Discuție Utilizator:Locketudor~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Vama Veche[modificare sursă]

Mulţumesc pentru articol! Şi eu sper să colaborăm încontinuare! Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informaţia românilor. 2 septembrie 2005 08:28 (UTC)


Salut! În cazul în care nu ai observat, contribuţiile tale cu diacritice nu sunt ok. Probabil, aşa cum ai scris la Tomb Raider, le faci în Word, după care faci copy şi paste în navigator! Rezultat: ele nu apar corect, aşa că va trebui să modifici direct în navigator! Mulţumesc! --Vlad 15 august 2005 10:37 (UTC)

Mulţumesc pentru oferta de colaborare dar am propriile articole de care trebuie să mă ocup când voi reveni din wikiconcediu. Nu-ţi fă griji, se vor găsi interesaţi să continue munca pe care o începi. 15 august 2005 11:31 (UTC)

Am scris în pagina mea de utilizator ceea ce te interesează. E de ajuns să-mi laşi un singur mesaj nu 3 cu acelaşi subiect (poţi doar să editezi pagina în întregime şi să scoţi ceea ce ai pus în plus). Şi nu în ultimul rând, ai grijă la gramatică... şi semnează-ţi întotdeauna mesajele cu --~~~~ chiar dacă tot tu ai scris ultima dată. Sau atunci începe-le cu doua puncte ca să fie indentate faţă de paragraful precedent... Mulţumesc! --Vlad 15 august 2005 11:46 (UTC)

Tudor, în primul rând, dacă vrei să scrii ceva în pagina oricărui utilizator, fă-o la sfârşitul paginii (fă click pe +, care adaugă automat la sfârşitul paginii). Dacă-mi scrii în mijlocul paginii, trebuie să mă uit în istoric să vad cine mi-a scris. În ceea ce priveşte problema ta, nu ai nevoie să ştergi o pagină (doar un administrator o poate face), este de ajuns să faci un redirect de la pagina cu V mare la pagina cu v mic, adică #REDIRECT [[Werner von Croy]] în pagina Werner Von Croy. Apoi ai grijă şi reciteşte ceea ce scrii, foarte des faci inversiuni în cuvinte (am văzut în Tomb Raider). --Vlad 10 septembrie 2005 07:43 (UTC)

O parte din ceea ce cauţi tu se află aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Mesaje_speciale_MediaWiki --Vlad 10 septembrie 2005 10:33 (UTC)

M-am uitat un pic prin articolele tale, şi te-aş ruga să nu mai creezi pe viitor articole referitoare la firme din România, decât dacă sunt firme mari de genul Romtelecom, altfel acestea vor fi şterse, considerându-se că introducerea lor nu este decât în scop publicitar. Apoi, ai grijă, că în română se spune şi deci se şi scrie: "să aibă" şi nu "să aivă"! Apoi, te rog să nu scoţi o marcare de {{curăţenie}} pusă de altcineva într-un articol de al tău decât dacă te-ai asigurat într-adevar că acesta este curat. Ai facut-o în articolul Reşiţa şi mai era încă diacritice care nu erau ok! Mulţumesc! --Vlad 10 septembrie 2005 12:09 (UTC)

Tudor, se pare că e ok pagini despre fime, tocmai am văzut Companii din Cluj-Napoca, deci e ok şi EnergoBit! Îmi cer scuze şi cred că se poate recupera un articol şters. --Vlad 15 septembrie 2005 14:12 (UTC)

Lămuriri

Tudor, am senzaţia că ai câteva nelămuriri, am să încerc să le clarific:

1) Referitor la o afirmaţie pe care am făcut-o la "stres"-ul cauzat de un utilizator, am mai nuanţat-o. În orice caz, stai liniştit, NU mă refeream la tine! Cred că sysop-ii ştiu la cine mă refer.

2) Mi-am cerut scuze în alt context pentru un articol propus de ştergere. Vezi că ţi-a răspuns şi Iulian şi se pare că am avut dreptate: există nuanţe. Îmi mai cer scuze acum pentru un lucru, respectiv pentru modificarea asta de la Stufstock: http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Vama_Veche&curid=28623&diff=123693&oldid=122196 Din câte ţineam minte din program, nu erau doar formaţii rock, aşa că nu înţelesesem eticheta. Dar din pagina festivalului am înţeles că ei îşi zic festival rock, deci aşa să fie...

3) Articolul Ogg era în lucru, exista respectivul marcaj. Poate o să-mi spui că şi eu am făcut la fel cu Tomb Raider. Îmi însuşesc critica şi îmi cer scuze, pe viitor o să aştept ca cel care lucrează la articol să considere că a terminat înainte de a mă apuca de modificări susţinute.

