica biografiile dupa bunul plac. oamenii scriu vrute si nevrute. nu pot accepta sa-si bata joc de mine oricine. - Mihai Traistariu ( cantaretul ) ca sa te lamuresti ca vorbesti cu Mihai Traistariu. multumesc pentru intelegere.

de asemenea biografia fratelui meu, pictorul Vasile Traistariu, a fost stearsa de tot. de neinteles atata timp cat el are sute de expozitii in tara si strainatate, a aparut de zeci de ori la tv si in ziare. cineva isi bate joc.

(

am vorbit chiar acum cu avocatul meu si mi-a zis ca lucrurile nu vor ramane asa. am facut print screen si la mesajul de la tine pt. ca tu esti unul din administratorii care aproba bazaconiile si sterge biografia reala.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Traistariu (discuție • contribuții).

Eu nu am aprobat nimic. Nu am niciun interes în acel articol și nu am scris nimic acolo. V-am blocat însă contul pentru că ați ales să-i amenințați pe cei care contribuie la acel articol că îi dați în judecată. Nu așa puteți să mișcați lucrurile, ci prin dialog. Amenințările și tentative de intimidare (cum este amenințarea cu datul în judecată) sunt inacceptabile, mai ales dacă sunteți cine susțineți că sunteți. Cu un dialog calm și civilizat, și cu o strictă aderență la politicile de verificabilitate, veți realiza mult mai multe.
Am reținut solicitarea dumneavoastră de deblocare. Argumentele pe care le aduceți sunt editoriale și nu au legătură cu motivul pentru care ați fost blocat. Ați fost blocat pentru că ați amenințat cu datul în judecată. Veți fi deblocat când veți înțelege să retrageți acele amenințări. După aceea, puteți discuta orice chestiuni editoriale doriți. —Andreidiscuție 8 iunie 2017 12:06 (EEST)Răspunde