Mulţumesc, --Vlad 17 septembrie 2005 13:27 (UTC)


Salut, mai uită-te o dată: http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C5%A3ie_Utilizator:Locketudor&diff=next&oldid=120851 Ţi-am scris că se spune "să aibă" şi nu "să aivă". Pentru Tomb Raider nu-ţi promit nimic, nu am foarte mult în acest moment. Ai grijă la imaginile pe care le uploadezi: de unde sunt, ai drepturi să le publici pe Wikipedia, altfel riscă să-ţi fie şterse! --Vlad|-> 26 septembrie 2005 13:04 (UTC)

Referitor la imagini: având în vedere că wikipedia este un proiect liber şi gratuit, tot ceea ce se publică aici trebuie să fie liber şi gratuit. În general, nu este cazul imaginilor. Dacă este o imagine făcută de tine (deşi chiar şi asta e discutabil: tu ai luat imagini diferite cu Lara Croft şi ai făcut un colaj, dar imaginile de unde le-ai luat? ai voie să le refoloseşti şi să le republici? Deci, tu ai făcut o imagine pe care o uploadezi la Wikipedia. Dacă este folosibilă de către toţi, decă în domeniul public, atunci trebuie să adaugi formatul corespunzător, şi anume: {{DP}}. Mesajul propunerii pentru ştergere era destul de clar, cred eu... --Vlad|-> 30 septembrie 2005 13:08 (UTC)

Îmi pare rău, însă nu e OK atunci cînd tot ce e de spus despre respectiva firmă e că "Această firmă nou apărută, este în curs de dezvoltare". Dacă e nou apărută, cum este ea suficient de notabilă încît să fie menţionată într-o enciclopedie? U. 17 septembrie 2005 13:12 (UTC)

Salut Tudor,

Despre IP-ul respectiv nu pot afla mai mult decît ce zice "traceroute", şi anume că e din Bucureşti, reţeaua Decknet, cel mai probabil din Drumul Taberei, Berceni sau Pajura. Sper să-ţi fie de folos :) Iulian U. 19 decembrie 2005 13:25 (EET)[răspunde]

Salut! Aş avea o rugăminte la tine: pe viitor când şi dacă îmi vei mai scrie nu este nevoie să muţi tot blocul de discuţii la sfărşit pentru că ceea ce am discutat acum un an nu mai este relevant (oricum nici nu ai mai putea face asta pentru că am arhivat discuţia de anul trecut). Este de ajuns să laşi un nou comentariu cu un titlu sugestiv. Mulţumesc! --Vlad|-> 4 ianuarie 2006 21:02 (EET)[răspunde]

Salut. Vreau să-ţi atrag atenţia asupra faptului că toate articolele scrise la Wikipedia intră în licenţa GNU pentru o documentaţie liberă şi nu pot fi şterse la cererea nimănui, atât timp cât constituie material enciclopedic. Îmi pare rău că nu mai ai timp pentru Wikipedia, însă sper să revii pe viitor. Succes. --Rebel 2 mai 2006 20:58 (EEST)[răspunde]

Invitație[modificare sursă]


--Radufan 9 ianuarie 2007 12:38 (EET)[răspunde]

Re:Intrebare[modificare sursă]

După cum ai observat am mutat articolul Tomb Raider la Tomb Raider (seria de jocuri) apoi adăugat un nou articol Tomb Raider care se referă la jocul Tomb Raider. Zi şi mie unde am greşit că eu nu mi dau seama. :) La a doua întrebare răspunsul este da vreau să ajut la îmbunătăţirea articolelor. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Chupy (discuție • contribuții).

Cerere ştergere[modificare sursă]

Bună! Am luat notă de cererea de ştergere însă ideal ar fi dacă v-aţi răzgândi, acum sau mai încolo, să rămâneţi la Wikipedia, indiferent de ce v-a nemulţumit. Sunt convins că se găsesc soluţii. În altă ordine de idei, nu pot proceda la ştergere întrucât se cuvine să vă arhivaţi paginile mai degrabă decât să le ştergeţi. Sper să vă răzgândiţi. Numai bine--—Radufan 7 noiembrie 2007 19:28 (EET)[răspunde]

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Evoltutie Lara Croft Underworld.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Evoltutie Lara Croft Underworld.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

AdiJapan 18 august 2008 13:01 (EEST)[răspunde]

Păi şi dacă la en.wp imaginea este cu licenţa „utilizare cinstită”, cum a ajuns la noi sub GNU? — AdiJapan 19 august 2008 10:48 (EEST)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului 434px-Werner von croy.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului 434px-Werner von croy.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare. //  GikÜ  vorbe  fapte  / vineri, 18 septembrie 2009, 15:00 (EET)

Aveţi în vedere şi Fişier:800px-Tomb raider angel of darkness screen2.jpg. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 15 noiembrie 2009, 16:45 (EET)

Probleme cu sursa și licența fișierului PSX Tomb Raider 2.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului PSX Tomb Raider 2.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 4 ianuarie 2012 16:02 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului PSX Tomb Raider.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului PSX Tomb Raider.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 4 ianuarie 2012 16:03 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Thealchemist.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Thealchemist.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 decembrie 2013 20:02 (EET)[răspunde]

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 10:24 (EET)

22 aprilie 2015 04:10 (EEST)